WGA252F0TR A Enerji Sınıfı 10 Kg 1200 Devir Çamaşır Makinesi En Ucuzu Nerede Bulunur-

Merve

Bilgili
WGA252F0TR A Enerji Sınıfı 10 Kg 1200 Devir Çamaşır Makinesi En İyi Fiyatı Nerede Bulabilirim?
WGA252F0TR A Enerji Sınıfı 10 Kg 1200 Devir Çamaşır Makinesi Şimdiki Fiyatı Ile 33999.0 Tl'ye Trendyolda Bulunur.

WGA252F0TR A Enerji Sınıfı 10 Kg 1200 Devir Çamaşır Makinesi Kaç Kişi Memnun?

WGA252F0TR A Enerji Sınıfı 10 Kg 1200 Devir Çamaşır Makinesi Hakkında yaklaşık 6 Değerlendirme, Ortalama Puan: 5.0 .

WGA252F0TR A Enerji Sınıfı 10 Kg 1200 Devir Çamaşır Makinesi Ürün Açıklaması

WGA252F0TR A Enerji Sınıfı 10 Kg 1200 Devir Çamaşır Makinesi Ürününün Satıcısı, Bosch WGA252F0TR A Enerji Sınıfı 10 Kg 1200 Devir Çamaşır Makinesi ürününü 33999.0 Tl Ye Trendyolda Satılıyor.

WGA252F0TR A Enerji Sınıfı 10 Kg 1200 Devir Çamaşır Makinesi En Son Yapılan Yorumlar
33999.0 Tl ye satışta olan WGA252F0TR A Enerji Sınıfı 10 Kg 1200 Devir Çamaşır Makinesi Hakkında yapılan Son yorumlar aşağıdadır. Bu yorumlar doğrulanmamıştır. En doğru bilgiyi satış sayfasının yorumlar bölümünden alabilirsiniz.
6 Değerlendirme, Ortalama Puan: 5.0

Yorum: aylardır kullanıyorum çok memnunum
İsim: e** t**
Tarih: 12 Ocak 2024
Beden: Bilgi Yok
Satıcı: Land of Shopping

Yorum: sorunsuz teslim edildi hemen servis kuruluma geldi güzel
İsim: N** S**
Tarih: 20 Ağustos 2023
Satıcı: beyazkalite

Yorum: Ürün çok beğendim ufak tefek kargo kaynaklı sorunlar oldu satıcı çokkaliteli tüm sorunları çözdü onlardan kaynaklı sorunlar değildi .Makinayı kesinlikle tavsiye ederim . Satıcıyı da kesinlikle tavsiyeederim favorilerim arasında artık. Ceva kargo ya teşşekkürler.
İsim: Yasin U.
Tarih: 20 Eylül 2023
Satıcı: daily trend

WGA252F0TR A Enerji Sınıfı 10 Kg 1200 Devir Çamaşır Makinesi Ürünle İlgili Sıkça Sorulan Sorular

Soru: merhaba Bosch serie 6 modelimidir efendim .10 kg 1200 devirmidir efedim tşk
Cevap: Evet serie 6 10 kg 1200 devir cihazdır.

Soru: ı dos özelliği mevcut mu
Cevap: Merhaba evet efendim

Soru: merhaba maki anın boyu kac cm
Cevap: Ürün detayları için resmi siteyi ziyaret edebilir, size en yakın yetkili bayiye danışabilir ya da 444 6 333 numaralı Bosch çağrı merkezinden destek alabilirsiniz.

Soru: Ürün paketi hiç açılmamış revize vs ürün değildir dimi? Birde garantisi 3 yıl mı?
Cevap: merhaba evet fabrıka cıkıslıdır kapalı kutu 3 yıl bosch garantıldır

Soru: Merhaba wga252Z0tr ile arasındaki fark nedir?
Cevap: F0 olan idos özellikli efendim deterjanını 10 yıkamaya kadar bir kere doldurmanız yetiyor ağırlık ve kire göre kendisi çekiyor sıvı deterjanı

Soru: Merhaba ürün geldiğinde kurulum için ücret ödeyecekmiyiz
Cevap: Merhaba hayır efendim.

Soru: Merhaba seri kaç acaba
Cevap: Merhaba seri 6 efendim.

Soru: servis olarak kim bakıyor.. küçük ilcedeyim.servis sıkıntı si yaşamak istemiyorum
Cevap: Montaj için yetkili servisten randevu almanız gerekmekte.444 6 333 arayabilirsiniz.

Soru: merhaba 6 seilerde WGA252FOTR ve WQG244C1TR model kurutma makineleri arasındaki fark nedir ben almak istiyorum bilgi verirmisiniz??
Cevap: WGA252FOTR ÇAMAŞIR MAKİNASIDIR WQG244C1TR KURUTMA MAKİNASIDIR

Soru: Merhaba. Home Connect özelliği var mı ?
Cevap: merhaba malesef bu urunde home connect ozellıgı yoktur

Soru: merhaba toz deterjan kullanabilirmiyiz
Cevap: Evet Efendim.

Soru: merhaba perde programı var mıdır
Cevap: Merhaba efendim, Evet var

Soru: WQG244C1TR kurutma makinası da almak istiyorum. Mevcut mu ?
Cevap: maalesef şu an mevcut değildir.

Soru: merhaba iyi akşamlar, i dos ve iron Steam asist bu iki özellik de var değil mi?
Cevap: İroni steam özelliği yok maalesef

Soru: Merhabalar, teşhir ürünü mu? 20 bin olur mu?
Cevap: Merhaba ürün sıfır kapalı kutudur.

Soru: merhabalar serie 6 olunca a idos lumu oluyor. buhar ve perde pragrami varmi. burde a idos makinalarda toz detarjan kullanabuluyormuyuz
Cevap: Merhaba her seri 6 idos olmuyor.Ama bu model i dos lu.Buhar programı var ancak perde yıkama programı yok.İ dos özelliğini kapatırsanız toz kullanabilirsiniz ama idoslu kullanmak için sıvı deterjan kullanımı şart.

Soru: İroni steam yazıyor. Makinanın üzerine ama bi cevapta yok demişsiniz
Cevap: MERHABA VAR EFENDİM

Soru: merhaba üründe speed perfect özelliği varmıdır. wal24ph0tr ile farkı nedir hangisi üst modeldir
Cevap: Merhaba speed perfect özelliği mevcuttur.wal24ph0tr modeli üretimden kalktı artık üretilmiyor

Soru: Denizli iline gönderiminiz var mıdır acaba?
Cevap: merhaba evet mevcuttur

Soru: iyi günler wga252f0tr yımı tavsiye edersiniz yoksa wga244f0tr mi tavsiye edersiniz
Cevap: Devir ve kg farkı var. Hangisi size daha cazip geliyorsa onu almanız daha iyi olacaktır. Özellik olarak aynılar.

WGA252F0TR A Enerji Sınıfı 10 Kg 1200 Devir Çamaşır Makinesi Ürün Görselleri

1_org_zoom.jpg

2_org_zoom.jpg

3_org_zoom.jpg

4_org_zoom.jpg

5_org_zoom.jpg

6_org_zoom.jpg

WGA252F0TR A Enerji Sınıfı 10 Kg 1200 Devir Çamaşır Makinesi En Uygun Satış Linki