Fadime
Bilgili
Erkek Siyah Beyaz Haki Bordo Lacivert %100 Pamuklu Bisiklet Yaka 5 Li T-shirt Paketi Alanlar Memnun Mu?
Erkek Siyah Beyaz Haki Bordo Lacivert %100 Pamuklu Bisiklet Yaka 5 Li T-shirt Paketi Şu Andaki Değeri 849.9 Tl Ye Trendyolda Satılıyor.
Erkek Siyah Beyaz Haki Bordo Lacivert %100 Pamuklu Bisiklet Yaka 5 Li T-shirt Paketi Alanlar Memnun Mu?
Erkek Siyah Beyaz Haki Bordo Lacivert %100 Pamuklu Bisiklet Yaka 5 Li T-shirt Paketi Hakkında yaklaşık 413 Değerlendirme, Ortalama Puan: 4.5 .
Erkek Siyah Beyaz Haki Bordo Lacivert %100 Pamuklu Bisiklet Yaka 5 Li T-shirt Paketi Ürün Hakkında Bilgi
Erkek Siyah Beyaz Haki Bordo Lacivert %100 Pamuklu Bisiklet Yaka 5 Li T-shirt Paketi Ürününün Satıcısı, COMBİNE MİCHAİL Erkek Siyah Beyaz Haki Bordo Lacivert %100 Pamuklu Bisiklet Yaka 5 Li T-shirt Paketi ürününü 849.9 Tl'den Satılmaktadır.
Erkek Siyah Beyaz Haki Bordo Lacivert %100 Pamuklu Bisiklet Yaka 5 Li T-shirt Paketi Yorum Ve Değerlendirmeler
849.9 Tl ye satışta olan Erkek Siyah Beyaz Haki Bordo Lacivert %100 Pamuklu Bisiklet Yaka 5 Li T-shirt Paketi Hakkında yapılan Son yorumlar aşağıdadır. Bu yorumlar doğrulanmamıştır. En doğru bilgiyi satış sayfasının yorumlar bölümünden alabilirsiniz.
413 Değerlendirme, Ortalama Puan: 4.5
Yorum: bir büyük beden tercih edin. kalite olarak çok iyi
İsim: **** ****
Tarih: 05 Ekim 2023
Beden: Beden:XXL
Satıcı: COMBINE MICHAIL
Yorum: Bedeninize göre alın gerçekten çok memnun kaldım.
İsim: H** E** G**
Tarih: 03 Ağustos 2023
Beden: Boy:185cm
Yorum: kalitesine bayıldım eşime aldım çok beğendi
İsim: T** t**
Tarih: 27 Temmuz 2023
Beden: Boy:160cm
Yorum: Eşime aldık günlük kullanım için uygun
İsim: S** A**
Tarih: 20 Eylül 2023
Beden: Beden:XL
Yorum: M beden aldım tam oldu. kumaşı güzel
İsim: H** T**
Tarih: 23 Nisan 2024
Beden: Beden:M
Satıcı: COMBINE
Yorum: Anne ve babama aldım hiç bu kadar beklemiyordum efsaneler emeğinize sağlık. Fiyat olarak çok uygun gözünüz kapalı alabilirsiniz
İsim: M** H**
Tarih: 15 Ağustos 2023
Yorum: Bir beden büyük alın diyenlere inanmayın bedeniniz neyse onu alın
İsim: A** H**
Tarih: 06 Kasım 2023
Beden: Beden:S
Yorum: fiyatına göre çok daha iyi
Tarih: 04 Eylül 2024
Yorum: Biri defolu çıktı sağ koluda sökük var
İsim: S** D**
Beden: Boy:173cm
Yorum: babam için aldim çok beğendi fiyatına göre gayet iyi bir ürün
Tarih: 02 Eylül 2024
Yorum: Fiyatına göre iyi bir beden büyük alınabilir.
İsim: R** S**
Tarih: 01 Eylül 2024
Beden: Boy:178cm
Yorum: Babama aldım çok iyi çok begendik
İsim: s** a**
Beden: Boy:157cm
Yorum: biraz fazla ince
Yorum: Harika oğlum çok beğendi teşekkürler
İsim: M** A** M** D**
Tarih: Elite Üye
Beden: 30 Ağustos 2024
Yorum: cok güzeller. tam beden.. esime aldim. bu fiyata daha ne olsun.
Tarih: 29 Ağustos 2024
Beden: Beden:2XL
Yorum: kardeşime aldım hepsi çok güzel
İsim: s** y**
Yorum: Harika alın aldırın
İsim: Ü** A**
Beden: Beden:L
Yorum: bence güzel eşim gunluk kullanım için memnun kaldi
Yorum: ürünler gayet güzel. Daha önceden böyle çoklu aldığım tişörtler el bezi gibi oluyordu ama bunların kumaşı kaliteli. Kalınlığı ideal beyaz tişört içini göstermiyor. Bir beden büyük alabilirsiniz
İsim: Y** Ö**
Tarih: 28 Ağustos 2024
Yorum: renkleri solmadi eşim beğendi fiyat performans ürünü
İsim: G** T**
Tarih: 27 Ağustos 2024
Yorum: urunum kusurlu geldi ve beyaz tişort yok urunumun deyişilmesini talep ediyorum
İsim: dovletova c.
Tarih: 26 Ağustos 2024
Yorum: günlük giymek için gayet uygun bir tşört. bu paraya güzel. kesimini ve kumaşını beğendim.
İsim: M** B** K**
Yorum: çok beğendik kumaşı kalıbı gayet güzel
İsim: ö** s**
Tarih: 23 Ağustos 2024
Yorum: tavsiye ederim
İsim: H** A**
Tarih: 22 Ağustos 2024
Yorum: geldi aldım teşekkür ederim saulun güzel beğendim
Tarih: 19 Ağustos 2024
Yorum: Rahat ve kumaşı güzel tam kalıp
İsim: Ö** Ü**
Tarih: 18 Ağustos 2024
Beden: Boy:155cm
Yorum: Ürünlerin hepsinin ebatı ve yeri farklı. Biri uzun birinin eni geniş birinin kolu farklı. Bir daha asla almam
İsim: B** U** C**
Tarih: 17 Ağustos 2024
Yorum: Ürün Gayet kaliteli ve güzel tam bedeninizi alabilirsiniz
İsim: Halide t.
Tarih: 16 Ağustos 2024
Yorum: iyi ürün beğendim
Tarih: 10 Ağustos 2024
Beden: size:XXL
Yorum: çakma ürün hiç biri birbirine beden olmuyor l aldım ××l geldi paranızı yazık kumaş kalite % % naylon
İsim: E** A**
Tarih: 08 Ağustos 2024
Erkek Siyah Beyaz Haki Bordo Lacivert %100 Pamuklu Bisiklet Yaka 5 Li T-shirt Paketi Ürüne Dair Sorular
Soru: merhaba boy 1.66 kilo 95 civarları kaç beden almam gerekir aceba şimdiden hayırlı işler
Cevap: Merhabalar değerli müşterimiz, L beden tercih edebilirsiniz. Bizleri tercih ettiğiniz için teşekkür eder sağlıklı günler dileriz. COMBINE MICHAIL.
Soru: merhaba.1.84 boy 64 kilo.Kaç beden almalıyım?
Cevap: Merhabalar değerli müşterimiz, XL beden tercih edebilirsiniz. Bizleri tercih ettiğiniz için teşekkür eder sağlıklı günler dileriz.
Soru: Boy 1.65 kilo 92 kaç beden olur birazda göbek var.
Cevap: Merhabalar değerli müşterimiz, L beden tercih edebilirsiniz. Bizleri tercih ettiğiniz için teşekkür eder sağlıklı günler dileriz. COMBINE MICHAIL.
Soru: 1.72 boy 68 kilo kaç beden
Cevap: Merhabalar değerli müşterimiz, M beden tercih edebilirsiniz. Bizleri tercih ettiğiniz için teşekkür eder sağlıklı günler dileriz.
Soru: 175 boy 87 kg beden ne almaliyiz
Cevap: Merhabalar değerli müşterimiz, L beden tercih edebilirsiniz. Bizleri tercih ettiğiniz için teşekkür eder sağlıklı günler dileriz.
Soru: 175 boy 90 kg hangi beden
Cevap: Merhabalar değerli müşterimiz, XL beden tercih edebilirsiniz. Bizleri tercih ettiğiniz için teşekkür eder sağlıklı günler dileriz.
Soru: 176 boy 73 kilo
Cevap: M beden uygundur efendim
Soru: XXXL bende varmı
Cevap: Merhabalar değerli müşterimiz, en büyük bedenimiz 2XL bedendir efendim.
Soru: mrb kilom 60 boy 170 beden hangi beden almam gerekir
Cevap: Merhabalar değerli müşterimiz, M beden tercih edebilirsiniz. Bizleri tercih ettiğiniz için teşekkür eder sağlıklı günler dileriz.
Soru: 1-83 boy 75 kilo hangi beden olur salaş biraz olması için
Cevap: Merhabalar değerli müşterimiz, L beden tercih edebilirsiniz. Bizleri tercih ettiğiniz için teşekkür eder sağlıklı günler dileriz.
Soru: 183 boy 83 kilo kaç beden olur sıkmasın rahat olsun istiyorum tşkler.
Soru: 172 boy 67 kg hangi beden olur
Cevap: Merhabalar değerli müşterimiz, S beden tercih edebilirsiniz. Bizleri tercih ettiğiniz için teşekkür eder sağlıklı günler dileriz.
Soru: merhaba iyi günler 193 boy 95 kilo 2xl mi XXL iyi gelir
Cevap: Merhabalar değerli müşterimiz, XXL beden tercih edebilirsiniz. Bizleri tercih ettiğiniz için teşekkür eder sağlıklı günler dileriz.
Soru: merhaba 1 80 boy 78 kiloya hangi beden iyi olur
Soru: boy 1.69 kilo 81
Soru: Boy 175 kilo 85
Soru: slm boy 165 kilo 60 hangi beden olur
Cevap: Merhabalar değerli müşterimiz, S beden tercih edebilirsiniz. Bizleri tercih ettiğiniz için teşekkür eder sağlıklı günler dileriz.
Soru: Merhaba efendim. Boy 179 sm, çəki 78 kq hangi beden uygun
Soru: cümleten kolay gelsin hayırlı işler olsun almış olduğum tişört 5 tane tişört beyaz ve açık renk olan var. çekmedi ama diğer 3 tanesi çekti. XL almıştım L beden oldu desem yeri var
Cevap: Merhaba efendim 30 derecede hassas ayarda yıkarsanız hiçbir problem olmayacaktır. İyi günler dileriz
Soru: 188 boy 76 kilo?
Erkek Siyah Beyaz Haki Bordo Lacivert %100 Pamuklu Bisiklet Yaka 5 Li T-shirt Paketi Resim Galerisi
Erkek Siyah Beyaz Haki Bordo Lacivert %100 Pamuklu Bisiklet Yaka 5 Li T-shirt Paketi En Uygun Satış Linki
www.trendyol.com
Erkek Siyah Beyaz Haki Bordo Lacivert %100 Pamuklu Bisiklet Yaka 5 Li T-shirt Paketi Şu Andaki Değeri 849.9 Tl Ye Trendyolda Satılıyor.
Erkek Siyah Beyaz Haki Bordo Lacivert %100 Pamuklu Bisiklet Yaka 5 Li T-shirt Paketi Hakkında yaklaşık 413 Değerlendirme, Ortalama Puan: 4.5 .
Erkek Siyah Beyaz Haki Bordo Lacivert %100 Pamuklu Bisiklet Yaka 5 Li T-shirt Paketi Ürün Hakkında Bilgi
Erkek Siyah Beyaz Haki Bordo Lacivert %100 Pamuklu Bisiklet Yaka 5 Li T-shirt Paketi Ürününün Satıcısı, COMBİNE MİCHAİL Erkek Siyah Beyaz Haki Bordo Lacivert %100 Pamuklu Bisiklet Yaka 5 Li T-shirt Paketi ürününü 849.9 Tl'den Satılmaktadır.
Erkek Siyah Beyaz Haki Bordo Lacivert %100 Pamuklu Bisiklet Yaka 5 Li T-shirt Paketi Yorum Ve Değerlendirmeler
849.9 Tl ye satışta olan Erkek Siyah Beyaz Haki Bordo Lacivert %100 Pamuklu Bisiklet Yaka 5 Li T-shirt Paketi Hakkında yapılan Son yorumlar aşağıdadır. Bu yorumlar doğrulanmamıştır. En doğru bilgiyi satış sayfasının yorumlar bölümünden alabilirsiniz.
413 Değerlendirme, Ortalama Puan: 4.5
Yorum: bir büyük beden tercih edin. kalite olarak çok iyi
Tarih: 05 Ekim 2023
Beden: Beden:XXL
Yorum: Bedeninize göre alın gerçekten çok memnun kaldım.
İsim: H** E** G**
Tarih: 03 Ağustos 2023
Beden: Boy:185cm
Yorum: kalitesine bayıldım eşime aldım çok beğendi
İsim: T** t**
Tarih: 27 Temmuz 2023
Yorum: Eşime aldık günlük kullanım için uygun
Tarih: 20 Eylül 2023
Yorum: M beden aldım tam oldu. kumaşı güzel
İsim: H** T**
Tarih: 23 Nisan 2024
Yorum: Anne ve babama aldım hiç bu kadar beklemiyordum efsaneler emeğinize sağlık. Fiyat olarak çok uygun gözünüz kapalı alabilirsiniz
İsim: M** H**
Tarih: 15 Ağustos 2023
Yorum: Bir beden büyük alın diyenlere inanmayın bedeniniz neyse onu alın
İsim: A** H**
Tarih: 06 Kasım 2023
Yorum: fiyatına göre çok daha iyi
Yorum: Biri defolu çıktı sağ koluda sökük var
İsim: S** D**
Beden: Boy:173cm
Yorum: babam için aldim çok beğendi fiyatına göre gayet iyi bir ürün
Tarih: 02 Eylül 2024
Yorum: Fiyatına göre iyi bir beden büyük alınabilir.
İsim: R** S**
Beden: Boy:178cm
Yorum: Babama aldım çok iyi çok begendik
İsim: s** a**
Beden: Boy:157cm
Yorum: biraz fazla ince
Yorum: Harika oğlum çok beğendi teşekkürler
İsim: M** A** M** D**
Tarih: Elite Üye
Beden: 30 Ağustos 2024
Yorum: cok güzeller. tam beden.. esime aldim. bu fiyata daha ne olsun.
Yorum: kardeşime aldım hepsi çok güzel
İsim: s** y**
Yorum: Harika alın aldırın

İsim: Ü** A**
Yorum: bence güzel eşim gunluk kullanım için memnun kaldi
Yorum: ürünler gayet güzel. Daha önceden böyle çoklu aldığım tişörtler el bezi gibi oluyordu ama bunların kumaşı kaliteli. Kalınlığı ideal beyaz tişört içini göstermiyor. Bir beden büyük alabilirsiniz
İsim: Y** Ö**
Tarih: 28 Ağustos 2024
Yorum: renkleri solmadi eşim beğendi fiyat performans ürünü
İsim: G** T**
Tarih: 27 Ağustos 2024
Yorum: urunum kusurlu geldi ve beyaz tişort yok urunumun deyişilmesini talep ediyorum
İsim: dovletova c.
Yorum: günlük giymek için gayet uygun bir tşört. bu paraya güzel. kesimini ve kumaşını beğendim.
İsim: M** B** K**
Yorum: çok beğendik kumaşı kalıbı gayet güzel
İsim: ö** s**
Tarih: 23 Ağustos 2024
Yorum: tavsiye ederim
İsim: H** A**
Tarih: 22 Ağustos 2024
Yorum: geldi aldım teşekkür ederim saulun güzel beğendim
Tarih: 19 Ağustos 2024
Yorum: Rahat ve kumaşı güzel tam kalıp
İsim: Ö** Ü**
Tarih: 18 Ağustos 2024
Beden: Boy:155cm
Yorum: Ürünlerin hepsinin ebatı ve yeri farklı. Biri uzun birinin eni geniş birinin kolu farklı. Bir daha asla almam
İsim: B** U** C**
Tarih: 17 Ağustos 2024
Yorum: Ürün Gayet kaliteli ve güzel tam bedeninizi alabilirsiniz
İsim: Halide t.
Tarih: 16 Ağustos 2024
Yorum: iyi ürün beğendim
Tarih: 10 Ağustos 2024
Beden: size:XXL
Yorum: çakma ürün hiç biri birbirine beden olmuyor l aldım ××l geldi paranızı yazık kumaş kalite % % naylon
İsim: E** A**
Tarih: 08 Ağustos 2024
Erkek Siyah Beyaz Haki Bordo Lacivert %100 Pamuklu Bisiklet Yaka 5 Li T-shirt Paketi Ürüne Dair Sorular
Soru: merhaba boy 1.66 kilo 95 civarları kaç beden almam gerekir aceba şimdiden hayırlı işler
Soru: merhaba.1.84 boy 64 kilo.Kaç beden almalıyım?
Soru: Boy 1.65 kilo 92 kaç beden olur birazda göbek var.
Soru: 1.72 boy 68 kilo kaç beden
Soru: 175 boy 87 kg beden ne almaliyiz
Soru: 175 boy 90 kg hangi beden
Soru: 176 boy 73 kilo
Cevap: M beden uygundur efendim
Soru: XXXL bende varmı
Cevap: Merhabalar değerli müşterimiz, en büyük bedenimiz 2XL bedendir efendim.
Soru: mrb kilom 60 boy 170 beden hangi beden almam gerekir
Soru: 1-83 boy 75 kilo hangi beden olur salaş biraz olması için
Soru: 183 boy 83 kilo kaç beden olur sıkmasın rahat olsun istiyorum tşkler.
Soru: 172 boy 67 kg hangi beden olur
Soru: merhaba iyi günler 193 boy 95 kilo 2xl mi XXL iyi gelir
Cevap: Merhabalar değerli müşterimiz, XXL beden tercih edebilirsiniz. Bizleri tercih ettiğiniz için teşekkür eder sağlıklı günler dileriz.
Soru: merhaba 1 80 boy 78 kiloya hangi beden iyi olur
Soru: boy 1.69 kilo 81
Soru: Boy 175 kilo 85
Soru: slm boy 165 kilo 60 hangi beden olur
Soru: Merhaba efendim. Boy 179 sm, çəki 78 kq hangi beden uygun
Soru: cümleten kolay gelsin hayırlı işler olsun almış olduğum tişört 5 tane tişört beyaz ve açık renk olan var. çekmedi ama diğer 3 tanesi çekti. XL almıştım L beden oldu desem yeri var
Cevap: Merhaba efendim 30 derecede hassas ayarda yıkarsanız hiçbir problem olmayacaktır. İyi günler dileriz
Soru: 188 boy 76 kilo?
Erkek Siyah Beyaz Haki Bordo Lacivert %100 Pamuklu Bisiklet Yaka 5 Li T-shirt Paketi Resim Galerisi

Erkek Siyah Beyaz Haki Bordo Lacivert %100 Pamuklu Bisiklet Yaka 5 Li T-shirt Paketi En Uygun Satış Linki

COMBİNE MİCHAİL Erkek Siyah Beyaz Haki Bordo Lacivert %100 Pamuklu Bisiklet Yaka 5 Li T-shirt Paketi Fiyatı, Yorumları - Trendyol
COMBİNE MİCHAİL Erkek Siyah Beyaz Haki Bordo Lacivert %100 Pamuklu Bisiklet Yaka 5 Li T-shirt Paketi yorumlarını inceleyin, Trendyol'a özel indirimli fiyata satın alın.