Dilan
Bilgili
Erkek Slim Fit Dar Kesim Pamuklu Yumuşak Doku Nefes Alan Kumaş Kıvrılmaz Yaka Gri Polo Yaka Tişört Alınır Mı?
Erkek Slim Fit Dar Kesim Pamuklu Yumuşak Doku Nefes Alan Kumaş Kıvrılmaz Yaka Gri Polo Yaka Tişört Şu Anki Değeri 199.9 Tl'ye Trendyolda Bulunur.
Erkek Slim Fit Dar Kesim Pamuklu Yumuşak Doku Nefes Alan Kumaş Kıvrılmaz Yaka Gri Polo Yaka Tişört Alanlar Memnun Mu?
Erkek Slim Fit Dar Kesim Pamuklu Yumuşak Doku Nefes Alan Kumaş Kıvrılmaz Yaka Gri Polo Yaka Tişört Hakkında yaklaşık 2151 Değerlendirme, Ortalama Puan: 4.6 .
Erkek Slim Fit Dar Kesim Pamuklu Yumuşak Doku Nefes Alan Kumaş Kıvrılmaz Yaka Gri Polo Yaka Tişört Ürün Özellikleri
Erkek Slim Fit Dar Kesim Pamuklu Yumuşak Doku Nefes Alan Kumaş Kıvrılmaz Yaka Gri Polo Yaka Tişört Ürününün Satıcısı, Tudors Erkek Slim Fit Dar Kesim Pamuklu Yumuşak Doku Nefes Alan Kumaş Kıvrılmaz Yaka Gri Polo Yaka Tişört ürününü 199.9 Tl'ye Trendyolda Bulunur.
Erkek Slim Fit Dar Kesim Pamuklu Yumuşak Doku Nefes Alan Kumaş Kıvrılmaz Yaka Gri Polo Yaka Tişört Hakkında Yapılan Yorumlar
199.9 Tl ye satışta olan Erkek Slim Fit Dar Kesim Pamuklu Yumuşak Doku Nefes Alan Kumaş Kıvrılmaz Yaka Gri Polo Yaka Tişört Hakkında yapılan Son yorumlar aşağıdadır. Bu yorumlar doğrulanmamıştır. En doğru bilgiyi satış sayfasının yorumlar bölümünden alabilirsiniz.
2151 Değerlendirme, Ortalama Puan: 4.6
Yorum: Urun gayet kaliteli L beden aldım tam oldu teşekkürler
İsim: M** b**
Tarih: 19 Mart 2024
Beden: Beden:L
Satıcı: Tudors
Yorum: Gayet iyi 82 kiloya L beden aldım güzel oturdu
İsim: İ** F**
Tarih: Elite Üye
Beden: 21 Mart 2024
Yorum: Tam beden alınır
İsim: S** N** Ç**
Tarih: 16 Nisan 2024
Beden: Boy:170cm
Yorum: Gayet guzel geldi fakat bir beden bıyuk alın
İsim: **** ****
Tarih: 11 Nisan 2024
Beden: Beden:2XL
Yorum: çok güzel eşime aldım gayet güzel oldu
İsim: A** S**
Beden: Beden:M
Yorum: Gerçekten çok başarılı fiyat performans ürünü kendi bedenimi aldım gayet iyi duruyor
İsim: M** U** Y**
Tarih: 24 Nisan 2024
Beden: Boy:190cm
Yorum: Çok kaliteli tam beden alın
İsim: S** Y**
Tarih: 09 Haziran 2024
Yorum: Eşime aldım 90 kg boy 1.74 XL beden çok iyi geldi.çok begendik.
İsim: N** T**
Tarih: 20 Mayıs 2024
Beden: Boy:160cm
Yorum: Kendi bedenınızden bır beden buyuk alın çok kaliteli
İsim: Hilal B.
Tarih: 08 Haziran 2024
Yorum: Paketleme çok özenliydi ve kargo çok hızlıydı , bedeni tam oldu rengi de tam istediğim gibi, satıcıya teşekkür ederim , TUDORS farkı
İsim: Ö** O**
Tarih: 04 Mart 2024
Beden: Boy:175cm
Yorum: tam bedeninizi alabilirsiniz.tavsiye ederim
İsim: i** k**
Tarih: 04 Nisan 2024
Yorum: Harika tam beden alın
İsim: C** H**
Tarih: 19 Mayıs 2024
Yorum: kaliteli tam beden alın
İsim: Y** E** Ş**
Tarih: 25 Mart 2024
Beden: Beden:XL
Yorum: cok guzel bayildim. 83kiloya L aldiq guzel oldu
İsim: X** A**
Tarih: 19 Nisan 2024
Yorum: fiyatına göre güzel bir beden büyük aldım hafif bol oldu
İsim: R** A**
Tarih: 03 Nisan 2024
Yorum: Kendi bedeninizi alın gayet beğendim
İsim: B** n** Y**
Tarih: 17 Mayıs 2024
Yorum: Boyu 175 cm, 64 kg. Tudors'dan aldığım M beden gömlek kardeşime çok iyi oldu, tam üstüne göre. Kendi bedeninizi gönül rahatlığıyla tercih edebilirsiniz. Kargo oldukça hızlıydı, sipariş çok kısa sürede elimize ulaştı. Kaliteli ürün ve hızlı hizmetleri için artık sadece Tudors'dan sipariş vereceğim. Tudors'a teşekkürler!
Tarih: 25 Mayıs 2024
Yorum: güzel tam beden alınmalı
İsim: e** n** t**
Tarih: 23 Mayıs 2024
Yorum: kalite olarak güzel ama bir beden büyük alabilirsiniz
Tarih: 26 Nisan 2024
Yorum: çok teşekkürler tudors tam beden alın kaliteli ürün alın aldırın
İsim: M** B**
Yorum: Ürün bir beden küçük geldi bundan dolayı iade ettim ve yeni bedenini söyledim onun dışında güzel bir ürün
İsim: İ** D**
Yorum: Nişanlıma aldım efil efil bir kumaş
İsim: E** Y**
Beden: 29 Mart 2024
Yorum: Tam beden güzel
Tarih: 09 Mayıs 2024
Beden: Beden:S
Yorum: Tam beden, babama aldık....begendik..yumuşacık ...
İsim: H** A**
Tarih: 28 Mayıs 2024
Yorum: Babişime aldım babalar günü hediyesi olarak çok güzel ve kaliteli
bu kadar kaliteli beklemiyordum yalan yok 
İsim: G** Ö**
Tarih: 07 Haziran 2024
Yorum: eşime aldım çok güzel
İsim: İ** B**
Tarih: 15 Mayıs 2024
Yorum: 172 68kg m beden eşime hediye aldım. valla eşim kolay kolay bir tişört bile beğenen biri değil bunun rengi gri değil beje kaçıyor ama mavisine bayıldı teşekkürler.
İsim: H** D**
Tarih: 27 Nisan 2024
Yorum: Eşime aldım diğer renklerinden de aldım güzel bı tişört.
İsim: Y** B**
Yorum: Büyük alınmalı
İsim: G** Y**
Tarih: 05 Haziran 2024
Yorum: görseldekiyle aynı rengi . dokusu yumuşak çok beğendik kendi bedeninizi alabilirsiniz
İsim: E** Ö**
Erkek Slim Fit Dar Kesim Pamuklu Yumuşak Doku Nefes Alan Kumaş Kıvrılmaz Yaka Gri Polo Yaka Tişört Merak Edilen Konular
Soru: 160 boy 65 kilo hangi beden uygundur
Cevap: Merhaba, slim fit ürünlerde M beden; oversize, relax fit ve rahat kesim ürünlerde S beden tercih edebilirsiniz. Keyifli alışverişler dileriz.
Soru: merhaba 180 boy 98 kilo hangi beden tişörtler olur bana
Cevap: Merhaba, slim fit ürünlerde XXL beden; oversize, relax fit ve rahat kesim ürünlerde XL beden tercih edebilirsiniz. Keyifli alışverişler dileriz.
Soru: Merhaba kumaşı çekme yapar mı 1.76 boy 78-80 kilo civarı kaç beden uygun olur ama çok bol olmasın istiyorum da
Cevap: Merhaba, slim fit ürünlerde L beden; oversize, relax fit ve rahat kesim ürünlerde M beden tercih edebilirsiniz. Keyifli alışverişler dileriz.
Soru: 175 boyunda
Cevap: Merhaba, slim fit ürünlerde XL beden; oversize, relax fit ve rahat kesim ürünlerde L beden tercih edebilirsiniz. Keyifli alışverişler dileriz.
Soru: boy 80 kilo 86 kaç beden olur acaba
Cevap: Merhaba, slim fit ürünlerde XL beden; oversize, relax fit ve rahat kesim ürünlerde L beden tercih edebilirsiniz. Keyifli alışverişler dileriz.
Soru: 1.73 60 beden
Cevap: Merhaba, slim fit ürünlerde M beden; oversize, relax fit ve rahat kesim ürünlerde S beden tercih edebilirsiniz. Keyifli alışverişler dileriz.
Soru: 160 boy kg 45
Cevap: Merhaba, slim fit ürünlerde S beden; oversize, relax fit ve rahat kesim ürünlerde S beden tercih edebilirsiniz. Keyifli alışverişler dileriz.
Soru: 1.80 boy kilo 103 hangi beden almaliyim
Cevap: Merhaba, slim fit ürünlerde XXL beden; oversize, relax fit ve rahat kesim ürünlerde XL beden tercih edebilirsiniz. Keyifli alışverişler dileriz.
Soru: 175 boy. 80 kilo hangi bendn almalim
Cevap: Merhaba, slim fit ürünlerde L beden; oversize, relax fit ve rahat kesim ürünlerde M beden tercih edebilirsiniz. Keyifli alışverişler dileriz.
Soru: 1.87 96 hangi beden almam gerekiyo
Soru: 162 boy, 75 kilo, göbekli bir yapısı olan birine hangi bedeni önerirsiniz?
Cevap: Merhaba, Klasik Fit L beden tercih edebilirsiniz, bel bölgeniz var ise bir beden üstü daha uygun olacaktır keyifli alışverişler dileriz.
Soru: merhaba boy 171 kilo 86 hangi beden olur?
Soru: nişanlım için alıyorum boyu 1.80 civarı L beden olur mu
Cevap: Merhaba, boy ve kilo bilgilerinizi iletebilir misiniz?
Soru: İyi günler 184 boy 76 kilo hangi beden almamız gerekiyor
Soru: iyi günler kolay gelsin 174 boy 70 kilo hangi beden uygundur acaba
Soru: iç gösteriyor mu
Cevap: Merhaba, ürün iç göstermemektedir. Keyifli alışverişler dileriz
Soru: merhaba 1.83 boy 73 kilo hangi bedeni tercih etmeliyim
Soru: boy 175 kilo 87 hangi beden almalıyım
Soru: boy 188 kilo 92 hangi beden uygundur
Soru: 1.80 120 kg
Cevap: Merhaba, size büyük beden 2XL önerebiliriz
Erkek Slim Fit Dar Kesim Pamuklu Yumuşak Doku Nefes Alan Kumaş Kıvrılmaz Yaka Gri Polo Yaka Tişört Detaylı Resimler
Erkek Slim Fit Dar Kesim Pamuklu Yumuşak Doku Nefes Alan Kumaş Kıvrılmaz Yaka Gri Polo Yaka Tişört En Uygun Satış Linki
www.trendyol.com
Erkek Slim Fit Dar Kesim Pamuklu Yumuşak Doku Nefes Alan Kumaş Kıvrılmaz Yaka Gri Polo Yaka Tişört Şu Anki Değeri 199.9 Tl'ye Trendyolda Bulunur.
Erkek Slim Fit Dar Kesim Pamuklu Yumuşak Doku Nefes Alan Kumaş Kıvrılmaz Yaka Gri Polo Yaka Tişört Alanlar Memnun Mu?
Erkek Slim Fit Dar Kesim Pamuklu Yumuşak Doku Nefes Alan Kumaş Kıvrılmaz Yaka Gri Polo Yaka Tişört Hakkında yaklaşık 2151 Değerlendirme, Ortalama Puan: 4.6 .
Erkek Slim Fit Dar Kesim Pamuklu Yumuşak Doku Nefes Alan Kumaş Kıvrılmaz Yaka Gri Polo Yaka Tişört Ürün Özellikleri
Erkek Slim Fit Dar Kesim Pamuklu Yumuşak Doku Nefes Alan Kumaş Kıvrılmaz Yaka Gri Polo Yaka Tişört Ürününün Satıcısı, Tudors Erkek Slim Fit Dar Kesim Pamuklu Yumuşak Doku Nefes Alan Kumaş Kıvrılmaz Yaka Gri Polo Yaka Tişört ürününü 199.9 Tl'ye Trendyolda Bulunur.
Erkek Slim Fit Dar Kesim Pamuklu Yumuşak Doku Nefes Alan Kumaş Kıvrılmaz Yaka Gri Polo Yaka Tişört Hakkında Yapılan Yorumlar
199.9 Tl ye satışta olan Erkek Slim Fit Dar Kesim Pamuklu Yumuşak Doku Nefes Alan Kumaş Kıvrılmaz Yaka Gri Polo Yaka Tişört Hakkında yapılan Son yorumlar aşağıdadır. Bu yorumlar doğrulanmamıştır. En doğru bilgiyi satış sayfasının yorumlar bölümünden alabilirsiniz.
2151 Değerlendirme, Ortalama Puan: 4.6
Yorum: Urun gayet kaliteli L beden aldım tam oldu teşekkürler
İsim: M** b**
Tarih: 19 Mart 2024
Yorum: Gayet iyi 82 kiloya L beden aldım güzel oturdu
İsim: İ** F**
Beden: 21 Mart 2024
Yorum: Tam beden alınır
İsim: S** N** Ç**
Yorum: Gayet guzel geldi fakat bir beden bıyuk alın
Tarih: 11 Nisan 2024
Yorum: çok güzel eşime aldım gayet güzel oldu
İsim: A** S**
Yorum: Gerçekten çok başarılı fiyat performans ürünü kendi bedenimi aldım gayet iyi duruyor
İsim: M** U** Y**
Tarih: 24 Nisan 2024
Beden: Boy:190cm
Yorum: Çok kaliteli tam beden alın
İsim: S** Y**
Yorum: Eşime aldım 90 kg boy 1.74 XL beden çok iyi geldi.çok begendik.
İsim: N** T**
Tarih: 20 Mayıs 2024
Beden: Boy:160cm
Yorum: Kendi bedenınızden bır beden buyuk alın çok kaliteli
İsim: Hilal B.
Yorum: Paketleme çok özenliydi ve kargo çok hızlıydı , bedeni tam oldu rengi de tam istediğim gibi, satıcıya teşekkür ederim , TUDORS farkı

İsim: Ö** O**
Tarih: 04 Mart 2024
Beden: Boy:175cm
Yorum: tam bedeninizi alabilirsiniz.tavsiye ederim
İsim: i** k**
Tarih: 04 Nisan 2024
Yorum: Harika tam beden alın
İsim: C** H**
Tarih: 19 Mayıs 2024
Yorum: kaliteli tam beden alın
İsim: Y** E** Ş**
Tarih: 25 Mart 2024
Yorum: cok guzel bayildim. 83kiloya L aldiq guzel oldu
İsim: X** A**
Tarih: 19 Nisan 2024
Yorum: fiyatına göre güzel bir beden büyük aldım hafif bol oldu
İsim: R** A**
Tarih: 03 Nisan 2024
Yorum: Kendi bedeninizi alın gayet beğendim
İsim: B** n** Y**
Tarih: 17 Mayıs 2024
Yorum: Boyu 175 cm, 64 kg. Tudors'dan aldığım M beden gömlek kardeşime çok iyi oldu, tam üstüne göre. Kendi bedeninizi gönül rahatlığıyla tercih edebilirsiniz. Kargo oldukça hızlıydı, sipariş çok kısa sürede elimize ulaştı. Kaliteli ürün ve hızlı hizmetleri için artık sadece Tudors'dan sipariş vereceğim. Tudors'a teşekkürler!
Tarih: 25 Mayıs 2024
Yorum: güzel tam beden alınmalı
İsim: e** n** t**
Tarih: 23 Mayıs 2024
Yorum: kalite olarak güzel ama bir beden büyük alabilirsiniz
Tarih: 26 Nisan 2024
Yorum: çok teşekkürler tudors tam beden alın kaliteli ürün alın aldırın
İsim: M** B**
Yorum: Ürün bir beden küçük geldi bundan dolayı iade ettim ve yeni bedenini söyledim onun dışında güzel bir ürün
İsim: İ** D**
Yorum: Nişanlıma aldım efil efil bir kumaş
İsim: E** Y**
Beden: 29 Mart 2024
Yorum: Tam beden güzel
Tarih: 09 Mayıs 2024
Beden: Beden:S
Yorum: Tam beden, babama aldık....begendik..yumuşacık ...
İsim: H** A**
Tarih: 28 Mayıs 2024
Yorum: Babişime aldım babalar günü hediyesi olarak çok güzel ve kaliteli

İsim: G** Ö**
Yorum: eşime aldım çok güzel
İsim: İ** B**
Tarih: 15 Mayıs 2024
Yorum: 172 68kg m beden eşime hediye aldım. valla eşim kolay kolay bir tişört bile beğenen biri değil bunun rengi gri değil beje kaçıyor ama mavisine bayıldı teşekkürler.
İsim: H** D**
Tarih: 27 Nisan 2024
Yorum: Eşime aldım diğer renklerinden de aldım güzel bı tişört.
İsim: Y** B**
Yorum: Büyük alınmalı
İsim: G** Y**
Tarih: 05 Haziran 2024
Yorum: görseldekiyle aynı rengi . dokusu yumuşak çok beğendik kendi bedeninizi alabilirsiniz
İsim: E** Ö**
Erkek Slim Fit Dar Kesim Pamuklu Yumuşak Doku Nefes Alan Kumaş Kıvrılmaz Yaka Gri Polo Yaka Tişört Merak Edilen Konular
Soru: 160 boy 65 kilo hangi beden uygundur
Soru: merhaba 180 boy 98 kilo hangi beden tişörtler olur bana
Soru: Merhaba kumaşı çekme yapar mı 1.76 boy 78-80 kilo civarı kaç beden uygun olur ama çok bol olmasın istiyorum da
Soru: 175 boyunda
Soru: boy 80 kilo 86 kaç beden olur acaba
Soru: 1.73 60 beden
Soru: 160 boy kg 45
Cevap: Merhaba, slim fit ürünlerde S beden; oversize, relax fit ve rahat kesim ürünlerde S beden tercih edebilirsiniz. Keyifli alışverişler dileriz.
Soru: 1.80 boy kilo 103 hangi beden almaliyim
Soru: 175 boy. 80 kilo hangi bendn almalim
Soru: 1.87 96 hangi beden almam gerekiyo
Soru: 162 boy, 75 kilo, göbekli bir yapısı olan birine hangi bedeni önerirsiniz?
Cevap: Merhaba, Klasik Fit L beden tercih edebilirsiniz, bel bölgeniz var ise bir beden üstü daha uygun olacaktır keyifli alışverişler dileriz.
Soru: merhaba boy 171 kilo 86 hangi beden olur?
Soru: nişanlım için alıyorum boyu 1.80 civarı L beden olur mu
Cevap: Merhaba, boy ve kilo bilgilerinizi iletebilir misiniz?
Soru: İyi günler 184 boy 76 kilo hangi beden almamız gerekiyor
Soru: iyi günler kolay gelsin 174 boy 70 kilo hangi beden uygundur acaba
Soru: iç gösteriyor mu
Cevap: Merhaba, ürün iç göstermemektedir. Keyifli alışverişler dileriz
Soru: merhaba 1.83 boy 73 kilo hangi bedeni tercih etmeliyim
Soru: boy 175 kilo 87 hangi beden almalıyım
Soru: boy 188 kilo 92 hangi beden uygundur
Soru: 1.80 120 kg
Cevap: Merhaba, size büyük beden 2XL önerebiliriz
Erkek Slim Fit Dar Kesim Pamuklu Yumuşak Doku Nefes Alan Kumaş Kıvrılmaz Yaka Gri Polo Yaka Tişört Detaylı Resimler

Erkek Slim Fit Dar Kesim Pamuklu Yumuşak Doku Nefes Alan Kumaş Kıvrılmaz Yaka Gri Polo Yaka Tişört En Uygun Satış Linki

Tudors Erkek Slim Fit Dar Kesim Pamuklu Yumuşak Doku Nefes Alan Kumaş Kıvrılmaz Yaka Gri Polo Yaka Tişört Fiyatı, Yorumları - Trendyol
Tudors Erkek Slim Fit Dar Kesim Pamuklu Yumuşak Doku Nefes Alan Kumaş Kıvrılmaz Yaka Gri Polo Yaka Tişört yorumlarını inceleyin, Trendyol'a özel indirimli fiyata satın alın.