Ummuhan
Bilgili
55pus8808/62 55" 139 Ekran 4k Ultra Hd Led Televizyon Bu Ürünü Almalı Mı?
55pus8808/62 55" 139 Ekran 4k Ultra Hd Led Televizyon Mevcut Fiyatı 36040.0 Tl'ye Trendyolda Satılıyor.
55pus8808/62 55" 139 Ekran 4k Ultra Hd Led Televizyon Kaç Kişi Olumlu Yorum Yapmış?
55pus8808/62 55" 139 Ekran 4k Ultra Hd Led Televizyon Hakkında yaklaşık 16 Değerlendirme, Ortalama Puan: 4.2 .
55pus8808/62 55" 139 Ekran 4k Ultra Hd Led Televizyon Ürün Detayları
55pus8808/62 55" 139 Ekran 4k Ultra Hd Led Televizyon Ürününün Satıcısı, Philips 55pus8808/62 55" 139 Ekran 4k Ultra Hd Led Televizyon ürününü 36040.0 Tl'den Trendyolda Satıştadır.
55pus8808/62 55" 139 Ekran 4k Ultra Hd Led Televizyon Yorumlar Ve Değerlendirmeler
36040.0 Tl ye satışta olan 55pus8808/62 55" 139 Ekran 4k Ultra Hd Led Televizyon Hakkında yapılan Son yorumlar aşağıdadır. Bu yorumlar doğrulanmamıştır. En doğru bilgiyi satış sayfasının yorumlar bölümünden alabilirsiniz.
16 Değerlendirme, Ortalama Puan: 4.2
Yorum: sorunsuz bir şekilde elime ulaştı görüntü kalitesi kullanımı her anlamdamükemmel bir televizyon orta segmentlerin en iyisi
İsim: K** T**
Tarih: 16 Eylül 2024
Beden: Bilgi Yok
Satıcı: Kolaysepet
Yorum: Memnun kaldık , tavsiye ederim
İsim: **** ****
Tarih: 21 Mart 2024
Satıcı: KARDA
Yorum: Ses ve görüntü oldukça iyi kanallar arası geçiş hızlı biz beğendiktavsiye ediyoruz.
İsim: M** Y**
Tarih: 21 Kasım 2023
Satıcı: Trendyol
Yorum: Oled tv yerine uygun fiyatlı iyi bir alternatif. ses ve görüntü kalitesioldukça iyi.
İsim: a** c**
Tarih: 27 Ekim 2023
Yorum: beğendim çok iyi
İsim: Ö** S**
Tarih: 26 Ekim 2023
Satıcı: DoluVitrin
Yorum: ses görüntü muhteşem menüsü çok hızlı
İsim: S** A**
Tarih: 12 Ekim 2023
Yorum: Ürün çok güzel. Almak isteyenlere öneririm. Büyük televizyonu izlediktensonra küçük televizyonlar oyuncak gibi geliyor.
İsim: R** Ö**
Tarih: 30 Mayıs 2024
Satıcı: MediaMarkt
Yorum: ürünün görüntü kalitesi iyi fakat ekran yansıtamıyorum google homeüzerinden oluyor oda saçma sapan donuyor beinconnecte girim diyorumsports 1 i açıyorum izlenmiyor donma ve karıncalanma oluyor araştırdımherkes şikayetçi gereksiz pahalanmış fiyatına değmeyecek bir televizyon önermiyorum
İsim: t** ö**
Tarih: 11 Ocak 2024
Yorum: ürün hızlı bir şekilde elime ulaştı.bunun icin saticiya çokteşekurederim.tv mükemmel tavsiye ederim.
İsim: M** A**
Tarih: 03 Mayıs 2024
Satıcı: EZGİM ELEKTRONİK
Yorum:
urun boyle teslim edildi ve aldigimiz fiyattan yaklasik 3000 tl dahapahalandi bu arada. Aldigimiz fiyattan iade etmek istiyorlar, degisimzaten mumkun degil
Bir ayi gecti ne teknosayla ne trendyollacozebiliyoruz problemi. Iki degil iki yuz kere daha dusunun buradanboyle bir alisveris yapmadan once. Salonun ortasinda kaldi kiriktelevizyon bakisDevamını Oku
İsim: B** K**
Tarih: 28 Aralık 2023
Satıcı: Teknosa
Yorum: Görüntü canlı fakat kanal değiştirmede gecikmeler var(yazılımgüncelleyince inşallah düzelecektir) Samsung Phılıps arasında gidipgelmiştim inşallah Phılıps alarak doğru kararı vermişimdir
İsim: Hüseyin e. B.
Tarih: 01 Ağustos 2024
Yorum: Ürün kusurlu çıktı. Ellerde olmasına rağmen iade verebilceklerinisöyledi. Stoklarında yokmuş. Mağazasında zamlı fiyattan satan birtrendyol asılsız ve aldatmacaya yönelik beyanlarından dolayı güvenimkalmadı. Alıcak olan kişiler lütfen bu durumları dıkkate alsın. 2.Kalite ürün satıyorlar.
İsim: Ömer K.
Tarih: 15 Aralık 2023
55pus8808/62 55" 139 Ekran 4k Ultra Hd Led Televizyon Hakkında Akıllara Takılanlar
Soru: mrb almayı düşünüyordum ama bu benim için büyük ekşi Philips pus8808 yeni modellerde neden eski modellerdeki gibi artırılabilir kapasite özeliği yok 16gb Kapasite yetersiz
Cevap: Merhaba ürün ile ilgili detaylı bilgiyi üretici Firma müşteri hizmetlerinden alabilirsiniz.
Soru: Uydu bağlantısı var mıdır
Cevap: Merhaba, uydu alıcısı mevcuttur. İlginiz için teşekkür ederiz.
Soru: Merhaba kurulum için teknik servis geliyor mu
Cevap: Merhaba, konu hakkında teknik servisten bilgi ve destek alabilirsiniz. İlginiz için teşekkür ederiz.
Soru: Ürünün ram boyutu nedir
Cevap: Merhaba, ürün ekran boyu: 139 cm (55 inç). İlginiz için teşekkür ederiz.
Soru: Kumandası gri renk mi ?
Cevap: iyi aksamlar siyah renktir
Soru: Ekran yenileme hızı kaç
Cevap: Merhaba, ürün ekran yenilme hızı 100/120 Hz'dir. İlginiz için teşekkür ederiz.
Soru: Bilgisayara bağlanıp oyun oynanıyor mu
Cevap: Merhaba evet oynayabilirsiniz.
Soru: Merhabalar ürün kapalı kutu mu hocam?
Cevap: Merhaba, ürün sıfır kapalı kutu olarak gönderilmektedir. İlginiz için teşekkür ederiz.
Soru: Tv kaç hz açıklamalarda göremedim
Cevap: Merhaba, ürün ekran yenilme hızı 100/120 Hz'dir. İlginiz için teşekkür ederiz.
Soru: Philips 2 yıl Türkiye garantili doğru mu? Ayrıca garanti ekran bozulmasını, yanması, arızalanması vs karşılıyor mu?
Cevap: Merhaba, cihaz 2 yıl Philips Türkiye Garantilidir. İlginiz için teşekkür ederiz.
Soru: merhaba ilk aciklamada 55pus8808/62 yazarken ürün açıklamalarında 55pus8508/62 yazmisiniz hangi model bur ürün
Cevap: Merhaba ürün adında yazıldığı üzere 8808 modelidir.
Soru: Ürünün kaç ram depolama alanı var
Cevap: merhaba,16 gb dır
Soru: cihazda dahili uydu alıcısı var mı.cevaplarda yok. oldugu belirtiliyor..
Soru: Merhaba! Kurulumunu kim yapıyor bizmi yoksa getiren kişi mi
Cevap: İyi Günler ,Servis çağırmanız gerekmektedir.
Soru: Kutu içerisinde HDMI çıkıyor mu?
Cevap: Merhaba hayır çıkmamaktadır.
Soru: Merhaba 55PU8508 modeli ile arasındaki fark nedir
Cevap: Bu ürün 120hz efendim
Soru: Hangi kargo şirketiyle çalışıyorsunuz
Cevap: Horoz lojistik ile gönderim yapıyoruz
Soru: Uygulama yüklenebiliyor mu
Cevap: Merhabalar Efendim. Uygulama yüklenebilir.
Soru: Merhaba açık gri modelimi acaba?
Cevap: Merhaba, görseldeki ürün gönderilmektedir. Keyifli alışverişler dileriz.
Soru: Merhaba işletim sistemi nedir
Cevap: Değerli müşterimiz, Philips ürün danışmanından detaylı bilgi alabilirsiniz. Saygılarımızla, Nar 724
55pus8808/62 55" 139 Ekran 4k Ultra Hd Led Televizyon Ürün Görselleri
55pus8808/62 55" 139 Ekran 4k Ultra Hd Led Televizyon En Uygun Satış Linki
www.trendyol.com
55pus8808/62 55" 139 Ekran 4k Ultra Hd Led Televizyon Mevcut Fiyatı 36040.0 Tl'ye Trendyolda Satılıyor.
55pus8808/62 55" 139 Ekran 4k Ultra Hd Led Televizyon Kaç Kişi Olumlu Yorum Yapmış?
55pus8808/62 55" 139 Ekran 4k Ultra Hd Led Televizyon Hakkında yaklaşık 16 Değerlendirme, Ortalama Puan: 4.2 .
55pus8808/62 55" 139 Ekran 4k Ultra Hd Led Televizyon Ürün Detayları
55pus8808/62 55" 139 Ekran 4k Ultra Hd Led Televizyon Ürününün Satıcısı, Philips 55pus8808/62 55" 139 Ekran 4k Ultra Hd Led Televizyon ürününü 36040.0 Tl'den Trendyolda Satıştadır.
55pus8808/62 55" 139 Ekran 4k Ultra Hd Led Televizyon Yorumlar Ve Değerlendirmeler
36040.0 Tl ye satışta olan 55pus8808/62 55" 139 Ekran 4k Ultra Hd Led Televizyon Hakkında yapılan Son yorumlar aşağıdadır. Bu yorumlar doğrulanmamıştır. En doğru bilgiyi satış sayfasının yorumlar bölümünden alabilirsiniz.
16 Değerlendirme, Ortalama Puan: 4.2
Yorum: sorunsuz bir şekilde elime ulaştı görüntü kalitesi kullanımı her anlamdamükemmel bir televizyon orta segmentlerin en iyisi
İsim: K** T**
Tarih: 16 Eylül 2024
Satıcı: Kolaysepet
Yorum: Memnun kaldık , tavsiye ederim
İsim: **** ****
Tarih: 21 Mart 2024
Satıcı: KARDA
Yorum: Ses ve görüntü oldukça iyi kanallar arası geçiş hızlı biz beğendiktavsiye ediyoruz.
İsim: M** Y**
Tarih: 21 Kasım 2023
Yorum: Oled tv yerine uygun fiyatlı iyi bir alternatif. ses ve görüntü kalitesioldukça iyi.
İsim: a** c**
Tarih: 27 Ekim 2023
Yorum: beğendim çok iyi
İsim: Ö** S**
Tarih: 26 Ekim 2023
Satıcı: DoluVitrin
Yorum: ses görüntü muhteşem menüsü çok hızlı
İsim: S** A**
Tarih: 12 Ekim 2023
Yorum: Ürün çok güzel. Almak isteyenlere öneririm. Büyük televizyonu izlediktensonra küçük televizyonlar oyuncak gibi geliyor.
İsim: R** Ö**
Tarih: 30 Mayıs 2024
Yorum: ürünün görüntü kalitesi iyi fakat ekran yansıtamıyorum google homeüzerinden oluyor oda saçma sapan donuyor beinconnecte girim diyorumsports 1 i açıyorum izlenmiyor donma ve karıncalanma oluyor araştırdımherkes şikayetçi gereksiz pahalanmış fiyatına değmeyecek bir televizyon önermiyorum
İsim: t** ö**
Tarih: 11 Ocak 2024
Yorum: ürün hızlı bir şekilde elime ulaştı.bunun icin saticiya çokteşekurederim.tv mükemmel tavsiye ederim.
İsim: M** A**
Tarih: 03 Mayıs 2024
Satıcı: EZGİM ELEKTRONİK
Yorum:
İsim: B** K**
Tarih: 28 Aralık 2023
Satıcı: Teknosa
Yorum: Görüntü canlı fakat kanal değiştirmede gecikmeler var(yazılımgüncelleyince inşallah düzelecektir) Samsung Phılıps arasında gidipgelmiştim inşallah Phılıps alarak doğru kararı vermişimdir
İsim: Hüseyin e. B.
Tarih: 01 Ağustos 2024
Yorum: Ürün kusurlu çıktı. Ellerde olmasına rağmen iade verebilceklerinisöyledi. Stoklarında yokmuş. Mağazasında zamlı fiyattan satan birtrendyol asılsız ve aldatmacaya yönelik beyanlarından dolayı güvenimkalmadı. Alıcak olan kişiler lütfen bu durumları dıkkate alsın. 2.Kalite ürün satıyorlar.
İsim: Ömer K.
Tarih: 15 Aralık 2023
55pus8808/62 55" 139 Ekran 4k Ultra Hd Led Televizyon Hakkında Akıllara Takılanlar
Soru: mrb almayı düşünüyordum ama bu benim için büyük ekşi Philips pus8808 yeni modellerde neden eski modellerdeki gibi artırılabilir kapasite özeliği yok 16gb Kapasite yetersiz
Cevap: Merhaba ürün ile ilgili detaylı bilgiyi üretici Firma müşteri hizmetlerinden alabilirsiniz.
Soru: Uydu bağlantısı var mıdır
Soru: Merhaba kurulum için teknik servis geliyor mu
Cevap: Merhaba, konu hakkında teknik servisten bilgi ve destek alabilirsiniz. İlginiz için teşekkür ederiz.
Soru: Ürünün ram boyutu nedir
Cevap: Merhaba, ürün ekran boyu: 139 cm (55 inç). İlginiz için teşekkür ederiz.
Soru: Kumandası gri renk mi ?
Cevap: iyi aksamlar siyah renktir
Soru: Ekran yenileme hızı kaç
Soru: Bilgisayara bağlanıp oyun oynanıyor mu
Cevap: Merhaba evet oynayabilirsiniz.
Soru: Merhabalar ürün kapalı kutu mu hocam?
Cevap: Merhaba, ürün sıfır kapalı kutu olarak gönderilmektedir. İlginiz için teşekkür ederiz.
Soru: Tv kaç hz açıklamalarda göremedim
Soru: Philips 2 yıl Türkiye garantili doğru mu? Ayrıca garanti ekran bozulmasını, yanması, arızalanması vs karşılıyor mu?
Cevap: Merhaba, cihaz 2 yıl Philips Türkiye Garantilidir. İlginiz için teşekkür ederiz.
Soru: merhaba ilk aciklamada 55pus8808/62 yazarken ürün açıklamalarında 55pus8508/62 yazmisiniz hangi model bur ürün
Cevap: Merhaba ürün adında yazıldığı üzere 8808 modelidir.
Soru: Ürünün kaç ram depolama alanı var
Cevap: merhaba,16 gb dır
Soru: cihazda dahili uydu alıcısı var mı.cevaplarda yok. oldugu belirtiliyor..
Soru: Merhaba! Kurulumunu kim yapıyor bizmi yoksa getiren kişi mi
Cevap: İyi Günler ,Servis çağırmanız gerekmektedir.
Soru: Kutu içerisinde HDMI çıkıyor mu?
Cevap: Merhaba hayır çıkmamaktadır.
Soru: Merhaba 55PU8508 modeli ile arasındaki fark nedir
Cevap: Bu ürün 120hz efendim
Soru: Hangi kargo şirketiyle çalışıyorsunuz
Cevap: Horoz lojistik ile gönderim yapıyoruz
Soru: Uygulama yüklenebiliyor mu
Cevap: Merhabalar Efendim. Uygulama yüklenebilir.
Soru: Merhaba açık gri modelimi acaba?
Cevap: Merhaba, görseldeki ürün gönderilmektedir. Keyifli alışverişler dileriz.
Soru: Merhaba işletim sistemi nedir
Cevap: Değerli müşterimiz, Philips ürün danışmanından detaylı bilgi alabilirsiniz. Saygılarımızla, Nar 724
55pus8808/62 55" 139 Ekran 4k Ultra Hd Led Televizyon Ürün Görselleri

55pus8808/62 55" 139 Ekran 4k Ultra Hd Led Televizyon En Uygun Satış Linki

Philips 55pus8808/62 55" 139 Ekran 4k Ultra Hd Led Televizyon Fiyatı, Yorumları - Trendyol
Philips 55pus8808/62 55" 139 Ekran 4k Ultra Hd Led Televizyon yorumlarını inceleyin, Trendyol'a özel indirimli fiyata satın alın.