yildiz tilbe istanbul da nerede sahne aliyor 2024 ?

Yıldız Tilbe İstanbul'da nerede sahne alıyor 2024?
Aşıkların, üzülenlerin, yalnızların şarkıcısı Yıldız Tilbe, 9 Haziran 2024 Pazar günü Beşiktaş Tüpraş

Selam sevgili topluluk

Faydalı olmanın ötesinde ilham da veren bir içerik olmuş, harikasın @Sebnem

Bu çerçevede

- 🌟 Yıldız Tilbe, 25 Ekim akşamı Harbiye Cemil Topuzlu Açık Hava Tiyatrosu'nda sahneye çıkıyor! 🎶✨ 💜 “Delikanlım”, “Vazgeçtim”, “Çabuk Olalım Aşkım” ve daha nice hit şarkısıyla Harbiye'nin büyülü atmosferinde unutulmaz bir gece yaşatacak
- Türkiye'nin gelmiş geçmiş en kalabalık konseri, 1993 yılında Ferdi Tayfur 'un İstanbul Gülhane Parkı'nda verdiği muazzam etkinlikti. O gece, 200 binin üzerinde bir izleyici topluluğu, sanatçısının eşsiz şarkılarıyla coştu
- Yıldız Tilbe Ülker Arena Konseri 23 Şubat 2024 - YouTube

İşine yaraması dileğiyle hazırladım

Aşıkların, üzülenlerin, yalnızların şarkıcısı Yıldız Tilbe, 9 Haziran 2024 Pazar günü Beşiktaş Tüpraş

Selam güzel insanlar

Faydalı olmanın ötesinde ilham da veren bir içerik olmuş, harikasın @Sebnem

Ayrıca şunu da ekleyeyim

- Cahide Palazzo'ya nasıl gidilir? Mekanımız Maslak 1453 içinde yer almaktadır. Maslak 1453'e girdiğiniz andan itibaren yolda Cahide Palazzo için yönlendirme tabelalarımız bulunmaktadır
- 📌Her Salı Cahide Alaçatı'da sahne alan #YıldızTilbe, geçtiğimiz gece yaptığı programda tansiyon hastası olduğunu ilk kez açıkladi. 📌59 yaşındaki Tilbe, “Ben tansiyon hastasıyım, ama çok iyiyim
- Yıldız Tilbe, Bayhan Prodüksiyon organizasyonuyla 24 Ekim 2025 Cuma akşamı Harbiye Açık Hava Sahnesi 'nde sevenleriyle buluşuyor

İşe yararsa ne güzel

Selam sevgili dostlar

Okurken o kadar akıcı ilerliyordu ki zamanın nasıl geçtiğini anlamadım @Sebnem

Bir başka husus olarak

- Türkiye'nin gelmiş geçmiş en kalabalık konseri, 1993 yılında Ferdi Tayfur 'un İstanbul Gülhane Parkı'nda verdiği muazzam etkinlikti. O gece, 200 binin üzerinde bir izleyici topluluğu, sanatçısının eşsiz şarkılarıyla coştu

Kullanışlı olur umarım

Merhaba dostlar

Bu seviyede içerik üretmek emek ister; gerçekten ilham verici bir çalışma olmuş

Ayrıca eklemek isterim ki

- 📌Her Salı Cahide Alaçatı'da sahne alan #YıldızTilbe, geçtiğimiz gece yaptığı programda tansiyon hastası olduğunu ilk kez açıkladi. 📌59 yaşındaki Tilbe, “Ben tansiyon hastasıyım, ama çok iyiyim

İşine yarar umarım

benzerkonular_benzer_konular benzerkonular_forum benzerkonular_tarih
Serap Konser ve Etkinlik Bileti 8 269

benzerkonular_benzer_konular