Wifi Mini Kamera (UZAKTAN IZLEME -SES DİNLEME- KAYIT YAPMA) Şarjlı Değildir Alınmaya Değer Mi-

Tuba

Bilgili
Wifi Mini Kamera (UZAKTAN IZLEME -SES DİNLEME- KAYIT YAPMA) Şarjlı Değildir Alınır Mı?
Wifi Mini Kamera (UZAKTAN IZLEME -SES DİNLEME- KAYIT YAPMA) Şarjlı Değildir Şimdiki Fiyatı Ile 825.0 Tl Ye Trendyolda Satılıyor.

Wifi Mini Kamera (UZAKTAN IZLEME -SES DİNLEME- KAYIT YAPMA) Şarjlı Değildir Memnuniyet Oranı Nedir?

Wifi Mini Kamera (UZAKTAN IZLEME -SES DİNLEME- KAYIT YAPMA) Şarjlı Değildir Hakkında yaklaşık 2 Değerlendirme, Ortalama Puan: 3.0 .

Wifi Mini Kamera (UZAKTAN IZLEME -SES DİNLEME- KAYIT YAPMA) Şarjlı Değildir Ürün Hakkında Bilgi

Wifi Mini Kamera + 32GB Kart_x000D_
(Uzaktan Izleme -Ses Dinleme- Kayıt Yapma) Şarjlı Değildir_x000D_
_x000D_
Özellikler:_x000D_
1. Küçük boyutlu, WIFI ağ kamerası, cep telefonuyla uzaktan izleme._x000D_
2. 120 derece geniş açılı çekim, kızılötesi gece görüşü, 1080P yüksek çözünürlüklü görüntü kalitesiyle ışık yaymaz._x000D_
3. Yerleşik bir alıcıyla donatıldığından, yalnızca video kaydetmekle kalmaz, aynı zamanda net ve gürültüsüz ses kalitesiyle ses de kaydedebilir._x000D_
4. Eylem algılama alarmı itme, döngü kaydı, 128G TF kartına kadar destek. (TF kartları hariç)_x000D_
5. Ağ olmadan doğrudan kaydı destekleyen AP hotspot/WiFi bağlantısı. WiFi olmadığında doğrudan kayıt yapmak için bir depolama kartı takmanız yeterlidir._x000D_
6. Kameranın dahili pili yoktur ve harici güç girişi, USB evrensel arabirim ve tak ve çalıştır gerektirir._x000D_
_x000D_
Özellikler:_x000D_
Kamera modeli: X5_x000D_
Video formatı: 1080P_x000D_
Lens pikseli: 2 _x000D_
Lens açısı: 120 derece_x000D_
Video formatı: AVI_x000D_
Video kareleri: 30 fps_x000D_
WiFi işlevi: destek_x000D_
Hareket algılama: desteklenir_x000D_
Döngü kaydı: desteklenir_x000D_
Gece görüş fonksiyonu: desteklenir_x000D_
Hafıza kartı tipi: TF kartı_x000D_
Bellek desteği: 128GB'a kadar TF kartı (TF kartı hariç)_x000D_
Paylaşım işlevi: Destek (6'ya kadar)_x000D_
Ana işlevler: mobil algılama, IR-CUT, döngü kaydı, uzaktan görüntüleme_x000D_
Uygulanabilirlik: ev güvenliği izleme_x000D_
_x000D_

Wifi Mini Kamera (UZAKTAN IZLEME -SES DİNLEME- KAYIT YAPMA) Şarjlı Değildir Ürününün Satıcısı, Kalite Wifi Mini Kamera (UZAKTAN IZLEME -SES DİNLEME- KAYIT YAPMA) Şarjlı Değildir ürününü 825.0 Tl'ye Trendyolda Satılıyor.

Wifi Mini Kamera (UZAKTAN IZLEME -SES DİNLEME- KAYIT YAPMA) Şarjlı Değildir Ürün Hakkındaki Yorumlar
825.0 Tl ye satışta olan Wifi Mini Kamera (UZAKTAN IZLEME -SES DİNLEME- KAYIT YAPMA) Şarjlı Değildir Hakkında yapılan Son yorumlar aşağıdadır. Bu yorumlar doğrulanmamıştır. En doğru bilgiyi satış sayfasının yorumlar bölümünden alabilirsiniz.
2 Değerlendirme, Ortalama Puan: 3.0

Yorum: hafıza kartı ve şarj aleti gelmedi
İsim: **** ****
Tarih: 11 Eylül 2024
Beden: Bilgi Yok
Satıcı: EFLY Ticaret

Wifi Mini Kamera (UZAKTAN IZLEME -SES DİNLEME- KAYIT YAPMA) Şarjlı Değildir Ürünle İlgili Merak Edilenler

Soru: bu ürünü odada devamlı kullanmak istiyoruz sarj nasıl olacak
Cevap: Sürekli takılı kullanabilirsiniz efendim

Soru: merhablar okula giden cocugun çantasina yerleştrilebilirmi
Cevap: Bu ürün sarjlımdeğildir

Soru: bu kameralardan araba icin varmı.wifili.uzakdan izləməkçin
Cevap: malesef yok

Soru: monte ediliyormu vıdayla
Cevap: Evet efendim

Soru: salam uzakdan izləmək üçün .kameraya internet nömrə takmak lazım vayfayı olsun deyə.uzakdan necə izləyə bilərəm.
Cevap: Uzaktan izlemek için modem(internet) olması gereklidir

Soru: merhaba 10000 lik powerbankla ne kadar süre kayıt yapar?
Cevap: 3 gün gider ortalama

Soru: ses kaydediyormu

Soru: hafıza kartı ve şarj aleti varmı yanında
Cevap: Kablosu var USB girişi olan hepsine uyar hafıza kartı yok efendim

Soru: cihaz pillemi çalışıyor yoksa elektriklemi
Cevap: Bu urunün paket ıiçinde şarj kablosu mevcuttur.Bu sarj kablosunu elinizde bulunan sarj adaptorune takarak kullanabılıyorsunuz

Soru: Selam.Kayit surəsi ne kadar?
Cevap: 32 gb hafıza kart 4-5 gun kayıt yapmaktadır

Soru: Hafıza Kartı içinde geliyor mu yoksa biz ekstra mı alıyoruz
Cevap: Hafıza kartı içinde efendim

Soru: Gece görüşü varmı
Cevap: Var efendim

Soru: cihazı full şarjda kullansak bir sıkıntı olurmu
Cevap: Merhabalar hiçbir sıkıntısı olmaz amacı o

Soru: merhaba monte edilebiliyor mu

Soru: Ürünü nasıl çalıştırıyoruz telefona uygulamayı kurdum ama çalıştıramadım
Cevap: Youtubeden a9 kamera kurulumunu izleyebilirsiniz kurulumları aynı

Soru: transit araçlarımıza kullanmak istiyoruz. anlık canlı olarak görüntü alabiliyormuyuz
Cevap: WiFi olması lazım efendım

Soru: Gece görüşünde herhangi bir ışık varmı yani karanlıkta kamera fark edilirmi
Cevap: Hayır efendim ışık yok fark edilmez

Soru: boyu kaç ?parmak boydami?
Cevap: boyu ısaret parmağının yarısı kadar fakat bıraz kalınlık mevcuttur

Soru: merhaba şarjı kaç saat dayanıyor.
Cevap: 240 dakika

Soru: merhaba kayit yapib sonradan izleye bilirmiyim? arabada kurucam wifi yok ama arabada
Cevap: Evet efendım

Wifi Mini Kamera (UZAKTAN IZLEME -SES DİNLEME- KAYIT YAPMA) Şarjlı Değildir Detaylı Fotoğraflar

1_org_zoom.jpg

1_org_zoom.jpg

1_org_zoom.jpg

Wifi Mini Kamera (UZAKTAN IZLEME -SES DİNLEME- KAYIT YAPMA) Şarjlı Değildir En Uygun Satış Linki