Ayla
Bilgili
55OV6000U 55" 140 Ekran Uydu Alıcılı 4K Ultra Hd Androıd Smart LED Tv En Düşük Fiyat Nerede?
55OV6000U 55" 140 Ekran Uydu Alıcılı 4K Ultra Hd Androıd Smart LED Tv Anlık Fiyatı 15719.0 Tl Den Trendyolda Satıştadır.
55OV6000U 55" 140 Ekran Uydu Alıcılı 4K Ultra Hd Androıd Smart LED Tv Kullanıcıların Memnuniyeti Nasıl?
55OV6000U 55" 140 Ekran Uydu Alıcılı 4K Ultra Hd Androıd Smart LED Tv Hakkında yaklaşık 19 Değerlendirme, Ortalama Puan: 4.4 .
55OV6000U 55" 140 Ekran Uydu Alıcılı 4K Ultra Hd Androıd Smart LED Tv Detaylı Açıklama
55OV6000U 55" 140 Ekran Uydu Alıcılı 4K Ultra Hd Androıd Smart LED Tv Ürününün Satıcısı, ONVO 55OV6000U 55" 140 Ekran Uydu Alıcılı 4K Ultra Hd Androıd Smart LED Tv ürününü 15719.0 Tl'den Satılmaktadır.
55OV6000U 55" 140 Ekran Uydu Alıcılı 4K Ultra Hd Androıd Smart LED Tv Son Yorumlar
15719.0 Tl ye satışta olan 55OV6000U 55" 140 Ekran Uydu Alıcılı 4K Ultra Hd Androıd Smart LED Tv Hakkında yapılan Son yorumlar aşağıdadır. Bu yorumlar doğrulanmamıştır. En doğru bilgiyi satış sayfasının yorumlar bölümünden alabilirsiniz.
19 Değerlendirme, Ortalama Puan: 4.4
Yorum: ürünle ilgili bir problem oldu ama anında çözüldü .. ilginiz ve alakanıziçin teşekkür ederim
İsim: E** Ö**
Tarih: 11 Eylül 2024
Beden: Bilgi Yok
Satıcı: ÇEYİZ İSTANBUL
Yorum: Çeyizim için aldım. Bence güzeldi ya yeterli
İsim: E** K**
Tarih: 03 Mart 2024
Satıcı: Purtaş teknoloji
Yorum: Gerçekten tam bir fiyat performansı çok güzel bir ürün kargolamapaketleme teslim herkese çok teşekkür ediyorum
İsim: M** G**
Tarih: 04 Aralık 2023
Yorum: gereksiz çok paralar harcamaya gerek yok, gayet çok memnunuz...
İsim: D** G**
Tarih: 21 Haziran 2024
Yorum: Bir yıldız bile çok. Televizyon kutusu sapasağlam olduğu halde içindentelevizyon bu şekilde çıktı. Ayrıca televizyon ekranı içine göçüktü.İnanılır gibi değil. Nasıl bu şekilde gönderilir aklım almıyor. Herhangibi darbe alsa kutusu da alır içindeki strafor sapasağlam. Sanki oyuncakalıyoruz. Kesinlikle tavsiye etmiyorum. Bu satıcıya asla itimat etmiDevamını Oku
İsim: S** K**
Tarih: 15 Mart 2024
Satıcı: Cesitvar
Yorum: Aldığıma çok pişman oldum iade yaptım red etmişler bende teslimalmayacağım iade kabul edeceksınız sizin garanti böyle yazdıkları tümözellikler yalan
İsim: Delil B. a.
Tarih: 05 Haziran 2024
Yorum: ürün fiyat performans olarak gayet iyi. sadece alt yazılar geçerkenhafif tutukluk var gibi. Bu fiyata çok iyi ürün. firma ilgiliydi kargohemen geldi.
İsim: F** M** E**
Tarih: 16 Ocak 2024
Yorum: televizyon güzel tam bir performans ürünü kutu geldiğinde içindenhasarlı çıkar diye çok endişelendim ama endişem bosunaymis ürün gayetsağlam çıktı satıcıya tesekurederim
İsim: B** B**
Tarih: 27 Nisan 2024
55OV6000U 55" 140 Ekran Uydu Alıcılı 4K Ultra Hd Androıd Smart LED Tv Akıllarda Kalan Sorular
Soru: hangi kargo firması ile gönderim sağlıyorsunuz?
Cevap: Merhaba, Horoz lojistik be Trendyol express ile gönderim yapıyoruz. İyi günler dileriz, Electrovitrin
Soru: kumandası akıllı kumandamı
Cevap: Efendim standart kumanda
Soru: Kurulum ücreti var mıdır
Cevap: 50 inç ve üzeri ücretsiz efendim
Soru: Bursa için ortalama yetkili servis kueulum süresi nedir?
Cevap: onvo müşteri hizmetleri daha detaylı bilgi aktarır efendim , konuyla iligli yoğunluk ve gecikmelerle kaynaklı sizlere geliş saat ve tarihlerini iletirler
Soru: Ayak aralığı kaç cm ?
Cevap: merhaba efendim üretici firmaya danışabilirsiniz
Soru: ürünün arka asma aparatı varmıdır
Cevap: Merhaba hayır ayrı satın almanız gerekiyor
Soru: kumanda birlikte geliyor mu?
Cevap: evet efendim kumanda bulunuyor..
Soru: kurulum ücretlimi ?
Cevap: Merhaba, Bu üründe kurulum üçretsizdir. İyi günler dileriz, Electrovitrin
Soru: sesli komut özelliği varmıdır
Cevap: Merhabalar; Bu üründe sesli komut özelliği bulunmamaktadır. İyi günler dileriz Electrovitrin
Soru: telefon dan. TV'ye. görüntü. yansita. bilirmiyim acaba
Cevap: Merhabalar; Ürünümüzde ekran yansıtma özelliği mevcuttur. İyi günler dileriz Electrovitrin
Soru: Televizyon güncelleme almaya devam ediyor mu ?
Cevap: Merhabalar evet davam ediyor. Yeni üretim tv zaten.
Soru: Merhaba led yazıyor televizyon arka renkli ışığı var mı
Cevap: Merhaba, ürün android smart led tv dir ancak arkasında ışık olup olmadığı konusunda bilgimiz bulunmuyor kapalı kutu olduğundan açıp kontrol edemiyoruz
Soru: Merhabalar televizyonda ses tanıma var mı
Cevap: sesli komot bulunmuyor..
Soru: Merhabalar kumandada sesli komut var mı
Cevap: sesli komut bulunmyor
Soru: merhaba tv nin açıklama bölümünde 140 ekran özellikleri bölümünde 139 ekran yazıyo bunu açıklayabilir misiniz acaba ben 140 ekran almak istiyorum da
Cevap: Efendim 55 inç televizyonun hesaplaması 139 140 ekrana tekabül eder
Soru: kurulumu hangi servis yapıyor Malatya'da ve kurulum ücreti var mı
Cevap: Kurulumu onvo yapıyor, onvo müşteri hizmetlerini arayıp kurulum için servisi talep edyorsunuz, en yakın servisi size yönlendiriyorlar, kurulum ücretsizdir.
Soru: 65 inç lazım varmi satisinizda
Cevap: efendim kısa süre içinde gelecek
Soru: Merhaba üründe usb girişleri var mı?
Cevap: var efendim
Soru: sesli arama varmı
Cevap: Merhabalar maalesef sesli arama yok.
Soru: Uydu yayınında görüntüsü nasıldır net mi yoksa hafif bulanık şekilde mi
Cevap: görüntü kalitesi gayet güzel
55OV6000U 55" 140 Ekran Uydu Alıcılı 4K Ultra Hd Androıd Smart LED Tv Ürün Görselleri
55OV6000U 55" 140 Ekran Uydu Alıcılı 4K Ultra Hd Androıd Smart LED Tv En Uygun Satış Linki
www.trendyol.com
55OV6000U 55" 140 Ekran Uydu Alıcılı 4K Ultra Hd Androıd Smart LED Tv Anlık Fiyatı 15719.0 Tl Den Trendyolda Satıştadır.
55OV6000U 55" 140 Ekran Uydu Alıcılı 4K Ultra Hd Androıd Smart LED Tv Kullanıcıların Memnuniyeti Nasıl?
55OV6000U 55" 140 Ekran Uydu Alıcılı 4K Ultra Hd Androıd Smart LED Tv Hakkında yaklaşık 19 Değerlendirme, Ortalama Puan: 4.4 .
55OV6000U 55" 140 Ekran Uydu Alıcılı 4K Ultra Hd Androıd Smart LED Tv Detaylı Açıklama
55OV6000U 55" 140 Ekran Uydu Alıcılı 4K Ultra Hd Androıd Smart LED Tv Ürününün Satıcısı, ONVO 55OV6000U 55" 140 Ekran Uydu Alıcılı 4K Ultra Hd Androıd Smart LED Tv ürününü 15719.0 Tl'den Satılmaktadır.
55OV6000U 55" 140 Ekran Uydu Alıcılı 4K Ultra Hd Androıd Smart LED Tv Son Yorumlar
15719.0 Tl ye satışta olan 55OV6000U 55" 140 Ekran Uydu Alıcılı 4K Ultra Hd Androıd Smart LED Tv Hakkında yapılan Son yorumlar aşağıdadır. Bu yorumlar doğrulanmamıştır. En doğru bilgiyi satış sayfasının yorumlar bölümünden alabilirsiniz.
19 Değerlendirme, Ortalama Puan: 4.4
Yorum: ürünle ilgili bir problem oldu ama anında çözüldü .. ilginiz ve alakanıziçin teşekkür ederim
İsim: E** Ö**
Tarih: 11 Eylül 2024
Yorum: Çeyizim için aldım. Bence güzeldi ya yeterli
İsim: E** K**
Tarih: 03 Mart 2024
Yorum: Gerçekten tam bir fiyat performansı çok güzel bir ürün kargolamapaketleme teslim herkese çok teşekkür ediyorum
İsim: M** G**
Tarih: 04 Aralık 2023
Yorum: gereksiz çok paralar harcamaya gerek yok, gayet çok memnunuz...
İsim: D** G**
Tarih: 21 Haziran 2024
Yorum: Bir yıldız bile çok. Televizyon kutusu sapasağlam olduğu halde içindentelevizyon bu şekilde çıktı. Ayrıca televizyon ekranı içine göçüktü.İnanılır gibi değil. Nasıl bu şekilde gönderilir aklım almıyor. Herhangibi darbe alsa kutusu da alır içindeki strafor sapasağlam. Sanki oyuncakalıyoruz. Kesinlikle tavsiye etmiyorum. Bu satıcıya asla itimat etmiDevamını Oku
İsim: S** K**
Tarih: 15 Mart 2024
Yorum: Aldığıma çok pişman oldum iade yaptım red etmişler bende teslimalmayacağım iade kabul edeceksınız sizin garanti böyle yazdıkları tümözellikler yalan
İsim: Delil B. a.
Tarih: 05 Haziran 2024
Yorum: ürün fiyat performans olarak gayet iyi. sadece alt yazılar geçerkenhafif tutukluk var gibi. Bu fiyata çok iyi ürün. firma ilgiliydi kargohemen geldi.
İsim: F** M** E**
Tarih: 16 Ocak 2024
Yorum: televizyon güzel tam bir performans ürünü kutu geldiğinde içindenhasarlı çıkar diye çok endişelendim ama endişem bosunaymis ürün gayetsağlam çıktı satıcıya tesekurederim
İsim: B** B**
Tarih: 27 Nisan 2024
55OV6000U 55" 140 Ekran Uydu Alıcılı 4K Ultra Hd Androıd Smart LED Tv Akıllarda Kalan Sorular
Soru: hangi kargo firması ile gönderim sağlıyorsunuz?
Cevap: Merhaba, Horoz lojistik be Trendyol express ile gönderim yapıyoruz. İyi günler dileriz, Electrovitrin
Soru: kumandası akıllı kumandamı
Cevap: Efendim standart kumanda
Soru: Kurulum ücreti var mıdır
Cevap: 50 inç ve üzeri ücretsiz efendim
Soru: Bursa için ortalama yetkili servis kueulum süresi nedir?
Cevap: onvo müşteri hizmetleri daha detaylı bilgi aktarır efendim , konuyla iligli yoğunluk ve gecikmelerle kaynaklı sizlere geliş saat ve tarihlerini iletirler
Soru: Ayak aralığı kaç cm ?
Cevap: merhaba efendim üretici firmaya danışabilirsiniz
Soru: ürünün arka asma aparatı varmıdır
Cevap: Merhaba hayır ayrı satın almanız gerekiyor
Soru: kumanda birlikte geliyor mu?
Cevap: evet efendim kumanda bulunuyor..
Soru: kurulum ücretlimi ?
Cevap: Merhaba, Bu üründe kurulum üçretsizdir. İyi günler dileriz, Electrovitrin
Soru: sesli komut özelliği varmıdır
Cevap: Merhabalar; Bu üründe sesli komut özelliği bulunmamaktadır. İyi günler dileriz Electrovitrin
Soru: telefon dan. TV'ye. görüntü. yansita. bilirmiyim acaba
Cevap: Merhabalar; Ürünümüzde ekran yansıtma özelliği mevcuttur. İyi günler dileriz Electrovitrin
Soru: Televizyon güncelleme almaya devam ediyor mu ?
Cevap: Merhabalar evet davam ediyor. Yeni üretim tv zaten.
Soru: Merhaba led yazıyor televizyon arka renkli ışığı var mı
Cevap: Merhaba, ürün android smart led tv dir ancak arkasında ışık olup olmadığı konusunda bilgimiz bulunmuyor kapalı kutu olduğundan açıp kontrol edemiyoruz
Soru: Merhabalar televizyonda ses tanıma var mı
Cevap: sesli komot bulunmuyor..
Soru: Merhabalar kumandada sesli komut var mı
Cevap: sesli komut bulunmyor
Soru: merhaba tv nin açıklama bölümünde 140 ekran özellikleri bölümünde 139 ekran yazıyo bunu açıklayabilir misiniz acaba ben 140 ekran almak istiyorum da
Cevap: Efendim 55 inç televizyonun hesaplaması 139 140 ekrana tekabül eder
Soru: kurulumu hangi servis yapıyor Malatya'da ve kurulum ücreti var mı
Cevap: Kurulumu onvo yapıyor, onvo müşteri hizmetlerini arayıp kurulum için servisi talep edyorsunuz, en yakın servisi size yönlendiriyorlar, kurulum ücretsizdir.
Soru: 65 inç lazım varmi satisinizda
Cevap: efendim kısa süre içinde gelecek
Soru: Merhaba üründe usb girişleri var mı?
Cevap: var efendim
Soru: sesli arama varmı
Cevap: Merhabalar maalesef sesli arama yok.
Soru: Uydu yayınında görüntüsü nasıldır net mi yoksa hafif bulanık şekilde mi
Cevap: görüntü kalitesi gayet güzel
55OV6000U 55" 140 Ekran Uydu Alıcılı 4K Ultra Hd Androıd Smart LED Tv Ürün Görselleri

55OV6000U 55" 140 Ekran Uydu Alıcılı 4K Ultra Hd Androıd Smart LED Tv En Uygun Satış Linki

ONVO 55OV6000U 55" 140 Ekran Uydu Alıcılı 4K Ultra Hd Androıd Smart LED Tv Fiyatı, Yorumları - Trendyol
ONVO 55OV6000U 55" 140 Ekran Uydu Alıcılı 4K Ultra Hd Androıd Smart LED Tv yorumlarını inceleyin, Trendyol'a özel indirimli fiyata satın alın.