Yüksek Titreşimli Kondisyon Aleti - Titreşimli Antrenman Cihazı - Titreşimli Spor Aleti En Düşük Fiyat Nerede

Esra

Bilgili
Yüksek Titreşimli Kondisyon Aleti - Titreşimli Antrenman Cihazı - Titreşimli Spor Aleti Alanlar Memnun Mu?
Yüksek Titreşimli Kondisyon Aleti - Titreşimli Antrenman Cihazı - Titreşimli Spor Aleti Şu Andaki Değeri 3390.0 Tl'den Trendyolda Satıştadır.

Yüksek Titreşimli Kondisyon Aleti - Titreşimli Antrenman Cihazı - Titreşimli Spor Aleti Olumlu Yorum Sayısı Nedir?

Yüksek Titreşimli Kondisyon Aleti - Titreşimli Antrenman Cihazı - Titreşimli Spor Aleti Hakkında yaklaşık 32 Değerlendirme, Ortalama Puan: 4.9 .

Yüksek Titreşimli Kondisyon Aleti - Titreşimli Antrenman Cihazı - Titreşimli Spor Aleti Ürün Bilgisi

_x000D_
_x000D_

Yüksek Titreşimli Kondisyon Aleti - Titreşimli Antrenman Cihazı - Titreşimli Spor Aleti Ürününün Satıcısı, kochler Yüksek Titreşimli Kondisyon Aleti - Titreşimli Antrenman Cihazı - Titreşimli Spor Aleti ürününü 3390.0 Tl Den Trendyolda Satıştadır.

Yüksek Titreşimli Kondisyon Aleti - Titreşimli Antrenman Cihazı - Titreşimli Spor Aleti Kullanıcı Değerlendirmeleri
3390.0 Tl ye satışta olan Yüksek Titreşimli Kondisyon Aleti - Titreşimli Antrenman Cihazı - Titreşimli Spor Aleti Hakkında yapılan Son yorumlar aşağıdadır. Bu yorumlar doğrulanmamıştır. En doğru bilgiyi satış sayfasının yorumlar bölümünden alabilirsiniz.
32 Değerlendirme, Ortalama Puan: 4.9

Yorum: Sapasağlam elime ulaştı bi kaç kullanım fırsatım oldu gayet güzel bi ürün yürüyüş yapamayanlar için gayet iadeal
İsim: ŞÜKRAN Ş. A.
Tarih: 05 Ağustos 2024
Beden: Bilgi Yok
Satıcı: KOCHLER

Yorum: Teslimat inanılmaz hızlıydı.Saticiya çok teşekkür ederim.Bugun ilk kullanımı gerçekleştirdim ve aşırı keyifli bir spor aleti.Siradanliktan çok sıkılmıştım.İse yaramasa bile eğlencesi yeter diye düşünüyorum.Tabi bugün itibariyle sabah ve akşam düzenli kullanacağım sonucu paylaşmak için yorumumu guncelleyecegim.
İsim: A** K** M**
Tarih: 10 Ağustos 2024

Yorum: Ürün süper ıkıncı sıparıs verdım arkadaşıma sımdı annem ıstedı onada alıcam tek tek ıstıyolar ındırımden yararlanamadık
İsim: Nursel G.
Tarih: 29 Ağustos 2024

Yorum: gercekten super bir alet saha once alsaydim keşke bugün geldi deneme sabırsızım mukemmel bir performans teşekkür
İsim: **** ****
Tarih: 04 Eylül 2024

Yorum: Tek kelimeyle mükemmel.1. seviyesi bile çok iyi ilk gunden kullanmaya başladım ise yarayacagini düşünüyorum iyi ki almisim
İsim: İ** S**
Tarih: Elite Üye
Beden: 01 Eylül 2024

Yorum: Bu kadar büyük bir ürün ilk kez alıyorum tereddüt etsem de kullanıcı yorumlarına güvendiim aldim, sapasağlam tarafıma ulaştı, kargoyu hemen gönderdiler. satici dürüst ve güvenilir. ürün u kullanmaya başladım fayda zarar bakımından bir süre degerlendirip bu yorumu guncelleyecegim. Ancak aletin yaylı iki kolu pek kullanışlı gelmedi bana girc girc sDevamını Oku
İsim: D** K**
Tarih: 16 Ağustos 2024

Yorum: alırken tereddüt etmiştim ama başarılı bir ürün
İsim: N** B**
Tarih: 08 Ağustos 2024

Yorum: selülitlere cok etkili sıkı bir diyetle etkili oluyor...
İsim: D** Ç** Y**
Tarih: 02 Eylül 2024

Yorum: Muhteşem bir ürün çok beğendim etkili olur diye düşünüyorum
İsim: F** Ö**

Yorum: Güzel Ürün Hızlı Kargo Teşekkürler...
İsim: H** T**
Tarih: 09 Eylül 2024

Yorum: Ürün harika.kullanıyorum.çok memnunum.
İsim: m** ö**

Yorum: Sorunsuz geldi. Türkçe kullanma klavuzu da var. Gayet sessiz çalışıyor. 20 dk kullanım sonrasında vücutta titreyen yerler sıcak oluyor ve kızarıyor, umarım bu işe yaradığının ve yağların yandığının göstergesidir :) makina çalışırken squat hareketi de yapıyorum ben ve diyetle destekliyorum. Umarım işe yarar.
İsim: m** a**
Beden: 08 Eylül 2024

Yorum: hemen geldi paketlenmesi ve kargo iyiydi sorunsuz teslim edildi. kolay taşınabilir ev ortamında rahatlıkla kullanılabilir çok sessiz ne ev içine ne aşağıya yukarıya ses asla gitmez çünkü ses yok fakat benim gibi bir heyecan yaşasın geldi aaa hemen üstüne bineyim en yüksekte calistirayim 5 dk durup inerim bi deneyeyim diye yapmayın çarpıntı yaptı amDevamını Oku
İsim: c** g**
Tarih: 10 Eylül 2024

Yorum: 2. siparişim harika bir şey anneme de aldık
İsim: B** Ç**
Tarih: 01 Eylül 2024

Yorum: indirimdeyken aldım kargom çok hızlı geldi gelir gelmez açtım denedim çalışır vaziyette ve sağlam çok korkuyordum bozuk çıkacak diye herşey sapasağlam kullanmak için sabırsızlanıyorum bu arada kullanma kılavuzu yabancı çıkacak sanıyordum Türkçe çıktı çok hoşuma gitti
İsim: **** ****
Tarih: 13 Ağustos 2024

Yorum: Ürünü dün sipariş verdim bugün bana ulaştı. Teşekkürler kullandıkça bilgi paylaşırım .
İsim: Zahide D.
Tarih: 05 Eylül 2024

Yorum: Ben çok beğendim hafif antremanla. Aşlamama rağmen bacaklarımda toparlanma oldu üç dört günde sürekli yapıldığı zaman fayda sağlayacağını düşünmüyorum paketleme çok iyiydi
İsim: Z** K**
Tarih: 17 Ağustos 2024

Yorum: ürün geldi güzel sessiz satıcıya teşekkürler özenli bir şekilde geldi sonuçları vücuda nasıl olacak bilmiyorum etkisini göstermeye başlarsa yorumu guncelleyecegim
İsim: M** k**
Tarih: 21 Ağustos 2024

Yorum: sağlam teslim aldım, gayet güzel paketlenmişti ve çalışması... inanılır gibi değil. en düşük modu bile ohooooooo
İsim: Y** B**
Beden: 05 Ağustos 2024

Yüksek Titreşimli Kondisyon Aleti - Titreşimli Antrenman Cihazı - Titreşimli Spor Aleti Merak Edilenler Neler?

Soru: Merhaba bu 2 d olan mı
Cevap: Merhaba, hayır efendim, mağaza sayfamızdan 2d olan ürünü bulabilirsiniz. -ismail

Soru: ürün ölçüleri nedir
Cevap: Merhaba, 32x45 cm'dir. 8 kg'dır. -ismail

Soru: hem dikey hem yatay titresimi olan urununuz hangisi
Cevap: Merhaba, 2d özellikli cihazımız çok kısa bir süre içerisinde stoklarımıza tekrar girecektir. Bizi takip edip haberdar olabilirsiniz. -samet

Soru: merhabalar hamile yada yeni doğum yapmış kadinlar kullanabilir mi
Cevap: Merhaba, öncelikle doktorunuza danışmanız daha sağlıklı olacaktır. -ismail

Soru: merhaba desteksiz üstüne çıkabilir miyiz , ayak masaj aleti gibi oturarak kullanmak mı gerekir
Cevap: Merhaba, iki türlü de kullanabilirsiniz. -ismail

Soru: Titreşim gücü kaçdır
Cevap: Merhaba, 99 seviye hız ayarı vardır, 5-12.5 Hz'dir. -ismail

Soru: Ustune oturarak kullanmakda bir sakincasi varmi?yoksa yalniz durarakmi kullanilmali?
Cevap: Merhaba, üzerine oturarak kılavuzundaki egzersizleri yaparak da kullanabilirsiniz. -ismail

Soru: mrb günde kaç defa ve kaç dk çalıştırılmalı
Cevap: Merhaba, günde 1-2 defa kullanılabilir, başlangıç olarak 10 dakika ile başlayıp zamanla 20-30 dakikaya kadar artırabilirsiniz. -ismail

Soru: Merhaba zayıflamak için kaç saat yapmak gerekiyor
Cevap: Merhaba, gündelik olarak 10 dakika ile başlayıp zamanla 20-30 dakikaya kadar artırabilrisiniz. -ismail

Soru: elektrikli mı pilli mı neyle çalışıyor
Cevap: Merhaba, elektriklidir. -ismail

Soru: Merhaba günde 1 saat kullanılsa zarar verirmi
Cevap: Merhaba, kaşıntı yapabilir efendim, ilk zamanlar yarım saatten fazla kullanmanızı önermeyiz. -ismail

Soru: merhaba ürünün en boy ebatını kaç kg öğrenebilir miyim tşk ederim
Cevap: Merhaba, 32x45 cm'dir. 8 kg'dır. -ismail

Soru: kaç kilo taşıma kapasitesi var acaba
Cevap: Merhaba, 100 kg taşıma kapasitesi vardır. -ismail

Soru: Merhaba ürün neler için kullanılır
Cevap: Merhaba, yüksek titreşimi sayesinde tüm vücut kaslarınızın kasılmasını sağlar.Daha güçlü kemik/tendon ilişkisi kurar ve vücut yapınızı güçlendirir, Yüksek gerilime sahip 2 adet direnç bandlarıni kullanarak kas kasılmalarını daha etkili hale getirir, Şınav/mekik/squat gibi temel hareketleri daha etkili olarak yapmanızı sağlar , vücutta oluşan yağları hızlı şekilde yakmanızı ve sıkılaşmanızı sağlar. -ismail

Soru: en fazla kaç kilo kaldırır mesela 120 kilo olan biri
Cevap: Merhaba, 100 kg taşıma kapasitesi vardır. -ismail

Soru: günde 1 saat kullanabiliyor muyuz
Cevap: Merhaba, başlangıç olarak 10 dakika ile başlayıp zamanla 20-30 dakikaya kadar artırabilirsiniz. Çok fazlak kullanmak kaşıntıya sebep olabilir. -ismail

Soru: merhaba motor gücü ve hiz ayari ne kadar kablo uzulugu yazarmisiniz
Cevap: Merhaba, tek motorlu olup motor gücü 200 Watt'tır. 5-12.5 Hz frekansı ve 99 kademeli ayarlanabilir titreşim özelliği vardır. -ismail

Soru: Merhabalar Beyazından farklı bir özelliği var mı sadece renk farkı mı ,bu üründe hiç yorum yok o nedenle sormak istedim
Cevap: Merhaba, tek renk modeli vardır efendim, iki üründe aynı özellikte ve aynı renktedir, farklı ilandır. -ismail

Soru: Merhaba bel fıtığı olanlar kullanabilir mi
Cevap: Merhaba, öncelikle doktorunuza danışmanız daha sağlıklı olacaktır. -ismail

Soru: selamünaleyküm. üstüne oturarak egzersiz yaptığımızda abdestimiz kaçar mı
Cevap: Merhaba, hayır efendim problem olmaz. -ismail

Yüksek Titreşimli Kondisyon Aleti - Titreşimli Antrenman Cihazı - Titreşimli Spor Aleti Detaylı Resimler

1_org_zoom.jpg

1_org_zoom.jpg

1_org_zoom.jpg

1_org_zoom.jpg

1_org_zoom.jpg

1_org_zoom.jpg

1_org_zoom.jpg

Yüksek Titreşimli Kondisyon Aleti - Titreşimli Antrenman Cihazı - Titreşimli Spor Aleti En Uygun Satış Linki