W-fıt Uzaktan Kumandalı Katlanabilir Koşu Bandı 10 Km - Hz Alanlar Memnun Mu

Leman

Bilgili
W-fıt Uzaktan Kumandalı Katlanabilir Koşu Bandı 10 Km / Hz Tavsiye Edilen Yer Neresi?
W-fıt Uzaktan Kumandalı Katlanabilir Koşu Bandı 10 Km / Hz Şu Anki Değeri 4975.0 Tl'den Trendyolda Satıştadır.

W-fıt Uzaktan Kumandalı Katlanabilir Koşu Bandı 10 Km / Hz Kullanıcı Memnuniyeti Nasıl?

W-fıt Uzaktan Kumandalı Katlanabilir Koşu Bandı 10 Km / Hz Hakkında yaklaşık 853 Değerlendirme, Ortalama Puan: 4.5 .

W-fıt Uzaktan Kumandalı Katlanabilir Koşu Bandı 10 Km / Hz Ürün Hakkında Bilgi

Taşıma kapasitesi : 100-120 kg Akıllı uzaktan kumanda Ultra ince tekerlek tasarımı Toplam ağırlık 20,5 kg 10 km/hız LCD Led Gösterge Paneli Tutma aparatları katlanabilir yapısı sayesinde yer kaplamaz. Tekerlekleri sayesinde taşımanıza gerek kalmadan istediğiniz odada kullanabilirsiniz. 1.5 hp gücünde Telefon standı sayesinde kolayca bildirimlerinize ulaşabilirsiniz.Walke, çevre dostu ve kendini sürekli yenileyen tasarımıyla tanınan spor ekipmanları markasıdır. Geniş bir ürün yelpazesine sahip olan Walke, teknolojiyi yakından takip ederek kullanıcılarına en son yenilikleri sunar. Marka, koşu bantlarıyla hem çevre bilincine hem de kullanıcı deneyimine önem verir.

W-fıt Uzaktan Kumandalı Katlanabilir Koşu Bandı 10 Km / Hz Ürününün Satıcısı, Walke W-fıt Uzaktan Kumandalı Katlanabilir Koşu Bandı 10 Km / Hz ürününü 4975.0 Tl Den Trendyolda Satıştadır.

W-fıt Uzaktan Kumandalı Katlanabilir Koşu Bandı 10 Km / Hz Ürün Hakkındaki Yorumlar
4975.0 Tl ye satışta olan W-fıt Uzaktan Kumandalı Katlanabilir Koşu Bandı 10 Km / Hz Hakkında yapılan Son yorumlar aşağıdadır. Bu yorumlar doğrulanmamıştır. En doğru bilgiyi satış sayfasının yorumlar bölümünden alabilirsiniz.
853 Değerlendirme, Ortalama Puan: 4.5

Yorum: zamlanmiş enflasyon şartları olsa gerek 5000 e almıştık. Çok memnunum 80 kiloyum doğum kilolarından kurtulmak için aldım. Kargo çok hızlı 3 gün içinde geldi. Sesi çok az hiç rahatsız etmiyor. çok kolay taşınıyor 20 kg tekerlekli zaten. çok pratik bi gün balkonda Bir gün antrede falan çocuklara göre durum değişiyor. Çok düşündüm görmeden elektrikliDevamını Oku
İsim: S** T** Ö**
Tarih: 15 Şubat 2024
Beden: Bilgi Yok
Satıcı: BULUTTABUL

Yorum: Ürünüm 3 saat önce geldi kargo ile biraz sıkıntı yaşasamda sağ Salim evime ulaştı öncelikle ağırlıktan dolayı evin binanın önüne bırakıyorlar kargoyu bilginiz olsun eve siz çıkarıyorsunuz benim ev birinci kattı apartmanın önüne kadar getirdiler sağolsunlar ağır ürün olduğu için kapınızı çalmıyorlar tel ile iletişim sağlıyorlar eve getirdim kurulumuDevamını Oku
İsim: Merve U.
Tarih: 25 Temmuz 2024

Yorum: Öncelikle paketleme kargo hızı çok güzeldi teşekkür ederim.Ben 130 kiloyum ve kırılmasını göze alarak satın aldım.Ama bayağı sağlam makine.2 haftadır düzenli egzersiz yapıyorum.Kupandası var .Sesi çok hafif.İlerleyen zamanlarda burayı güncelleyeceğim🙏🏻
İsim: S** F**
Tarih: 10 Şubat 2024

Yorum: ürün bu sabah elime ulaştı denemeden yarım yapmak istemedim. araştırnlar için doğru bilgi vermek istedim 50 dakka aralıksız tempolu yürüdüm çok iyi beğendim tam fiyat performans ürünü boşuna pahalı olanları almaya gerek yok buda aynı işi görüyor ben zayıflamak için aldım şimdilik çok memnun paketlemesi de gayet güzeldi kargo yukarı çıkarmadı sadeceDevamını Oku
İsim: h** k**
Tarih: 20 Şubat 2024

Yorum: sipariş verdikten 2 gün elime ulaştı hızlı ve sorunsuz şekilde geldi gelir gelmez kulladim kurulumu çok kolay herhemgi bir sorun çıkmadı kendime yaptığım en güzel iylik terettüt etmeden alabilirsiniz
İsim: E** P**
Tarih: 20 Temmuz 2024

Yorum: Sipariş verdiğimin ertesi günü elimdeydi. Bu kadar hızlı olduğunuz için teşekkürler. Kargo yukarı çıkarmadı 6.katta oturuyorum, ancak asansore kadar getirdiler iyiki asansor vardı.. bu konu biraz canımı sıktı. Bunun dışında kurulumu kolaydı, sesi gerçekten çok az. Komşuları rahatsız ettiğimi sanmıyorum. 6.00 da koşma seviyesine geliyor 10. A cıkabiDevamını Oku
İsim: İ** G**
Tarih: 17 Mart 2024

Yorum: Paketleme özenle yapılmış kalite performans çok iyi tereddüt etmeden alabilirsiniz
İsim: Kübra A.
Tarih: 04 Şubat 2024

Yorum: paketleme çok ozenliydi teşekkürler.Urun gayet kullanışlı bir hafta oldu kullanıyorum hızı gayet iyi, ihtiyaç olan bütün bilgileri gösteriyor,yer kaplamiyor,alan sorunu olanlar için.
İsim: **** ****
Tarih: 10 Mayıs 2024

Yorum: mükemmel bir ürün paketleme süper satıcıya tşk ederim beklentimin üstünde çıktı özellikle oğlum çok sevdi tavsiye ederim
Tarih: 02 Mart 2024

Yorum: Henüz daha çok kullanamadık ürün elime dün ulaştı ama eşim ile denedik çok beğendik paketleme harika herşey çok güzel şimdilik teşekkürler
İsim: M** T**
Tarih: 04 Şubat 2024

Yorum: Gayet kullanışlı bugün elime ulaştı kullandıkça da memnun kalırım inşallah sorunsuz geldi kargo eve kadar çıkardı ev için çok uygun hiç yer kaplamıyor alacak olanlara tavsiye ederim
İsim: N** Ş**
Tarih: 10 Mayıs 2024

Yorum: Çok güzel ve kullanışlı bayıldım .10 kademe hızı var ve gayet yeterli .kesinlikle tavsiye ederim.aldım ve aynı gün kargoya verildi kargolama da çok iyiydi teşekkür ederim 🙏
İsim: Alev k.
Tarih: Elite Üye
Beden: 04 Temmuz 2024

Yorum: Benim işimi fazlasıyla görür kargom da iyiydi özenle paketlenmişti satıcıya teşekkür ederim
İsim: B** A**
Tarih: 27 Ocak 2024

Yorum: tam anlamıyla mükemmel
İsim: A** A**
Tarih: 29 Ocak 2024

Yorum: Çok çok çok memnun kaldım. Paketlemesi yurtiçi kargoya verilmesi beni en mutlu eden seylerden biri idi. Yarım saat kullandım 5.0 hızda sesi de çok rahatsız edici bir ses değil. Adımsayarı olması da çok güzel olmuş. Teşekkür ediyorum
İsim: Y** K**
Tarih: 20 Ocak 2024

Yorum: Ürünün kurulumu kolay, çok yer kaplamıyor rahatsız eden gürültüsu yok sessiz sayılabilir. Kargo çok hızlıydı perşembe sabahı verdiğim sipariş cuma öğleden sonra teslim edildi, paketleme de çok iyiydi 25 Ocak 2024 tarihinde 5299 TL’ye sipariş ettim .
İsim: H** S**
Tarih: 30 Ocak 2024

Yorum: Büyüklere gerek yok son derece yeterli
İsim: A** S**
Tarih: 05 Haziran 2024

Yorum: Ürün çok güzel ve paketleme çok iyi 2 tane aldım gayet memnunuz fazlasıyla işimize yarıyor şiddetle tavsiye ederim
İsim: H** A**
Tarih: 13 Mayıs 2024

Yorum: 15inde sipariş verdim 16sında elime ulaştı. paketleme çok iyidi köpüklerle desteklenmişti herhangi bir darbe almamıştı. ürünü deneme fırsatım da oldu gayet memnun kaldım. kesinlikle ev için uygun tavsiye ediyorum.
Tarih: 16 Ocak 2024

Yorum: Ürün gerçekten beklediğimden çok iyi,kurulum çok kolay ,hızı çok iyi teşekkür ederim
İsim: F** B**
Tarih: 17 Şubat 2024

Yorum: ürün tam bir fiyat performans ürünü. ürün kurulumu çok kolay ben yürüyüş ve koşu yapıyorum. evde bana yetiyor. paketlemesi de çok iyiydi
Tarih: 26 Şubat 2024

Yorum: ev icin ideal cok begendim tesekkur ederim
İsim: B** Ş**
Tarih: 05 Mayıs 2024

Yorum: Alın aldırın çok memnun kaldım bu fiyata harika bir koşu bandı 🌸
İsim: Meryem T.
Tarih: 06 Haziran 2024

Yorum: Kesinlikle iş görür, deneyerek yorum yazmak istedim 45 dk hııt cardio yaptım başarılı bir ürün, satıcıya da sorduğum sorulara hızlı dönüş yaptığı için ayrıca memnunum. Gürültülü değil kesinlikle, alınabilir, kargolamasıda çok iyiydi hasarsız teslim aldım, bant kısmında iz vardı ama sorun yapılacak bir şey olarak görmüyorum. Memnun kaldım. 👍🏻

Yorum: urun bekledigimden cok daha saglam ve kullanısli,sesi de çok az,tavsiye ederim.

Yorum: urun güzel geldi ufak bı sıkıntı vardı servis ve satıcı çözdü hepsine teşekkür ederim herkese tavsiye ederim. gayet ıyı
İsim: Ü** A**
Tarih: 21 Şubat 2024

Yorum: güzel paketlenmis , kargo kapıya çıkarmıyor haklı olarak ama tektim rica ettim sağolsunlar çıkardılar , 3 kere falan kullandım , gayet yeterli ve kullanışlı , 1. sırada satan urunle karsilastirdigimda özellikleri çok daha iyi geldigi için bunu tercih ettim iyikii bunu almışım, adım sayarda mevcut , ve 10 hıza kadar yükselmesi çok iyi , suanlik çokDevamını Oku
İsim: d** k**
Tarih: 13 Ocak 2024

Yorum: Dün geldi hemen kullanmaya başladım şimdilik beklentimi karşıladı umarım böyle devam eder göstergeleri sessiZ olması da ayrıca çok hoşuma gitti , sadece Kargo ile ilgili büyük kutu olduğu için kata teslimat yapmadılar onun dşında bi sorun yok
İsim: S** A**
Tarih: 08 Mayıs 2024

Yorum: Hızlı kargo güzel paketleme.Kalitesini beğendim sesi de ideal az yer kaplıyor ve pratik ✨teşekkürler
Tarih: 22 Aralık 2023

Yorum: ev için ideal. Çok kullanışlı ve sağlam duruyor. Tavsiye ederim.
İsim: mert ç.
Tarih: 20 Şubat 2024

W-fıt Uzaktan Kumandalı Katlanabilir Koşu Bandı 10 Km / Hz Merak Edilen Konular

Soru: Paket olculeri nedir?
Cevap: Merhaba 131*58*14cm

Soru: Merhaba ürünün kendi ağırlığı ne kadar?
Cevap: Merhaba 25 kg civarıdır

Soru: Meraba yokus ozelligi var mi
Cevap: Yok efendim

Soru: Merhaba, urun geldi cok temiz hizli ve kurulmus sekilde. Sadece katlanabilir kismini anlayamadim. Vidayi takinca katlanmiyor yukarda kaliyor. Yardimci olabilir misiniz? Ben mi anlayamadim acaba? Bir de bant kisminda bir serit gibi kisim var, o hatali mi yoksa hepsinde var mi? Tesekkurler. Cevaplarimi aldiktan sonra tesekkur yorumu yalacagim
Cevap: Merhaba Banttaki şerit bant başlangıç izidir. Her üründe mevcuttur. Ürünün kollarını katlamak için vidaları çıkarmanız gerekmektedir. Güle güle kullananın efendim

Soru: koşu bandı için 2 ürün arasında kaldım biri bu ürün. garantiye giren şeyler nelerdir üründe zamanla sorunlar yasar mıyım bant da hatalar var denmiş böyle Bı sorun olur mu
Cevap: Merhaba teknik arızalar garanti kapsamına girer kullanıcı hataları girmez efendim

Soru: ürün geldi ama kumanda kapağı asla açılmıyor, pili takamıyoruz kolay bu yolu var mı açmanın ?
Cevap: Merhaba biraz zorlamamız gerekiyor ilk seferde

Soru: ürünüm geldi çok güzel paketlemeniz harika inş ilerleyen zamanlarda sorun çıkamaz neden önce almamışım dedirti😯
Cevap: Güzel yorumunuz için biz teşekkür ederiz. Görüşlerinizi değerlendirmede de belirtirseniz çok mutlu oluruz

Soru: Kaç desidir
Cevap: Merhaba 30 efendim

Soru: Garantisi var mı Ve max kaç hıza çıkıyor
Cevap: Merhaba 2 yıl garantilidir. 10 km hz a çıkıyor

Soru: iyi günler. ayak sesini absorbe eden sistem var mı?
Cevap: Merhaba tartan zemindir.

Soru: Atılan adım sayısını ve yakılan kaloriyi gösteriyor mu ?
Cevap: Merhaba zaman mesafe kalori göstergesi mevcuttur

Soru: merhaba en fazla kaç dakika
Cevap: Merhaba, ürünü 1 saat sürekli kullanımdan sonra 15 dakika dinlendirmeniz gerektiğini öneriyoruz. Yapılan gözlemler sonucunda, ürünün düzenli dinlendirilmesinin uzun ömürlü ve kullanımına olumlu katkıda bulunduğunu belirtmek isteriz.

Soru: Yürürken kollardan tutabilir miyiz
Cevap: merhaba, evet efendim

Soru: Ürün kesıntısız kac dk çalısmalıdır acaba
Cevap: 45-60 dk çalışabilir

Soru: Merhaba ürün katlanınca kaç cm oluyor katlanınca nasıl katlanma yapıyor
Cevap: Merhaba sadece kol kısmı katlanıyor efendim

Soru: merhaba urununuzde adim sayma ya da kalori hesaplama var mi
Cevap: Merhaba kalori mesafe zaman göstergesi mevcuttur

Soru: Merhaba iki farklı yorumda ürün ebatlarını farklı belirtmişsiniz tam olarak boy ve en nedir? Ürün özelliklerinde 50-60 cm diyor siz 40 demişsiniz bir yorumda emin olamadım? Üzerinde rahatça yürünebiliyor mu?
Cevap: Merhaba koşu alanı 40*100cmdir. Evet çok rahat bir şekilde yürüyebilirsiniz.

Soru: Yürüme temposunu ayarlıyabiliyormuyuz
Cevap: Merhaba, Evet efendim

Soru: Merhaba, alt komşuya ses gitmemesi için için çalıştırırken koşu bandının altına bir şey sermemiz gerekiyor mu?
Cevap: Merhaba gerekmez efendim

Soru: nasıl kuruluyor
Cevap: Merhaba kullanım kılavuzunda tarif ediliyor efendim

W-fıt Uzaktan Kumandalı Katlanabilir Koşu Bandı 10 Km / Hz Ürüne Ait Fotoğraflar

1_org_zoom.jpg

1_org_zoom.jpg

1_org_zoom.jpg

1_org_zoom.jpg

1_org_zoom.jpg

1_org_zoom.jpg

W-fıt Uzaktan Kumandalı Katlanabilir Koşu Bandı 10 Km / Hz En Uygun Satış Linki