50x70 Softbox Güçlü Led Ampullü Youtube Video ve Fotoğraf 2li Softbox Sürekli Işık Seti Ürün Alınmaya Değer Mi?
50x70 Softbox Güçlü Led Ampullü Youtube Video ve Fotoğraf 2li Softbox Sürekli Işık Seti Güncel Fiyatı 2199.0 Tl'ye Trendyolda Satılıyor.
50x70 Softbox Güçlü Led Ampullü Youtube Video ve Fotoğraf 2li Softbox Sürekli Işık Seti Kullanıcıların Memnuniyeti Nasıl?
50x70 Softbox Güçlü Led Ampullü Youtube Video ve Fotoğraf 2li Softbox Sürekli Işık Seti Hakkında yaklaşık 38 Değerlendirme, Ortalama Puan: 4.3 .
50x70 Softbox Güçlü Led Ampullü Youtube Video ve Fotoğraf 2li Softbox Sürekli Işık Seti Ürün Bilgisi
50x70 Softbox Güçlü Led Ampullü Youtube Video ve Fotoğraf 2li Softbox Sürekli Işık Seti Ürününün Satıcısı, cazipshop 50x70 Softbox Güçlü Led Ampullü Youtube Video ve Fotoğraf 2li Softbox Sürekli Işık Seti ürününü 2199.0 Tl'ye Trendyolda Satılıyor.
50x70 Softbox Güçlü Led Ampullü Youtube Video ve Fotoğraf 2li Softbox Sürekli Işık Seti Yorumlar Hakkında Bilgi
2199.0 Tl ye satışta olan 50x70 Softbox Güçlü Led Ampullü Youtube Video ve Fotoğraf 2li Softbox Sürekli Işık Seti Hakkında yapılan Son yorumlar aşağıdadır. Bu yorumlar doğrulanmamıştır. En doğru bilgiyi satış sayfasının yorumlar bölümünden alabilirsiniz.
38 Değerlendirme, Ortalama Puan: 4.3
Yorum: Süper kaliteli hizmet
en ufak sorunda yardımcı oldu firma. Çokilgililerdi
kargo sağlam geldi çok güzel paketlenmişti. Ürün kaliteside mükemmel.çekinmeden alışveriş yapabilirsiniz. Teşekkürler.
İsim: Elif Ö.
Tarih: 03 Şubat 2024
Beden: Bilgi Yok
Satıcı: CAZİPSHOP
Yorum: Ürün gayet güzel paketlenmiş. Ürün hakkında merak ettiklerinizi"YAŞAR TİMAÇİN" adlı youtube kanalımda bulabilirsiniz. satıcıgayet ilgili sağolsun.Eksik ürün vardı. Aradım hemen ilgileneceklerini söylediler.
İsim: Y** T**
Tarih: 12 Ocak 2024
Yorum: Tesekkur ederim urun cok guzel geldi
İsim: Halil K.
Tarih: 23 Kasım 2023
Yorum: tek ışık gölge bırakıyor 2 almanızı öneririm
İsim: Ö** F** K**
Tarih: 04 Kasım 2023
Yorum: GAYET KULLANIŞLI
İsim: M** F** K**
Tarih: 30 Mayıs 2024
Yorum: Ürün çok güzel. Kargo hemen ertesi gün geldi. Çok şaşırdık. Gönülrahatlığıyla alabilirsiniz. Teşekkür ederiz.
İsim: Mesut D.
Tarih: 28 Şubat 2024
Yorum: İnanılmaz kaliteli ve çok hızlı geldi gönül rahatlığıyla alabilirsiniz
İsim: p** b**
Tarih: 15 Şubat 2024
Yorum: Gayet iyi yeterli beğendim
İsim: A** Y**
Tarih: 04 Şubat 2024
Yorum: Fiyatina göre kullanışlı bir ürün ön bayaz perdesi biraz ince bizkullanırken ilaca beyaz kumaş yapıyoruz
İsim: ö** k**
Tarih: 14 Ocak 2024
Yorum: ayağsız gəldi
İsim: i** s**
Tarih: 07 Aralık 2023
Yorum: ürün gayet güzel ve süper hızlı kargolandı. 12 saat olmadan ürünü teslimaldım. 10 yıldız .
İsim: s** e** ö**
Tarih: 23 Kasım 2022
Yorum: Simdilik deneme yapıyorum, kaliteli malzemeden yapılmış bir gimbal.Kullandıkça anlayacağız içeriğini. Paketleme ve kargo çok özenli. Hediyeiçin ayrıca teşekkür ederim.
İsim: T** B**
Tarih: 07 Mayıs 2024
Yorum: tam bir f/p 10 numeyro ürün
İsim: Mehmet N.
Tarih: 11 Mart 2024
Yorum: Ürünün 1tanesi bozuk geldi. Kurulumunu geç yaptığımız için iadesüremizde geçti. Yorumla ilgilenirseniz iletişime geçerseniz sevinirim
İsim: Liyana D.
Tarih: 11 Ocak 2024
Yorum: 70W yerine 30W lambalar. Bu bir yalan
İsim: Anton G.
Tarih: 21 Temmuz 2022
Yorum: ürün geldi fakat ampüllerin biri patlak geldi bu konuda dönüş yaparsanız seviniriz
İsim: O** B**
Tarih: 04 Kasım 2021
Yorum: Ürün çok kalitesiz. Vidaları sıkarken içine yerleştirilen somun vidalardüşüyor. Bazılarında somun vida bile yok.Işık yetersiz kalıyor. Güçlüled ampül yazmışlar başlık olarak ama gelen iki adet 30 wat ampül. Hiçbeğenmedim. İade ediyorum.
İsim: **** ****
Tarih: 20 Mart 2024
50x70 Softbox Güçlü Led Ampullü Youtube Video ve Fotoğraf 2li Softbox Sürekli Işık Seti Sıkça Sorulan Ve Yanıtlanan Sorular
Soru: Hi. Is it possible to buy only softboxs and bulbs without stands?
Cevap: Unfortunately
Soru: Perdeleri mevcut mu?
Cevap: Merhabalar önünde beyaz soft perdesi mevcuttur efendim
Soru: Merhaba , çubuk uzunluğu bilgi alabilirliyim ?
Cevap: Merhabalar ışık ayağının uzunluğu 200cm dir efendim
Soru: Merhaba kurulum nasil yapılıyor?
Cevap: Merhaba internetten videolara bakarak yapabilirsiniz efendim. Işık ayağını açıp çantadan çıkan softboxı şemsiye gibi açıp ortasındaki halkayı duya iterek oturtuyorsunuz ampulü takıp sonrasında perdeyi takıp ışık açma düğmesi ile çalıştırabilirsiniz
Soru: merhaba, satin almis olduğum ürünün prize takilan fis aoarati51 adet geldi. yardimci olur musunuz?
Cevap: Merhabalar sorunuzu tam anlayamadım efendim tekrar yazabilirmisiniz
Soru: Merhaba 3x6 yeşil perdeyi aydınlatabilir mi ?
Cevap: Merhaba Yetersiz kalabilir ekonomik çözüm olarak 1+4 duy çeviricili yada kendinden 4 duylu almanızda fayda var
Soru: merhaba kiyafet çekimleri için bir odaya bir tane yetermiş gölgelere olur mu ve 4 duyulu mu yoksa wadetmi almak mantıklı
Cevap: Merhabalar kıyafet çekimi için 2 adet kullanmanız yeterli olacaktır tek duyulu e27 duy uyumludur efendim
Soru: Duy çoklayıcı takılıyor mu? Gölge yapar mı?
Cevap: Merhabalar e27 uyumlu çoklayıcı takarak 4 adet lambayla daha güçlü ışık elde edebilirsiniz sağlı sollu kurarsanız gölge yapmaz efendim
Soru: İyi günler duyu iki olandan var mı ikili setten alıcam ama içindeki duy iki iki olucak var mı o şekilde elınızde
Cevap: Merhaba efendim duylar tek olarak üretiliyor çoğaltıcı aparattan kalmadı malesef
Soru: Evde rahatça kullanabiliriz değil mi, elektrik sıkıntısı yaşatmaz?
Cevap: Merhaba efendim evdki prizlerinize uyumludur hiç bir sorun olmadan kullabilirsiniz
Soru: taşıma çantası var mı yanında? 4lü duy ekleme yapılabilir mi sonradan ışık yetersiz gelirse?
Cevap: Merhabalar taşıma çantası kutu içeriğinde mevcuttur e27 uyumlu 4 lü duy ekleyebilirsiniz efendim
Soru: Merhaba. Projektor 2 tanemi gələcək?
Cevap: Merhabalar görselde gördüğünüz gibi 2 softboxlı şekilde gönderiyoruz efendim
Soru: Gün ışığı gerekli bana nasıl ürün almalıyım
Cevap: Merhaba efendim LED ışığın rengi gün ışığına yakındır
Soru: Peki taşıma çantası ikisini aynı anda alıyor mu? sık sık farklı çekimlere gidiyorum
Cevap: Merhabalar çantayla set olarak taşıyabilirsiniz efendim
Soru: merhaba ayakların uzunluğu ayarlanabiliyor mu acaba
Cevap: Merhabalar ayakların uzunluğu ayarlanabilir efendim
Soru: Merhabalar daha yüksek wat ampul takılabilir mi
Cevap: merhabalar e27 duy uyumlu daha yüksek watta ampul takabilirsiniz efendim
Soru: merhabalar elinizde yüksel wolt ışık bulunuyor mu
Cevap: Merhabalar elimizde sadece ürünle beraber yolladığımız lambalar mevcuttur.herrhangi bir elektrikçiden e27 uyumlu lamba kullanabilirsiniz efendim
Soru: Fotoğraftaki gibi 2 adet gelecek değil mi?
Cevap: Merhaba efendim evet 2 adet gönderim yapıyoruz
Soru: Merhaba ürün çekimi için yeterlimidir? Birde tek ampullü olan bu ürünü mü yoksa 4 girişli ürünümü önerirsiniz
Cevap: Merhaba efendim çekeceğiniz ürünlerde yüksek diyaframda çekim yapmak isterseniz daha güçlü olan 4 duylu modelleri almanızı tavsiye ederiz
Soru: Merhabalar tek çantaya sığıyormu yoksa 2 tane çantamı gönderiyorsunuz ve ürün çantalımı
Cevap: Merhabalar ürün çantalı olarak gönderiyoruz tek çantaya sığıyor efendim
50x70 Softbox Güçlü Led Ampullü Youtube Video ve Fotoğraf 2li Softbox Sürekli Işık Seti Ürün Resimleri
50x70 Softbox Güçlü Led Ampullü Youtube Video ve Fotoğraf 2li Softbox Sürekli Işık Seti En Uygun Satış Linki
www.trendyol.com
50x70 Softbox Güçlü Led Ampullü Youtube Video ve Fotoğraf 2li Softbox Sürekli Işık Seti Güncel Fiyatı 2199.0 Tl'ye Trendyolda Satılıyor.
50x70 Softbox Güçlü Led Ampullü Youtube Video ve Fotoğraf 2li Softbox Sürekli Işık Seti Kullanıcıların Memnuniyeti Nasıl?
50x70 Softbox Güçlü Led Ampullü Youtube Video ve Fotoğraf 2li Softbox Sürekli Işık Seti Hakkında yaklaşık 38 Değerlendirme, Ortalama Puan: 4.3 .
50x70 Softbox Güçlü Led Ampullü Youtube Video ve Fotoğraf 2li Softbox Sürekli Işık Seti Ürün Bilgisi
50x70 Softbox Güçlü Led Ampullü Youtube Video ve Fotoğraf 2li Softbox Sürekli Işık Seti Ürününün Satıcısı, cazipshop 50x70 Softbox Güçlü Led Ampullü Youtube Video ve Fotoğraf 2li Softbox Sürekli Işık Seti ürününü 2199.0 Tl'ye Trendyolda Satılıyor.
50x70 Softbox Güçlü Led Ampullü Youtube Video ve Fotoğraf 2li Softbox Sürekli Işık Seti Yorumlar Hakkında Bilgi
2199.0 Tl ye satışta olan 50x70 Softbox Güçlü Led Ampullü Youtube Video ve Fotoğraf 2li Softbox Sürekli Işık Seti Hakkında yapılan Son yorumlar aşağıdadır. Bu yorumlar doğrulanmamıştır. En doğru bilgiyi satış sayfasının yorumlar bölümünden alabilirsiniz.
38 Değerlendirme, Ortalama Puan: 4.3
Yorum: Süper kaliteli hizmet

İsim: Elif Ö.
Tarih: 03 Şubat 2024
Yorum: Ürün gayet güzel paketlenmiş. Ürün hakkında merak ettiklerinizi"YAŞAR TİMAÇİN" adlı youtube kanalımda bulabilirsiniz. satıcıgayet ilgili sağolsun.Eksik ürün vardı. Aradım hemen ilgileneceklerini söylediler.
İsim: Y** T**
Tarih: 12 Ocak 2024
Yorum: Tesekkur ederim urun cok guzel geldi
İsim: Halil K.
Tarih: 23 Kasım 2023
Yorum: tek ışık gölge bırakıyor 2 almanızı öneririm
İsim: Ö** F** K**
Tarih: 04 Kasım 2023
Yorum: GAYET KULLANIŞLI
İsim: M** F** K**
Tarih: 30 Mayıs 2024
Yorum: Ürün çok güzel. Kargo hemen ertesi gün geldi. Çok şaşırdık. Gönülrahatlığıyla alabilirsiniz. Teşekkür ederiz.
İsim: Mesut D.
Tarih: 28 Şubat 2024
Yorum: İnanılmaz kaliteli ve çok hızlı geldi gönül rahatlığıyla alabilirsiniz
İsim: p** b**
Tarih: 15 Şubat 2024
Yorum: Gayet iyi yeterli beğendim
İsim: A** Y**
Tarih: 04 Şubat 2024
Yorum: Fiyatina göre kullanışlı bir ürün ön bayaz perdesi biraz ince bizkullanırken ilaca beyaz kumaş yapıyoruz
İsim: ö** k**
Tarih: 14 Ocak 2024
Yorum: ayağsız gəldi
İsim: i** s**
Tarih: 07 Aralık 2023
Yorum: ürün gayet güzel ve süper hızlı kargolandı. 12 saat olmadan ürünü teslimaldım. 10 yıldız .
İsim: s** e** ö**
Tarih: 23 Kasım 2022
Yorum: Simdilik deneme yapıyorum, kaliteli malzemeden yapılmış bir gimbal.Kullandıkça anlayacağız içeriğini. Paketleme ve kargo çok özenli. Hediyeiçin ayrıca teşekkür ederim.
İsim: T** B**
Tarih: 07 Mayıs 2024
Yorum: tam bir f/p 10 numeyro ürün
İsim: Mehmet N.
Tarih: 11 Mart 2024
Yorum: Ürünün 1tanesi bozuk geldi. Kurulumunu geç yaptığımız için iadesüremizde geçti. Yorumla ilgilenirseniz iletişime geçerseniz sevinirim
İsim: Liyana D.
Tarih: 11 Ocak 2024
Yorum: 70W yerine 30W lambalar. Bu bir yalan
İsim: Anton G.
Tarih: 21 Temmuz 2022
Yorum: ürün geldi fakat ampüllerin biri patlak geldi bu konuda dönüş yaparsanız seviniriz
İsim: O** B**
Tarih: 04 Kasım 2021
Yorum: Ürün çok kalitesiz. Vidaları sıkarken içine yerleştirilen somun vidalardüşüyor. Bazılarında somun vida bile yok.Işık yetersiz kalıyor. Güçlüled ampül yazmışlar başlık olarak ama gelen iki adet 30 wat ampül. Hiçbeğenmedim. İade ediyorum.
İsim: **** ****
Tarih: 20 Mart 2024
50x70 Softbox Güçlü Led Ampullü Youtube Video ve Fotoğraf 2li Softbox Sürekli Işık Seti Sıkça Sorulan Ve Yanıtlanan Sorular
Soru: Hi. Is it possible to buy only softboxs and bulbs without stands?
Cevap: Unfortunately
Soru: Perdeleri mevcut mu?
Cevap: Merhabalar önünde beyaz soft perdesi mevcuttur efendim
Soru: Merhaba , çubuk uzunluğu bilgi alabilirliyim ?
Cevap: Merhabalar ışık ayağının uzunluğu 200cm dir efendim
Soru: Merhaba kurulum nasil yapılıyor?
Cevap: Merhaba internetten videolara bakarak yapabilirsiniz efendim. Işık ayağını açıp çantadan çıkan softboxı şemsiye gibi açıp ortasındaki halkayı duya iterek oturtuyorsunuz ampulü takıp sonrasında perdeyi takıp ışık açma düğmesi ile çalıştırabilirsiniz
Soru: merhaba, satin almis olduğum ürünün prize takilan fis aoarati51 adet geldi. yardimci olur musunuz?
Cevap: Merhabalar sorunuzu tam anlayamadım efendim tekrar yazabilirmisiniz
Soru: Merhaba 3x6 yeşil perdeyi aydınlatabilir mi ?
Cevap: Merhaba Yetersiz kalabilir ekonomik çözüm olarak 1+4 duy çeviricili yada kendinden 4 duylu almanızda fayda var
Soru: merhaba kiyafet çekimleri için bir odaya bir tane yetermiş gölgelere olur mu ve 4 duyulu mu yoksa wadetmi almak mantıklı
Cevap: Merhabalar kıyafet çekimi için 2 adet kullanmanız yeterli olacaktır tek duyulu e27 duy uyumludur efendim
Soru: Duy çoklayıcı takılıyor mu? Gölge yapar mı?
Cevap: Merhabalar e27 uyumlu çoklayıcı takarak 4 adet lambayla daha güçlü ışık elde edebilirsiniz sağlı sollu kurarsanız gölge yapmaz efendim
Soru: İyi günler duyu iki olandan var mı ikili setten alıcam ama içindeki duy iki iki olucak var mı o şekilde elınızde
Cevap: Merhaba efendim duylar tek olarak üretiliyor çoğaltıcı aparattan kalmadı malesef
Soru: Evde rahatça kullanabiliriz değil mi, elektrik sıkıntısı yaşatmaz?
Cevap: Merhaba efendim evdki prizlerinize uyumludur hiç bir sorun olmadan kullabilirsiniz
Soru: taşıma çantası var mı yanında? 4lü duy ekleme yapılabilir mi sonradan ışık yetersiz gelirse?
Cevap: Merhabalar taşıma çantası kutu içeriğinde mevcuttur e27 uyumlu 4 lü duy ekleyebilirsiniz efendim
Soru: Merhaba. Projektor 2 tanemi gələcək?
Cevap: Merhabalar görselde gördüğünüz gibi 2 softboxlı şekilde gönderiyoruz efendim
Soru: Gün ışığı gerekli bana nasıl ürün almalıyım
Cevap: Merhaba efendim LED ışığın rengi gün ışığına yakındır
Soru: Peki taşıma çantası ikisini aynı anda alıyor mu? sık sık farklı çekimlere gidiyorum
Cevap: Merhabalar çantayla set olarak taşıyabilirsiniz efendim
Soru: merhaba ayakların uzunluğu ayarlanabiliyor mu acaba
Cevap: Merhabalar ayakların uzunluğu ayarlanabilir efendim
Soru: Merhabalar daha yüksek wat ampul takılabilir mi
Cevap: merhabalar e27 duy uyumlu daha yüksek watta ampul takabilirsiniz efendim
Soru: merhabalar elinizde yüksel wolt ışık bulunuyor mu
Cevap: Merhabalar elimizde sadece ürünle beraber yolladığımız lambalar mevcuttur.herrhangi bir elektrikçiden e27 uyumlu lamba kullanabilirsiniz efendim
Soru: Fotoğraftaki gibi 2 adet gelecek değil mi?
Cevap: Merhaba efendim evet 2 adet gönderim yapıyoruz
Soru: Merhaba ürün çekimi için yeterlimidir? Birde tek ampullü olan bu ürünü mü yoksa 4 girişli ürünümü önerirsiniz
Cevap: Merhaba efendim çekeceğiniz ürünlerde yüksek diyaframda çekim yapmak isterseniz daha güçlü olan 4 duylu modelleri almanızı tavsiye ederiz
Soru: Merhabalar tek çantaya sığıyormu yoksa 2 tane çantamı gönderiyorsunuz ve ürün çantalımı
Cevap: Merhabalar ürün çantalı olarak gönderiyoruz tek çantaya sığıyor efendim
50x70 Softbox Güçlü Led Ampullü Youtube Video ve Fotoğraf 2li Softbox Sürekli Işık Seti Ürün Resimleri

50x70 Softbox Güçlü Led Ampullü Youtube Video ve Fotoğraf 2li Softbox Sürekli Işık Seti En Uygun Satış Linki

cazipshop 50x70 Softbox Güçlü Led Ampullü Youtube Video ve Fotoğraf 2li Softbox Sürekli Işık Seti Fiyatı, Yorumları - Trendyol
cazipshop 50x70 Softbox Güçlü Led Ampullü Youtube Video ve Fotoğraf 2li Softbox Sürekli Işık Seti yorumlarını inceleyin, Trendyol'a özel indirimli fiyata satın alın.