Wifi Ampul Gözetim Kamera Gece Görüş Video Güvenlik Monitörlü Kamera Satın Alır Mısınız-

Sevgi

Bilgili
Wifi Ampul Gözetim Kamera Gece Görüş Video Güvenlik Monitörlü Kamera Fiyatına Göre Alınır Mı?
Wifi Ampul Gözetim Kamera Gece Görüş Video Güvenlik Monitörlü Kamera Mevcut Fiyatı 999.0 Tl'ye Trendyolda Bulunur.

Wifi Ampul Gözetim Kamera Gece Görüş Video Güvenlik Monitörlü Kamera Kullanıcılar Memnun Mu?

Wifi Ampul Gözetim Kamera Gece Görüş Video Güvenlik Monitörlü Kamera Hakkında yaklaşık 5 Değerlendirme, Ortalama Puan: 3.4 .

Wifi Ampul Gözetim Kamera Gece Görüş Video Güvenlik Monitörlü Kamera Ürün Detayları

Wifi Ampul Gözetim Kamera Gece Görüş Video Güvenlik Monitörlü Kamera Ürününün Satıcısı, yoosee Wifi Ampul Gözetim Kamera Gece Görüş Video Güvenlik Monitörlü Kamera ürününü 999.0 Tl'den Satılmaktadır.

Wifi Ampul Gözetim Kamera Gece Görüş Video Güvenlik Monitörlü Kamera Kullanıcı Değerlendirmeleri
999.0 Tl ye satışta olan Wifi Ampul Gözetim Kamera Gece Görüş Video Güvenlik Monitörlü Kamera Hakkında yapılan Son yorumlar aşağıdadır. Bu yorumlar doğrulanmamıştır. En doğru bilgiyi satış sayfasının yorumlar bölümünden alabilirsiniz.
5 Değerlendirme, Ortalama Puan: 3.4

Yorum: Güzel iş görüyor, ev ortamı izlemek için başarılı. Tavsiye ederim. Wifianteni olmadığı için çekim gücünü deneyim sonucu yine yorum yazarım.
İsim: E** M**
Tarih: 24 Ocak 2023
Beden: Bilgi Yok
Satıcı: Yoosee

Yorum: Ürün güzel elime ulaştı
İsim: Serhat S.
Tarih: 25 Nisan 2024
Satıcı: YOSE

Yorum: Ürün sahte bir ürün kesinlikle tavsiye etmiyorum tüketici haklarınabildireceğim bu durumu
İsim: S** A**
Tarih: 09 Nisan 2024

Yorum: yosse kemara ilgili hiç bir ürün almayınız sürekli uyarı arza veriyor
İsim: E** z**
Tarih: 24 Mart 2023

Wifi Ampul Gözetim Kamera Gece Görüş Video Güvenlik Monitörlü Kamera Ürüne Dair Sıkça Sorulanlar

Soru: bu cihazda hangi SD kartlar calışır (16_32_64_128.GB. ).
Cevap: merhaba yazmış oldugunuz tüm sd kartlar kullanılabilir tercihen 32 gb üzerinde takınız clas 10 olarka

Soru: bu ampul kamera da gece görüşü var mi birde bulut hesaba görüntü kayıt etme özelliği var mi eğer var ise ücretlimi ücretler ne kadar
Cevap: Merhabalar efendim. Ürünümüzde gece görüşü mevcuttur buluta kaydetme özelliği henüz yoktur.

Soru: Fotoğrafta gördüğünüz ürün ile aynı mı gelmektedir?
Cevap: evet tabiki

Soru: Selam; (2) iki sorum olacak 1-) YOSE sitesi ile Yoosee sitesi aynımı? 2-) bu ampul kameralar CMR19 veya CMR25 olanlarla eşdeğer mi?
Cevap: as söylediğiniz modeller bize ait degil dir

Soru: Ampul gibi takmadan başka yere montaj edebiliyor muyuz
Cevap: içersindeki aparat ile yapabilirsiniz.

Soru: Selamlar ürünün boyutu nedir acaba belirtilmemiş sanırım göremedim.
Cevap: resim göründügü gibi

Soru: cihazdan hiç memnun değilim sürekli çevrimiçi diyor
Cevap: cihaz sürkli çevrim içi olur bu normal bir durum

Soru: merhabalar ben kamersayi bagliyamiyor ilk bagladim 2 3 gun calisti sonra cevrim disi oldu bende kamerayi silip yenidenbaglicaktim baglanmadi wifi ile baglanmadi kr kodla bagliyodum din dong ediyor amma telefon ekraninda kr kodu duruyor baglanmiyor tapa bilirim
Cevap: servisi arayın

Soru: merhaba harekete duyarlı mı takip özelliği varmı
Cevap: evet var efendim

Soru: normal ampulü çıkartıp ampul kamerayı taksam olurmu yoksa kutu içerisindeki duyumu takmam gerekiyor,teşekürler
Cevap: Normal ampul olarak kullanabiliyorsunuz bazı duylar standart dışı olabileceği için extra olarak kutu içeriğinde gönderiliyor efendim.

Soru: Özellik olarak YS10 dan farkı var mı.
Cevap: Evet bu model dış mekanda kolanılmaz ys dış mekan için uygundur

Soru: aynı yerde bu kameradan 3 adet kurmam gerekiyor telefondan izlemem nasıl olur ayrı ayrı bağlanabilirmiyim dış mekanda yağmur görmeyen yerde çalışırmı
Cevap: MERHAB A SIVI TEMEASI OLMAZ İSE ÇALIŞIR TELEFONDAN HEPSİ TEK UYGULAMDAN GÖSTERİRZ EKRANI 4 DE BÖLER BİRİ BOŞ KALIR İSTENN KAEMRA BÜYÜTÜRLÜE

Soru: Bizim kameramiz icinden sd kart cikmadi ve biz kurulum yapamiyoruz kim nasil yardimci olacak?
Cevap: Size gelen ürünün için teknik servis telefonu vardır

Soru: internet olmadan kayıt yapabiliyormu
Cevap: Yapar efendim hotspotmode kurulum yapılır

Soru: lütfen ptt ile gönderir misiniz bizim burda sadece ptt varr😔😔
Cevap: malesef ptt ile gönderme imkanımoz yok.

Soru: Telefon uygulama yükleyip izleyebilirmiyiz
Cevap: Evet izlersiniz

Soru: You see uygulaması ile mi kullanılıyor.
Cevap: Evet efendim

Soru: bu ürün ys-10 mu foto aynı ama açıklama yok
Cevap: ys-10. dış. ortam başak bir modeldir

Soru: Kamera hata veriyor kamera çdışı hatası verdi sildim yeniden yüklemek için şuan ne resetleniyor nede tekrar bağlanıyor ışığı açık kaldı hiç birşey yaptırmıyor kamera.
Cevap: Teknik servis arayın saat 9 27 arası

Soru: meraba urun garantisi kac yil sd kart destegi kac gb bide gece aydinlatma olarak kullanabilirmiyiz hangi renk isik verir
Cevap: Beyz ışık 128 gb alır 2 garantilidir

Wifi Ampul Gözetim Kamera Gece Görüş Video Güvenlik Monitörlü Kamera Ürüne Ait Resimler

1_org_zoom.jpg

2_org_zoom.jpg

3_org_zoom.jpg

Wifi Ampul Gözetim Kamera Gece Görüş Video Güvenlik Monitörlü Kamera En Uygun Satış Linki

Wifi Ampul Gözetim Kamerası Alınır Mı? Fiyatına Değer Mi?

Selam @Sevgi! Hadi gel, hep birlikte bu ampul gözetim kamerasının fiyatı, performansı ve kullanıcı yorumlarına bir göz atalım! 🕵️‍♀️

Öncelikle, Wifi Ampul Gözetim Kamera Gece Görüş Video Güvenlik Monitörlü Kamera'nın fiyatı 999 TL ve Trendyol'da bulabileceğin en uygun satış linki ile karşımızda. Ancak, bu fiyatı göz önünde bulundurduğumuzda biraz kafa karıştırıcı olabilir. Çünkü, cihazın kullanıcı yorumları biraz karışık. Ortalama puanı 3.4 olan bir ürün, genellikle "iyi ama" kategorisinde oluyor, değil mi?

Şimdi, gelelim cihazın işlevine. Bu ampulün içinde gizli bir güvenlik kamerası var, yani kamerayı kurduğunda, aynı zamanda ışık kaynağını da halletmiş oluyorsun! Gece görüşü, Wi-Fi bağlantısı ve video kaydı gibi özellikleri var. Ayrıca, SD kart desteğiyle görüntüleri kaydedebilmen de artı bir özellik. Ancak bazı kullanıcılar, cihazın bağlantı ve yazılım sorunlarından bahsetmiş, özellikle Wi-Fi ile ilgili bazen sıkıntılar yaşanabiliyor. Hani, "Çalıştı, ama sonra çalışmadı" diyen kullanıcı yorumları çok dikkat çekiyor. 😅

Cihazla ilgili sıkça sorulan sorularda ise, örneğin, bulut kaydı özelliği yok ama gece görüşü var diyorlar. Bu da güvenlik amacıyla kullanılabilir, ama bulut kaydının olmaması, verilerini sadece SD kartta saklayabilmen anlamına geliyor. Yani, kayıplara karşı ekstra bir önlem almak istersen, SD kartın dolmaması için düzenli kontrol yapman gerekebilir.

Şimdi, Wifi Ampul Gözetim Kamerası ile ilgili birkaç artı ve eksi durumu özetleyelim:

**Artılar:**

- Ampul ve güvenlik kamerasının birleşimi: Hem ışık hem güvenlik işini tek cihazla halletmek gerçekten pratik!

- Gece görüşü ve video kayıt özelliği var.

- SD kart desteği mevcut, 32 GB'ye kadar sınırsız depolama.

**Eksiler:**

- Kullanıcılar arasında bağlantı ve yazılım sorunları yaşanabiliyor.

- Bulut kaydı yok, yalnızca SD kart üzerinden kayıt yapılabiliyor.

- Fiyatının biraz daha uygun olabileceğini düşünen kullanıcılar var.

**Sonuç:**

Eğer amacınız evdeki basit güvenlik ihtiyacınızı karşılamak ve aynı zamanda ışık kaynağı kullanmaksa, bu cihaz fiyat/performans açısından düşünülebilir. Ancak daha profesyonel ve kesintisiz bir izleme deneyimi istiyorsanız, biraz daha fazla yatırım yaparak farklı seçeneklere de bakmanızda fayda var.

Yine de, Wifi Ampul Gözetim Kamerası'na dair kullanıcı yorumlarını ve teknik destek sürecini iyice araştırdıktan sonra karar vermek en doğrusu olacaktır.

Bence güzel bir seçenek ama dikkatli ol, bazı kullanıcılar ürünün kalitesiz olduğunu belirtiyor, "sahte" uyarıları da var. Bu tip durumları göz önünde bulundurmayı unutma! 😉

Keyifli alışverişler!