Yüksek Titreşimli Programlı Egzersiz Aleti ve Kondisyon Aleti Tavsiye Edilen Yer Neresi

Yaprak

Bilgili
Yüksek Titreşimli Programlı Egzersiz Aleti ve Kondisyon Aleti Tavsiye Eder Misiniz?
Yüksek Titreşimli Programlı Egzersiz Aleti ve Kondisyon Aleti Güncel Fiyatı 3390.0 Tl'ye Trendyolda Bulunur.

Yüksek Titreşimli Programlı Egzersiz Aleti ve Kondisyon Aleti Kaç Kişi Olumlu Yorum Yapmış?

Yüksek Titreşimli Programlı Egzersiz Aleti ve Kondisyon Aleti Hakkında yaklaşık 1354 Değerlendirme, Ortalama Puan: 4.8 .

Yüksek Titreşimli Programlı Egzersiz Aleti ve Kondisyon Aleti Ürün Hakkında Bilgi

_x000D_

Yüksek Titreşimli Programlı Egzersiz Aleti ve Kondisyon Aleti Ürününün Satıcısı, kochler Yüksek Titreşimli Programlı Egzersiz Aleti ve Kondisyon Aleti ürününü 3390.0 Tl'den Satılmaktadır.

Yüksek Titreşimli Programlı Egzersiz Aleti ve Kondisyon Aleti Kullanıcı Değerlendirmeleri
3390.0 Tl ye satışta olan Yüksek Titreşimli Programlı Egzersiz Aleti ve Kondisyon Aleti Hakkında yapılan Son yorumlar aşağıdadır. Bu yorumlar doğrulanmamıştır. En doğru bilgiyi satış sayfasının yorumlar bölümünden alabilirsiniz.
1354 Değerlendirme, Ortalama Puan: 4.8

Yorum: Düzgün şekilde teslim edildi, günde 2 kez toplam 30 dk kullaniyorum, kaslarda faydalı etkisi olduğunu hissediyorum, ayrıca kan şekeri değerini de düşüyor, çok teşekkür ederim
İsim: N** Ç**
Tarih: 21 Şubat 2024
Beden: Bilgi Yok
Satıcı: KOCHLER

Yorum: cümleler yetmez ❤️ En az 5 yıl kadar daha sağlıklı bir hayat sürmemi sağlayacak bir ürün satın aldım .Verdiğiniz destek için minnettarım.Teşekkür ederim.
İsim: t** l**
Tarih: 20 Ekim 2023

Yorum: Ürünü 20 gündür kullanıyorum ve bedenimde gözle görülür bir fark oluştu. Almadan önce tereddüt içindeydim ama şu an iyiki almışım diyorum. Bu ürünü kullanırken yediğinize de dikkat ederseniz kesinlikle forma girersiniz gerçekten çok etkili bir aletmiș satıcıya teşekkürler
İsim: M** C**
Tarih: 24 Ocak 2024

Yorum: çok güzel bir cihaz iyisi almışım ayrıca hediyeniz içinde çok teşekkür ederim
İsim: **** ****
Tarih: 12 Mart 2024

Yorum: harika bir ürün diyetle kullanıldığında ciddi dercede vücudumda incelmeler oldu değerinin çok üstünde performans bir ürün tek kelime ile performans harikası satıcıya teşekkür ederim
İsim: S** c** Ö**
Tarih: 17 Kasım 2023

Yorum: Annem icin aldim. Inanilmaz memnun kaldik. Cok verimli, titresimi son derece yeterli. Ve inalmaz hizli kargo. Siparisimiz ve teslamat arasimda 20 saat bile gecmedi. Tavsiye ederim
İsim: H** C**
Tarih: 21 Haziran 2024

Yorum: Çok başarılı hatta memnun kalınca komşuma da aldık teşekkür ederim
İsim: A** D** M**
Tarih: 26 Nisan 2024

Yorum: ürün sağlam bir şekilde elime ulaştı severek kullanıcam düzenli kullanılırsa faydalı olacağına inanıyorum. teşekkürler kochher🤗
İsim: N** İ**
Tarih: 03 Haziran 2024

Yorum: ürün tek kelimeyle harika.... programı seçiyorsunuz kendi kendine yükselip inen dengeli bir şekilde titreşim sağlıyor ve titreşimden vücudunuzun istediğiniz bölgesini hatta isterseniz her yerini titreterek egzersiz yapmanızı sağlıyor 15 artı 15 çalıştırdım ama sanırım günlük akşamları 15 dakikalık egzersiz yapmak vücut için yeterli gelecektir eminiDevamını Oku
İsim: A** K**
Tarih: Elite Üye
Beden: 16 Kasım 2023

Yorum: Annemi aldım kullanıyor kendisi memnun
İsim: E** D**
Beden: 07 Mayıs 2024

Yorum: ürün sağlam elıme ulaştı deneme yaptım hemen ıkı sezeryan dogumum var malum sarkmalar mevcut ürün ıkı dkka denedım iç bacaklarımda acı hıssettım bilmiyorum emın olamadım kullanıp kullanmak da kararsızım
İsim: Ş** Y**
Tarih: 24 Haziran 2024

Yorum: Almak isteyip düşünenlere kesinlikle tavsiyemdir. Ben çok memnun kaldım düzenli kullanımda kesinlikle fit bir vücuda sahip olacağımı düşünüyorum her akşam kullanıyorum ayaklarımdaki ağrılarım azaldı. Gereksiz pahallı ürünlere hiç gerek yok bu tam bir fiyat performans ürünü.🌸
İsim: S** O**
Tarih: 24 Ocak 2024

Yorum: çok kısa sürede elime ulaştı ürüne bayıldım beklediğimin çok çok iyisi teşekkür ederim 🤗
Tarih: 23 Mart 2024

Yorum: Güzel paketlenmiş sorunsuz geldi. Cihazın titreşim gücü çok yüksek hatta program seçerek yarı güçte çalıştırıyorum. ona rağmen aşırı titreşiyo bacak kalça ve bel için harika bence işe yarıyo
İsim: C** B**
Tarih: 15 Nisan 2024

Yorum: ürün elime sorunsuz ve hızlı bir şekilde ulaştı bunun için teşekkür ederim urun ise yarar mı bilmiyorum ama inanılmaz bir titreşimi var umarım işe yarar
İsim: y** y**
Tarih: 17 Mart 2024

Yorum: Bi hafta içinde 2 adet sipariş verdim mükemmel ürün kendime ve ablama aldık titreşimi çok güçlü
İsim: M** Ö**
Tarih: 02 Haziran 2024

Yorum: Arkadaşlar ben aldım gerçekten süper tavsiye ederim programlı bide çok teşekkür ederim koşa zamanda ulaştı bana
Tarih: 20 Temmuz 2024

Yorum: Gayet özenli paketlenmiş sağlam bir şekilde elime ulaştı. 3 gündür kullanıyorum. Daha önce arkadaşımın kullandığı bir üst modeli denedim ona kıyasla buda gayet yeterli işlev olarak. Düzenli kullanımda istediğim sonucu alabileceğimi düşünüyorum çünkü vücudun her yerini çalıştırıyor. Almayı düşünen varsa tereddüt etmeden alabilir.
İsim: M** K**
Tarih: 15 Haziran 2024

Yorum: ürünü gayet beğendim. sağlam ve işe yarıyor. titreşimi çok kuvvetli, program bitince sanki koştuktan sonra dinleniyormuşum gibi her yerimde karıncalanma ve kaşıntı oluyor ki bu iyi bir şey, yağların yerinden oynadığını gösteriyor. tek eksisi enine biraz daha geniş olmaması.
İsim: K** N** B**
Tarih: 11 Haziran 2024

Yorum: Geldi cihazım hemen denedim çok iyi bayıldım yağ falan kalmaz düzenli yapınca diyetle de destekleyince. İnsanlar dans ederek zayıflatıyor bu cihaz hayli hayli zayıflatır aylarca arastırdım ve sonunda aldım.güncelleme 5 gundur diyet 3 litre su ve cihazı kullanıyorum 4 kılo verdım kesınlıkle ıse yarıyor tabi yemene su içmene dikkat edeceksın
İsim: r** b**
Tarih: 19 Nisan 2024

Yorum: Ürün sessiz istediğiniz saatte kullanabiliyorsunuz, 3 gündür düzenli kullanıyorum diyet de yapıyorum sıkılaşma sağlıyor, zaten yanaklarınıza kadar tüm vücudunuz titriyor. Hızlı kargo için teşekkür ederim çok beğendim
İsim: H** K**
Tarih: 26 Nisan 2024

Yorum: Ürün sağlam bir şekilde elime ulaştı kullanıyorum ve inanılmaz güzel etkili
İsim: Nuray K.
Tarih: 03 Mayıs 2024

Yorum: Ürün bir günde elime ulaştı hemen denedim bayıldım tek kelimeyle mükemmel kesinlikle alın derim çok uzun araştırmalar sonucu bunu almaya karar verdim salonlarda yüksek miktarda ücretler ödemek yerine bunu alıp düzenli kullanıp yemenize de dikkat ederseniz gayet iyi sonuçlar elde edersiniz alın aldırın şahane
İsim: M** V**
Tarih: 18 Nisan 2024

Yorum: ürün sağlam ve çabuk elime ulaştı severek kullanmaya başladım
İsim: A** T**
Tarih: 04 Nisan 2024

Yorum: tek kelimeyle mükemmel aşırı titretiyor 3 kademeli programı sayesinde istediğiniz hareket ve hızını rahatça ayarlaya biliyorsunuz sesi az rahatsız etmiyor bayıldım almanızı tavsiye ederim satıcı çok iyi bugün sipariş verdim ertesi günü sağlam bir şekilde elime ulaştı teşekkür ederim
İsim: Züleyha G.
Tarih: 14 Ocak 2024

Yorum: muhteşem bişey spor amaçlı kullanım sağlıyorum harika. günüm yorgunken bile kullanıyorum tüm vücut resmen masajlanıyor
İsim: H** Ü**
Tarih: 24 Temmuz 2024

Yorum: Dolaşım bozukluğu rahatsızlığım için aldım düzenli kullanımda rahatlama ve fayda sağlıyor🥰 iki tane şipariş verdim bi tane hediye verdim arkadaşımda çok beğendi 🥰
İsim: E** K**
Tarih: 14 Mart 2024

Yorum: Çok ama çok beğendim hergün düzenli kullanımda çok faydasını göreceksiniz özellikle kilo vermekte zorlanan insanlar için çok güzel bir ürün alın aldırın biz şuan 8 kişi kullanıyoruz hepimiz de çok memnunuz ilk günler titreşimden dolayı kaşıntı oluyor ama zamanla alışınca o kaşıntılarda bitiyor kan dolaşımından kaynaklı sanırım
İsim: a** y**
Tarih: 14 Mart 2024

Yorum: Guzel ve sorunsuz geldi ise yarayacagini dusunuyorum 1.ci kademede bile guzel titretiyo yanliz baş dönmesi yasayanlar kullanamayabilir bende var baş donmesi baya sarsio bilginize
İsim: b** A**
Tarih: 22 Temmuz 2024

Yorum: Güzel ürün sorunsuz geldi. Daha önce teyzem almıştı onun tavsiyesi ile aldık. Gayet güzel bir ürün.
İsim: S** N**
Beden: 26 Haziran 2024

Yüksek Titreşimli Programlı Egzersiz Aleti ve Kondisyon Aleti Ürünle İlgili Merak Edilenler

Soru: Vidyolu gösterirmişsiniz
Cevap: Merhaba, ürün sayfasında video mevcuttur efendim, güncel çekimlerdir -İsmail

Soru: Kilo verdirirmi
Cevap: Merhabalar, evet düzenli kullanımda etki sağlar. -samet

Soru: Merhaba tamamiyle tüm vücut titriyor bu sakıncalı degil mi
Cevap: Merhaba. Bacak, baldır ve bel bölgelerinde titreme imkanı sağlıyor ürünümüz. Biz kullanım süresi olarak ise yarım saat aralıklarla kullanım öneriyoruz. Önerimizi ve kendi idman planınızı göz önünde bulundurarak size uygun antreman takvimini çıkartabilirsiniz. Sağlıklı günler dileriz.

Soru: bu ürün kaç yönlü titreşim sağlar.
Cevap: Merhaba, tek yönlü titreşimdir. -ismail

Soru: merhaba belde daralma var acaba ona iyi gelirmi yada bunu kullanırsam kötü bir etki yaratırmı?
Cevap: Merhaba, öncelikle doktorunuza danışmanız daha sağlıklı olacaktır. -ismail

Soru: Merhaba urun olculeri boy en ve derinlik kac cm acaba?
Cevap: Merhaba, ilanda 4. fotoğrafta da belirtildiği gibi en boy ölçüsü 30x42 cm'dir. -samet

Soru: iyi günler bu ürün lipodeme iyi gelir mi acaba
Cevap: Merhaba, öncelikle bir doktora danışmanız daha sağlıklı olacaktır. -ismail

Soru: her yorumda farklı ürünün boyutu nedir
Cevap: Merhaba, 32x45 cm'dir. -ismail

Soru: Merhaba kılcal damar varisleri olan kisi kullanabilir mi?
Cevap: Merhaba, doktorunuza danışmanız daha sağlıklı olacaktır. -ismail

Soru: ürünün ağırlığı nedir
Cevap: Merhaba, 8 kg'dır. -ismail

Soru: kumandalı mı
Cevap: Merhaba evet kumanda mevcuttur.

Soru: Kaç kg ya kadar taşıyor
Cevap: Merhaba, 100 kg taşıma kapasitesi vardır. -ismail

Soru: vibrolegsten farkı nedir onun yerine bunu alsam aynı faydayı gorurmuyum
Cevap: Merhaba, model, boyut ve renk farkları vardır. Neredeyse aynı işlevi görmektedirler. Vibrolegs yaşlı bireyler için daha uygundur. -ismail

Soru: merhaba 130 kg taşıma kapasitesi olan ürünün linki paylaşır mısınız
Cevap: Merhaba, 130 kg taşıma kapasiteli masaj aletimiz yoktur. -ismail

Soru: lenfodem hastasıyım.bu konuda bilginiz var mi
Cevap: merhaba kullanmadan önce ürünü doktorunuza danışmanız daha çok sağlıklı olacaktır.-sergen

Soru: kollarda sıkılaşırmı
Cevap: Merhaba, evet efendim, tüm vücutta sıkılaşma ve yağ yakımına yardımcı olur. -ismail

Soru: Bluetooth lu modelinin boyutları daha geniş. aralarında Bluetooth disinda fark var mı. egzersiz alternatifleri farklı mi
Cevap: Efendim iki üründe de bluetooth özelliği yoktur. Turuncu renkte olan vibrolegs ürünü sadece oturarak kullanılabilirken bu ürün üzerinde farklı farklı egzersizler yapılabilir. -ismail

Soru: Merhabalar benim varisleri ve lipodem hastalığım var bu ürünümü yoksa oturarak pedallı bir ürününüz var arasında kaldım hangisini tavsiye edersiniz doktorum yürüyüş diyor çok yapamıyorım
Cevap: Merhaba, öncelikle doktorunuza danışmanız daha sağlıklı olacaktır. -ismail

Soru: Merhaba 2d urunun unuz ve bunun arasındaki kaldım sadece bolgesel zayıflama acısından iki urun arasında etki farkı var mı
Cevap: Merhaba, 2d titreşimli ürünümüz hem yatay hem dikey titreşim yaptığından dolayı daha yoğun titreşim sağlar. -ismail

Soru: erkekler için kullanıma uygun mu ? kaç kiloya kadar taşıma kapasitesi var. Ben 72 eşim 94 kilo
Cevap: Merhaba, uygundur efendim 100 kg taşıma kapasitesi vardır. -ismail

Yüksek Titreşimli Programlı Egzersiz Aleti ve Kondisyon Aleti Resim Ve Fotoğraflar

1_org_zoom.jpg

1_org_zoom.jpg

1_org_zoom.jpg

1_org_zoom.jpg

1_org_zoom.jpg

1_org_zoom.jpg

1_org_zoom.jpg

Yüksek Titreşimli Programlı Egzersiz Aleti ve Kondisyon Aleti En Uygun Satış Linki

benzerkonular_benzer_konular