Yedek Pipet Takımı Ve Pipet Temizleme Fırçası 1 Set (3 Parça) -kapak Hariçtir--- Satın Alır Mısınız

Meral

Bilgili
Yedek Pipet Takımı Ve Pipet Temizleme Fırçası 1 Set (3 Parça) -kapak Hariçtir--- En İyi Fiyatı Nerede Bulabilirim?
Yedek Pipet Takımı Ve Pipet Temizleme Fırçası 1 Set (3 Parça) -kapak Hariçtir--- Şu Anki Değeri 199.9 Tl'ye Trendyolda Bulunur.

Yedek Pipet Takımı Ve Pipet Temizleme Fırçası 1 Set (3 Parça) -kapak Hariçtir--- Memnuniyet Oranı Nedir?

Yedek Pipet Takımı Ve Pipet Temizleme Fırçası 1 Set (3 Parça) -kapak Hariçtir--- Hakkında yaklaşık 30 Değerlendirme, Ortalama Puan: 4.8 .

Yedek Pipet Takımı Ve Pipet Temizleme Fırçası 1 Set (3 Parça) -kapak Hariçtir--- Teknik Açıklamalar

Yedek Pipet Takımı Ve Pipet Temizleme Fırçası 1 Set (3 Parça) -kapak Hariçtir--- Ürününün Satıcısı, Uzspace Yedek Pipet Takımı Ve Pipet Temizleme Fırçası 1 Set (3 Parça) -kapak Hariçtir--- ürününü 199.9 Tl Den Trendyolda Satıştadır.

Yedek Pipet Takımı Ve Pipet Temizleme Fırçası 1 Set (3 Parça) -kapak Hariçtir--- Kullanıcı Yorumları
199.9 Tl ye satışta olan Yedek Pipet Takımı Ve Pipet Temizleme Fırçası 1 Set (3 Parça) -kapak Hariçtir--- Hakkında yapılan Son yorumlar aşağıdadır. Bu yorumlar doğrulanmamıştır. En doğru bilgiyi satış sayfasının yorumlar bölümünden alabilirsiniz.
30 Değerlendirme, Ortalama Puan: 4.8

Yorum: hızlı, sorunsuz teslimat
İsim: S** S**
Tarih: 31 Mart 2024
Beden: Bilgi Yok
Satıcı: Şehir Online Mağazacılık

Yorum: kreş için yigenime aldık çok güzel kumasi kaliteli sadece beli bol.geldigi için lastik geçirmek zorunda kaldik
İsim: B** K** G**
Tarih: 03 Eylül 2023
Satıcı: MTKardeşler

Yorum: çok teşekkürler
İsim: m** k**
Tarih: 26 Şubat 2024

Yorum: suluğa tam uydu .
İsim: T** Ö**
Tarih: 22 Mayıs 2023

Yorum: Gayet güzel.uydu 400 mll için fakat fiyatı.cok.yuksek
İsim: T** M**
Tarih: 10 Ağustos 2024

Yorum: ürünğ çok beğendim kaliteli harika
İsim: **** ****
Tarih: 16 Ağustos 2023

Yorum: ürün kullanışlı ve uyumlu hızlı da kargolandı
Tarih: 18 Ekim 2023

Yorum: Guzel saglam geldi
İsim: B** C**
Tarih: 08 Haziran 2024

Yorum: önceden bir kez saha siparis vermiştim bir ayda geli. bu seferki iki günde geldi birebir aynısı güzel paketlenmiş
Tarih: 09 Mayıs 2024

Yorum: Göründüğü gibi fiyat performans ürünü
İsim: D** E** r**
Tarih: Elite Üye
Beden: 25 Ağustos 2024

Yorum: güzel ama çok pahalı bence
Tarih: 08 Mart 2024

Yorum: Üst kapak pipeti gelmedi siparişimdeki sadece onu gönderirmisiniz
İsim: Nurettin Ö.
Tarih: 10 Mayıs 2024

Yorum: ürün güzel orjinali gibi ama iki hortuma da bu parayi vermek koyuyor tabi
İsim: D** A**
Tarih: Elite Üye
Beden: 23 Temmuz 2023

Yedek Pipet Takımı Ve Pipet Temizleme Fırçası 1 Set (3 Parça) -kapak Hariçtir--- Ürünle İlgili Merak Edilenler

Soru: Kolay gelsin Chicco markalı ısı yalıtımlı su matarası almıstık 266ml fakat pipeti kaybettik bu pipetler uyumlumudur
Cevap: efendım modelı bılmıyorum maalesef yanı gormeden uyumlumudur anlamak guc bızım urunumuz uzspace marka urunlere uyumludur

Soru: Evet çok memnun olurum, biraz geç gördüm cevabınızı. stoklarınızda varsa uzspace shamobo vagon 350ml yedek pipet almak istiyorum
Cevap: https://www.trendyol.com/genel-mark...rchantId=237426&filterOverPriceListings=false LINKINI ATTIM SIZE EFENDIM

Soru: Merhaba 2 Litre için uygun model var mı?
Cevap: efendım elımızde yok maalesef

Soru: Merhaba 500 ml lik bir salto markasına uyar mı ve ağızımızla içtiğimiz yer yumuşak mı
Cevap: Merhaba uzspace 3024 modeli için uygundur efendim ağız kısmı yumuşaktır

Soru: Uzspace 800 ml lik matara için uygun var mı?
Cevap: maalesef uygun değildir.

Soru: Merhaba benim baby plus sulugun pipetine ihtiyacim vardir uyumlumu
Cevap: Merhaba uyumlu değildir efendim

Soru: Merhaba bu pipetler Tritan pipetli/pipetsiz 480 ml sülükler için uygun mudur
Cevap: Merhaba uygun değildir efendim

Soru: merhaba.yedek pipet avent suluklar icin uygun oluyor mu
Cevap: Merhaba uzspacesuluklar içindir efendim

Soru: Tritan model için sadece pipet lazım
Cevap: efenndim ürünün modelini biliyormusunuz direk ona göre önerim yapalım

Soru: merhaba,smile ayıcık denen 800 ml lik ayıcık suluk için uygun mu?
Cevap: merhaba uygun değildir

Soru: Merhaba uzspace shamobo vagon 350 ml ile uygun mudur acaba ?
Cevap: hayır edendım shamobo ıcın uygun degıldır shamobo ıcın yedek pıpetımız normalde var ama suan stok bıtmıs gorunuyor soyle yapsak olur mu ben depodakı arkadaslarıma sorayım elımızde var mı dıye onlardan ogreneyım varsa acalım satın alırsınız. bana bır saat sonra yazarsanız cevap vermıs olurum sıze

Soru: Merhaba Uzspace Figürlü 400 ml Pipetli Tritan Çocuk Su Matarası için uygun mu acaba?
Cevap: Merhaba efendim uyumludur.

Soru: Merhaba kucuk boy uzspace 400 ml icin uygun mu bu pipet?
Cevap: Merhaba evet efendim uygundur

Soru: Sadece pipet satışı var mı
Cevap: HANGI MODEL ICIN EFENDIM

Soru: Merhaba pipet uzunluğu kaç cm
Cevap: Tam olarak bilmiyorum pazartesi ölçebilirim

Soru: merhaba sadece üst kapak pipetini alabiliyor muyum
Cevap: efendım bu urunler elımızde sadece set olarak var

Soru: Merhabalar sadece üst kapak pipetine ihtiyacım var 4 adet. Sizde mevcut mudur acaba? Nereden temin edebilirim bulamadım. Yardımcı olursanız sevinirim. İyi çalışmalar.
Cevap: Merhaba pipetler temizleme seti olarak satılmaktadır efendim tekli olarak satışı mevcut değildir

Soru: 1500ml uzcape suluğa uygun mu
Cevap: Merhaba uzspace marka suluklar içindir 1500 ml için küçüktür

Soru: 2 litre olan mataralara uygun pipet varmı
Cevap: Efendim bizim elimizde yok maalesef eğer ürününüz Vagonlife ise ithalatçı firma size yardımcı olabilir

Soru: Munchkin suluk pipeti için uygun mudur fırça?
Cevap: Merhaba efendim sadece uzspace'in iki modeli ile uyumludur. Dediginiz markayla uyumlu degildir.

Yedek Pipet Takımı Ve Pipet Temizleme Fırçası 1 Set (3 Parça) -kapak Hariçtir--- Resim Ve Fotoğraflar

1_org_zoom.jpg

Yedek Pipet Takımı Ve Pipet Temizleme Fırçası 1 Set (3 Parça) -kapak Hariçtir--- En Uygun Satış Linki