Gamze
Bilgili
Zv-1f 20mm Vlog Fotoğraf Makinesi Bu Ürünü Almalı Mı?
Zv-1f 20mm Vlog Fotoğraf Makinesi Şu Andaki Fiyatı 22349.0 Tl'den Trendyolda Satıştadır.
Zv-1f 20mm Vlog Fotoğraf Makinesi Olumlu Yorum Sayısı Nedir?
Zv-1f 20mm Vlog Fotoğraf Makinesi Hakkında yaklaşık 3 Değerlendirme, Ortalama Puan: 5.0 .
Zv-1f 20mm Vlog Fotoğraf Makinesi Teknik Detaylar
Zv-1f 20mm Vlog Fotoğraf Makinesi Ürününün Satıcısı, Sony Zv-1f 20mm Vlog Fotoğraf Makinesi ürününü 22349.0 Tl Den Trendyolda Satıştadır.
Zv-1f 20mm Vlog Fotoğraf Makinesi Yorumlar Ve Değerlendirmeler
22349.0 Tl ye satışta olan Zv-1f 20mm Vlog Fotoğraf Makinesi Hakkında yapılan Son yorumlar aşağıdadır. Bu yorumlar doğrulanmamıştır. En doğru bilgiyi satış sayfasının yorumlar bölümünden alabilirsiniz.
3 Değerlendirme, Ortalama Puan: 5.0
Yorum: Çok beğendim kullanışlı ve şık bir kamera güzel videolar çekmeyi planlıyorum
İsim: Z** D**
Tarih: 14 Şubat 2024
Beden: Bilgi Yok
Satıcı: Tripod Fotoğrafçılık Ltd. Şti.
Yorum: Ürün mükemmel. Sorunsuz olarak elime ulaştı ve çekimleri beklediğimdendaha iyi. 10 günde falan elime ulaştı. Onun dışında süper.
İsim: Deniz D.
Tarih: 17 Aralık 2023
Satıcı: VATAN BİLGİSAYAR
Yorum: Fotoğrafçılık yapmayı sevdiğimden dolayı aldım ve beklediğimin üstündebir performans elde ettim hafif olması da ayrı bir yönü. Üst düzeyişlerde kullanmayacaksanız kesinlikle öneriyorum. Örnek olması adınaçektiğim fotoğrafı da koyacağım.
İsim: **** ****
Tarih: 19 Aralık 2023
Satıcı: FC ONLİNE
Zv-1f 20mm Vlog Fotoğraf Makinesi Akıllarda Kalan Sorular
Soru: Merhabalar harici mikrofon girişi bulunuyor mu ?
Cevap: Harici mikrofon girişi var
Soru: Bu ürün için sağlıklı bir yedek pil ve o pili şarj edeceğim bi şarj aleti bulamıyorum yardımcı olur musunuz acaba
Cevap: merhaba, aşağıdaki iki ürünü kullanabilirsiniz. https://www.trendyol.com/sony/np-bx...rchantId=115902&filterOverPriceListings=false https://www.trendyol.com/sanger/np-...rchantId=115902&filterOverPriceListings=false
Soru: Paket içeriği nedir
Cevap: Merhaba, Zv-1f lens sabit olarak kutusundan çıkıyor. Batarya ve şarj kablosu da mevcut.
Soru: zoom var mı?
Cevap: Merhabalar,dijital zoom yapabilirsiniz
Soru: Ben bu makinayı bir türlü telefonuma bağlayamadım telefonumu asla görmüyor
Cevap: Değerli Müşterimiz; Ürün arızası ile ilgili fatura ve garanti belgesiyle birlikte dilerseniz en yakın mağazamıza, dilerseniz de yetkili teknik servise başvurabilirsiniz Saygılarımızla MediaMarkt Müşteri Hizmetleri
Soru: Bluetooth bağlantısıyla telefona fotoğraf gönderme varmı ?
Cevap: Merhabalar,uygulama yardımıyla alabilirsiniz
Soru: video çekimi mevcutmu acaba?
Cevap: 4K Video Çekiyor
Soru: Youtube için en ıyı vlog cekım kamerası bu mudur onerınız var ise farklı ona da bakmak ısterım. Goruntu kalıtesı acısından teskekurler
Cevap: Youtube içeriği üretmek için kullananlar var. Önerebiliriz.
Soru: Ön kamera özelliği var mı
Cevap: Değerli müşterimiz, ön kamerası bulunmamaktadır.
Soru: Merhaba, fotoğraf makinesini muhafaza edebileceğim çanta gibi bir şey ve sd kart önerebilir misiniz?
Cevap: Cihaz 4K Video Çektiği İçin En Az 1066x Hızında Hafıza Kartı Kullanmalısınız Çanta Biraz Göreceli Birşey Kullanıcı Olarak Bakarak Almanızı Tavsiye Ederim.
Soru: merhabalar ben YouTube kanalı açıcam bu kamera ile vlog falan çekilirmi
Cevap: Merhaba evet bu makina ile çekim yapabilirsiniz. Teşekkürler.
Soru: fotoğraf ve video çekebilir değil mi
Cevap: fotoğraf ve video çekebilir
Soru: Vlog çekmek için uygun mu
Cevap: vlog için uygundur
Soru: vıdyo cekılebılıyot degılmı
Cevap: evet video çekebiliyor.
Soru: SD Kart kullanılıyor mu
Cevap: sd kart kullanıyor
Soru: gimball ile uyumlu mudur?
Cevap: Değerli müşterimiz, ürünün kendi markasına ait çekim kolu bulunmaktadır.
Soru: Merhaba bu ürünün zv1 farkı nedir
Cevap: Değerli müşterimiz, teknik konular hassas olduğundan sizleri yanlış yönlendirmek istememekteyiz. Bu konuda markadan bilgi almanız daha sağlıklı olacaktır.
Soru: 3’5 mikron uyumlu mu
Cevap: 3,5 mm mikrofon girişi mevcuttur.
Soru: yürürken titretme egelliyomu
Cevap: Yürüken titreme olabilir, gimbal ile kullanılmasını öneririz.
Soru: merhaba kamerada mikrafon varmı
Cevap: Merhaba; Evet Dahili Mikrofon Mevcuttur. iyi Günler.
Zv-1f 20mm Vlog Fotoğraf Makinesi Ürüne Ait Resimler
Zv-1f 20mm Vlog Fotoğraf Makinesi En Uygun Satış Linki
www.trendyol.com
Zv-1f 20mm Vlog Fotoğraf Makinesi Şu Andaki Fiyatı 22349.0 Tl'den Trendyolda Satıştadır.
Zv-1f 20mm Vlog Fotoğraf Makinesi Olumlu Yorum Sayısı Nedir?
Zv-1f 20mm Vlog Fotoğraf Makinesi Hakkında yaklaşık 3 Değerlendirme, Ortalama Puan: 5.0 .
Zv-1f 20mm Vlog Fotoğraf Makinesi Teknik Detaylar
Zv-1f 20mm Vlog Fotoğraf Makinesi Ürününün Satıcısı, Sony Zv-1f 20mm Vlog Fotoğraf Makinesi ürününü 22349.0 Tl Den Trendyolda Satıştadır.
Zv-1f 20mm Vlog Fotoğraf Makinesi Yorumlar Ve Değerlendirmeler
22349.0 Tl ye satışta olan Zv-1f 20mm Vlog Fotoğraf Makinesi Hakkında yapılan Son yorumlar aşağıdadır. Bu yorumlar doğrulanmamıştır. En doğru bilgiyi satış sayfasının yorumlar bölümünden alabilirsiniz.
3 Değerlendirme, Ortalama Puan: 5.0
Yorum: Çok beğendim kullanışlı ve şık bir kamera güzel videolar çekmeyi planlıyorum
İsim: Z** D**
Tarih: 14 Şubat 2024
Satıcı: Tripod Fotoğrafçılık Ltd. Şti.
Yorum: Ürün mükemmel. Sorunsuz olarak elime ulaştı ve çekimleri beklediğimdendaha iyi. 10 günde falan elime ulaştı. Onun dışında süper.
İsim: Deniz D.
Tarih: 17 Aralık 2023
Satıcı: VATAN BİLGİSAYAR
Yorum: Fotoğrafçılık yapmayı sevdiğimden dolayı aldım ve beklediğimin üstündebir performans elde ettim hafif olması da ayrı bir yönü. Üst düzeyişlerde kullanmayacaksanız kesinlikle öneriyorum. Örnek olması adınaçektiğim fotoğrafı da koyacağım.
İsim: **** ****
Tarih: 19 Aralık 2023
Satıcı: FC ONLİNE
Zv-1f 20mm Vlog Fotoğraf Makinesi Akıllarda Kalan Sorular
Soru: Merhabalar harici mikrofon girişi bulunuyor mu ?
Cevap: Harici mikrofon girişi var
Soru: Bu ürün için sağlıklı bir yedek pil ve o pili şarj edeceğim bi şarj aleti bulamıyorum yardımcı olur musunuz acaba
Cevap: merhaba, aşağıdaki iki ürünü kullanabilirsiniz. https://www.trendyol.com/sony/np-bx...rchantId=115902&filterOverPriceListings=false https://www.trendyol.com/sanger/np-...rchantId=115902&filterOverPriceListings=false
Soru: Paket içeriği nedir
Cevap: Merhaba, Zv-1f lens sabit olarak kutusundan çıkıyor. Batarya ve şarj kablosu da mevcut.
Soru: zoom var mı?
Cevap: Merhabalar,dijital zoom yapabilirsiniz
Soru: Ben bu makinayı bir türlü telefonuma bağlayamadım telefonumu asla görmüyor
Cevap: Değerli Müşterimiz; Ürün arızası ile ilgili fatura ve garanti belgesiyle birlikte dilerseniz en yakın mağazamıza, dilerseniz de yetkili teknik servise başvurabilirsiniz Saygılarımızla MediaMarkt Müşteri Hizmetleri
Soru: Bluetooth bağlantısıyla telefona fotoğraf gönderme varmı ?
Cevap: Merhabalar,uygulama yardımıyla alabilirsiniz
Soru: video çekimi mevcutmu acaba?
Cevap: 4K Video Çekiyor
Soru: Youtube için en ıyı vlog cekım kamerası bu mudur onerınız var ise farklı ona da bakmak ısterım. Goruntu kalıtesı acısından teskekurler
Cevap: Youtube içeriği üretmek için kullananlar var. Önerebiliriz.
Soru: Ön kamera özelliği var mı
Cevap: Değerli müşterimiz, ön kamerası bulunmamaktadır.
Soru: Merhaba, fotoğraf makinesini muhafaza edebileceğim çanta gibi bir şey ve sd kart önerebilir misiniz?
Cevap: Cihaz 4K Video Çektiği İçin En Az 1066x Hızında Hafıza Kartı Kullanmalısınız Çanta Biraz Göreceli Birşey Kullanıcı Olarak Bakarak Almanızı Tavsiye Ederim.
Soru: merhabalar ben YouTube kanalı açıcam bu kamera ile vlog falan çekilirmi
Cevap: Merhaba evet bu makina ile çekim yapabilirsiniz. Teşekkürler.
Soru: fotoğraf ve video çekebilir değil mi
Cevap: fotoğraf ve video çekebilir
Soru: Vlog çekmek için uygun mu
Cevap: vlog için uygundur
Soru: vıdyo cekılebılıyot degılmı
Cevap: evet video çekebiliyor.
Soru: SD Kart kullanılıyor mu
Cevap: sd kart kullanıyor
Soru: gimball ile uyumlu mudur?
Cevap: Değerli müşterimiz, ürünün kendi markasına ait çekim kolu bulunmaktadır.
Soru: Merhaba bu ürünün zv1 farkı nedir
Cevap: Değerli müşterimiz, teknik konular hassas olduğundan sizleri yanlış yönlendirmek istememekteyiz. Bu konuda markadan bilgi almanız daha sağlıklı olacaktır.
Soru: 3’5 mikron uyumlu mu
Cevap: 3,5 mm mikrofon girişi mevcuttur.
Soru: yürürken titretme egelliyomu
Cevap: Yürüken titreme olabilir, gimbal ile kullanılmasını öneririz.
Soru: merhaba kamerada mikrafon varmı
Cevap: Merhaba; Evet Dahili Mikrofon Mevcuttur. iyi Günler.
Zv-1f 20mm Vlog Fotoğraf Makinesi Ürüne Ait Resimler

Zv-1f 20mm Vlog Fotoğraf Makinesi En Uygun Satış Linki

Sony Zv-1f 20mm Vlog Fotoğraf Makinesi Fiyatı, Yorumları - Trendyol
Sony Zv-1f 20mm Vlog Fotoğraf Makinesi yorumlarını inceleyin, Trendyol'a özel indirimli fiyata satın alın.