Ys-10 Pro Max 5 Mp Çift Led Desteği 28 Warm Led Wifi Sd Kart Destekli Ip Güvenlik Kamerası Tavsiye Edilen Yer Neresi-

Hatice

Bilgili
Ys-10 Pro Max 5 Mp Çift Led Desteği 28 Warm Led Wifi Sd Kart Destekli Ip Güvenlik Kamerası Alınması Gereken Bir Ürün Mü?
Ys-10 Pro Max 5 Mp Çift Led Desteği 28 Warm Led Wifi Sd Kart Destekli Ip Güvenlik Kamerası Anlık Fiyatı 2899.0 Tl'den Trendyolda Satıştadır.

Ys-10 Pro Max 5 Mp Çift Led Desteği 28 Warm Led Wifi Sd Kart Destekli Ip Güvenlik Kamerası Kullanıcı Yorumları Nasıl?

Ys-10 Pro Max 5 Mp Çift Led Desteği 28 Warm Led Wifi Sd Kart Destekli Ip Güvenlik Kamerası Hakkında yaklaşık 3 Değerlendirme, Ortalama Puan: 5.0 .

Ys-10 Pro Max 5 Mp Çift Led Desteği 28 Warm Led Wifi Sd Kart Destekli Ip Güvenlik Kamerası Detaylı Bilgi

Bildiğiniz tüm kameraları bir kenara bırakın _x000D_
Birebir faturalı 2 yıl garantili yoosee ys-10 pro max ile tanışın_x000D_
Kendisi mp olup sınıfında lider çözünürlük ve gece görüşe sahip _x000D_
Özel seri bir kameradır Icsee-Xmeye app yazılımı ile çalışır tablet bilgisayar _x000D_
Telefon nvr cihazlarında sorunsuz uyumlu bi şekilde çalışır _x000D_
Ses gider ses gelir _x000D_
Sağa sola aşagı yukarı döner dönderilebilir _x000D_
128 gb sd kart destekler _x000D_
50 metre gece görüşü vardır _x000D_
Beyaz flaş ledler yandıgında renkli görüntü alınır _x000D_
*** kamera kameracıdan alınır **** _x000D_
Alım yaparken aldığınız satıcının ne iş yaptığına bakınız _x000D_
Sevgililer gününde çiçek ramazanda hurma satan kameradan anlamaz bizim işimiz kameradır_x000D_
Birebir faturalı üründür faturasız ürün satanlardan ürün almayınız sonra bizi arayıp abii abii nası yaparız diyenler çok oluyor _x000D_
_x000D_
yoosee teknik destek sitemiz sizin hizmetinizde_x000D_
_x000D_
_x000D_
_x000D_
_x000D_
_x000D_
_x000D_
_x000D_
_x000D_
_x000D_
_x000D_
Bildiğiniz tüm kameraları bir kenara bırakın _x000D_
Birebir faturalı 2 yıl garantili yoosee ys-10 pro max ile tanışın_x000D_
Kendisi mp olup sınıfında lider çözünürlük ve gece görüşe sahip _x000D_
Özel seri bir kameradır Icsee-Xmeye app yazılımı ile çalışır tablet bilgisayar _x000D_
Telefon nvr cihazlarında sorunsuz uyumlu bi şekilde çalışır _x000D_
Ses gider ses gelir _x000D_
Sağa sola aşagı yukarı döner dönderilebilir _x000D_
128 gb sd kart destekler _x000D_
50 metre gece görüşü vardır _x000D_
Beyaz flaş ledler yandıgında renkli görüntü alınır _x000D_
*** kamera kameracıdan alınır **** _x000D_
Alım yaparken aldığınız satıcının ne iş yaptığına bakınız _x000D_
Sevgililer gününde çiçek ramazanda hurma satan kameradan anlamaz bizim işimiz kameradır_x000D_
Birebir faturalı üründür faturasız ürün satanlardan ürün almayınız sonra bizi arayıp abii abii nası yaparız diyenler çok oluyor _x000D_
_x000D_
yoosee teknik destek sitemiz sizin hizmetinizde_x000D_
_x000D_
_x000D_
_x000D_
_x000D_
_x000D_
_x000D_
_x000D_
_x000D_
_x000D_
_x000D_

Ys-10 Pro Max 5 Mp Çift Led Desteği 28 Warm Led Wifi Sd Kart Destekli Ip Güvenlik Kamerası Ürününün Satıcısı, yoosee Ys-10 Pro Max 5 Mp Çift Led Desteği 28 Warm Led Wifi Sd Kart Destekli Ip Güvenlik Kamerası ürününü 2899.0 Tl'ye Trendyolda Bulunur.

Ys-10 Pro Max 5 Mp Çift Led Desteği 28 Warm Led Wifi Sd Kart Destekli Ip Güvenlik Kamerası En Son Yapılan Yorumlar
2899.0 Tl ye satışta olan Ys-10 Pro Max 5 Mp Çift Led Desteği 28 Warm Led Wifi Sd Kart Destekli Ip Güvenlik Kamerası Hakkında yapılan Son yorumlar aşağıdadır. Bu yorumlar doğrulanmamıştır. En doğru bilgiyi satış sayfasının yorumlar bölümünden alabilirsiniz.
3 Değerlendirme, Ortalama Puan: 5.0

Yorum: Urun cok kaliteli uygulamasi olmasi cok iyi.Ayrica Yoosee satıcısındanalmaniz tavsiye edilir.Urunlwrinin arkasinda duruyorlar tereddut etmedenalabilirsiniz.Kendimin ve arkadaslarimin 2 yillik kullanicimemnnuniyetiyle yaziyorum.
İsim: **** ****
Tarih: 14 Kasım 2022
Beden: Bilgi Yok
Satıcı: Yoosee

Ys-10 Pro Max 5 Mp Çift Led Desteği 28 Warm Led Wifi Sd Kart Destekli Ip Güvenlik Kamerası Ürüne Dair Sorular

Soru: gece görüşü kac metreye kadar bide ozelliklerde 4g yaziyor
Cevap: 40 50 metre görüşlü 4 g deyil efendim wifi calışır

Soru: merhaba iyi günler 25 metre mesafeden arac plakasını okuyabilirmiyiz gece görüşü nasil
Cevap: merhaba plala okuma : doğru mesafe doğro açı ile mümkündür plaka okumak maksadı ile başka kameralar kullanılır sisde. kendi içinde ayrı bir katagoriye sahip

Soru: selamün aleyküm ürünü ben kurabilr miym bide bunun için ne kadr internet yeter
Cevap: as herkes kurabilir efem çok basittir kamera 4 g sim kartlı bir kamera degildir bu sebepten dolayı wifi kada kablolu olarak modeme baplanmaktadır

Soru: Merhaba.. bu üründe ve 3mp olanda standart görüş açısı nedir?
Cevap: 1,/3 4 ml lens vardır

Soru: aynı ağa bağlı NAS cihaza kayıt yapabiliyor mu ?
Cevap: Her cihaza baglanmaz efendim cihaz seçer efendim

Soru: merhaba micro sd kart ile calisirmi
Cevap: evet hafıza kartına kayıt yapar

Soru: Merhaba insaatta kullanmak uzere 2 ayri kamera almak istiyorum biris gelen ve gecen araclari takio etme digeride insaatin icine bakacak sekilde alarm verecek bir hareket oldugunda hangi modelleri onerirsiniz? Burada elektrik var wifi router ile almasi saglanacak
Cevap: merhaba ys-06 isteklerinizi kaeşılae

Soru: 360 derece dönebiliyor mu
Cevap: Merhabalar efendim 355 derece döner

Soru: ÜRÜN VOLTAJI NEDİR
Cevap: 12/ volt calışır

Soru: Hangi uygulama ile izleniyor. bende seetong uygulaması var ona kurulabiliryormu?
Cevap: Hayır izlenmez ıcs uygulası izlenir

Soru: wifi li kemeredır deil mi bu? yani firize birde nete baglayıp teşefondan izlemelimi?
Cevap: Wifi kamera bu telefonka izlersiniz efendim wifi varsa sabit internet varsa izlersiniz

Soru: Merhaba dış ortam gece gündüz olacak şekilde video var mı insan yüzünü ne kadar mesafeden algılıyor görmemiz lazım youtube videolarınız büronuzda ki kısa mesafeli görüntü güven vermiyor köyde evin bahçesinde kullanmak istiyorum internet elektrik sıkıntısı yok
Cevap: merhaba kamera lensleri standarttır kamera yerinde kendi ışıgında dğerlendirilir kamera görüntü lerini gösteren vir video teknik olarak değerlendirilmex

Soru: merhaba bu üründen almak istiyorum fakat kafama takılanları sormak istiyorum bunu bağ evine takacağım yalnız internet yok bunu bağda nasıl kullanmalıyım hareket sensörü doksan derece dönüyor mu birde en az iki haftalık kayıt için kaçlık hafıza kartı kullanmalıyız içinde hafıza kartı varmı yoksa bizmi alıyoruz detaylı bilgi 🙏lütfen saygılar
Cevap: merhaba internet olmadan uzaktan izlenmez oldu yerde kayıt yapar 128 gb kart takılır kart içşnde. yoktur.

Ys-10 Pro Max 5 Mp Çift Led Desteği 28 Warm Led Wifi Sd Kart Destekli Ip Güvenlik Kamerası Fotoğraf Ve Görseller

1_org_zoom.jpg

2_org_zoom.jpg

3_org_zoom.jpg

4_org_zoom.jpg

5_org_zoom.jpg

Ys-10 Pro Max 5 Mp Çift Led Desteği 28 Warm Led Wifi Sd Kart Destekli Ip Güvenlik Kamerası En Uygun Satış Linki