Ayse
Bilgili
140 Cm Tripodlu Telefon Tutuculu 3 Renk Ayarlanabilir Led Işıklı Canlı Yayın Youtuber Set Işık Alınması Gereken Bir Ürün Mü?
140 Cm Tripodlu Telefon Tutuculu 3 Renk Ayarlanabilir Led Işıklı Canlı Yayın Youtuber Set Işık Güncel Fiyatı 389.0 Tl'ye Trendyolda Satılıyor.
140 Cm Tripodlu Telefon Tutuculu 3 Renk Ayarlanabilir Led Işıklı Canlı Yayın Youtuber Set Işık Kullanıcı Yorumları Nasıl?
140 Cm Tripodlu Telefon Tutuculu 3 Renk Ayarlanabilir Led Işıklı Canlı Yayın Youtuber Set Işık Hakkında yaklaşık 9 Değerlendirme, Ortalama Puan: 4.2 .
140 Cm Tripodlu Telefon Tutuculu 3 Renk Ayarlanabilir Led Işıklı Canlı Yayın Youtuber Set Işık Detaylı Açıklama
140 Cm Tripodlu Telefon Tutuculu 3 Renk Ayarlanabilir Led Işıklı Canlı Yayın Youtuber Set Işık Ürününün Satıcısı, gaman 140 Cm Tripodlu Telefon Tutuculu 3 Renk Ayarlanabilir Led Işıklı Canlı Yayın Youtuber Set Işık ürününü 389.0 Tl Den Trendyolda Satıştadır.
140 Cm Tripodlu Telefon Tutuculu 3 Renk Ayarlanabilir Led Işıklı Canlı Yayın Youtuber Set Işık Kullanıcı Yorumları Nasıl?
389.0 Tl ye satışta olan 140 Cm Tripodlu Telefon Tutuculu 3 Renk Ayarlanabilir Led Işıklı Canlı Yayın Youtuber Set Işık Hakkında yapılan Son yorumlar aşağıdadır. Bu yorumlar doğrulanmamıştır. En doğru bilgiyi satış sayfasının yorumlar bölümünden alabilirsiniz.
9 Değerlendirme, Ortalama Puan: 4.2
Yorum: güzel iş görür malzeme
İsim: H** A**
Tarih: 29 Temmuz 2024
Beden: Bilgi Yok
Satıcı: NewNet
Yorum: isimi goruyor simdilik
İsim: R** A**
Tarih: 29 Şubat 2024
Yorum: Gayet iyi.
İsim: T** İ** Ü**
Tarih: 10 Aralık 2023
Yorum: 3 defa sipariş verdim ama içime sinmedi
İsim: Orhan e.
Tarih: 07 Aralık 2023
140 Cm Tripodlu Telefon Tutuculu 3 Renk Ayarlanabilir Led Işıklı Canlı Yayın Youtuber Set Işık Ürünü Hakkında Sorulan Sorular
Soru: boyu acilip uzatilabiliyor mu acilmis haliyle kac cm ediyor
Cevap: acilip uzatılabiliyor. açılmış hali led kısmı ile maksimum 140cm efendim
Soru: Merhaba bu tripotun sadece telefon tutucu kısmını satın alma sansım varmı
Cevap: Maalesef yok efendim
Soru: merhaba Boyu Kaç? Neçe m etre
Cevap: Işık kısmı ile Max 140 cm Efendim
Soru: mrb siparim simdi geldi ama iconden telefon tutucu cikmadi neden?
Cevap: merhaba içinde olması gerekiyor pakete iyice baktınız mı ?
Soru: Merhaba kaç inç ve kaç k acaba
Cevap: 10 inç efendim.
Soru: kumandası var mı?
Cevap: Merhaba maalesef efendim
Soru: tripod sabit mi
Cevap: İsterseniz kisaltabiliyorsunuz. Sabit
Soru: Led kısmı yapışık mı çıkarılabiliyor mu
Cevap: çıkabiliyor efendim
Soru: Garanti var mi varsa kaç ay?
Cevap: 24 ay efendim,.kullanicini hatasını kapsamaz ama.
140 Cm Tripodlu Telefon Tutuculu 3 Renk Ayarlanabilir Led Işıklı Canlı Yayın Youtuber Set Işık Ürün Resimleri
140 Cm Tripodlu Telefon Tutuculu 3 Renk Ayarlanabilir Led Işıklı Canlı Yayın Youtuber Set Işık En Uygun Satış Linki
www.trendyol.com
140 Cm Tripodlu Telefon Tutuculu 3 Renk Ayarlanabilir Led Işıklı Canlı Yayın Youtuber Set Işık Güncel Fiyatı 389.0 Tl'ye Trendyolda Satılıyor.
140 Cm Tripodlu Telefon Tutuculu 3 Renk Ayarlanabilir Led Işıklı Canlı Yayın Youtuber Set Işık Hakkında yaklaşık 9 Değerlendirme, Ortalama Puan: 4.2 .
140 Cm Tripodlu Telefon Tutuculu 3 Renk Ayarlanabilir Led Işıklı Canlı Yayın Youtuber Set Işık Detaylı Açıklama
140 Cm Tripodlu Telefon Tutuculu 3 Renk Ayarlanabilir Led Işıklı Canlı Yayın Youtuber Set Işık Ürününün Satıcısı, gaman 140 Cm Tripodlu Telefon Tutuculu 3 Renk Ayarlanabilir Led Işıklı Canlı Yayın Youtuber Set Işık ürününü 389.0 Tl Den Trendyolda Satıştadır.
389.0 Tl ye satışta olan 140 Cm Tripodlu Telefon Tutuculu 3 Renk Ayarlanabilir Led Işıklı Canlı Yayın Youtuber Set Işık Hakkında yapılan Son yorumlar aşağıdadır. Bu yorumlar doğrulanmamıştır. En doğru bilgiyi satış sayfasının yorumlar bölümünden alabilirsiniz.
9 Değerlendirme, Ortalama Puan: 4.2
Yorum: güzel iş görür malzeme
İsim: H** A**
Tarih: 29 Temmuz 2024
Yorum: isimi goruyor simdilik
İsim: R** A**
Tarih: 29 Şubat 2024
Yorum: Gayet iyi.
İsim: T** İ** Ü**
Tarih: 10 Aralık 2023
Yorum: 3 defa sipariş verdim ama içime sinmedi
İsim: Orhan e.
Tarih: 07 Aralık 2023
140 Cm Tripodlu Telefon Tutuculu 3 Renk Ayarlanabilir Led Işıklı Canlı Yayın Youtuber Set Işık Ürünü Hakkında Sorulan Sorular
Soru: boyu acilip uzatilabiliyor mu acilmis haliyle kac cm ediyor
Cevap: acilip uzatılabiliyor. açılmış hali led kısmı ile maksimum 140cm efendim
Soru: Merhaba bu tripotun sadece telefon tutucu kısmını satın alma sansım varmı
Cevap: Maalesef yok efendim
Soru: merhaba Boyu Kaç? Neçe m etre
Cevap: Işık kısmı ile Max 140 cm Efendim
Soru: mrb siparim simdi geldi ama iconden telefon tutucu cikmadi neden?
Cevap: merhaba içinde olması gerekiyor pakete iyice baktınız mı ?
Soru: Merhaba kaç inç ve kaç k acaba
Cevap: 10 inç efendim.
Soru: kumandası var mı?
Cevap: Merhaba maalesef efendim
Soru: tripod sabit mi
Cevap: İsterseniz kisaltabiliyorsunuz. Sabit
Soru: Led kısmı yapışık mı çıkarılabiliyor mu
Cevap: çıkabiliyor efendim
Soru: Garanti var mi varsa kaç ay?
Cevap: 24 ay efendim,.kullanicini hatasını kapsamaz ama.
140 Cm Tripodlu Telefon Tutuculu 3 Renk Ayarlanabilir Led Işıklı Canlı Yayın Youtuber Set Işık Ürün Resimleri

140 Cm Tripodlu Telefon Tutuculu 3 Renk Ayarlanabilir Led Işıklı Canlı Yayın Youtuber Set Işık En Uygun Satış Linki

gaman 140 Cm Tripodlu Telefon Tutuculu 3 Renk Ayarlanabilir Led Işıklı Canlı Yayın Youtuber Set Işık Fiyatı, Yorumları - Trendyol
gaman 140 Cm Tripodlu Telefon Tutuculu 3 Renk Ayarlanabilir Led Işıklı Canlı Yayın Youtuber Set Işık yorumlarını inceleyin, Trendyol'a özel indirimli fiyata satın alın.