Erkek Slim Fit Siyah Keten Pantolon Alanlar Memnun Mu ?

Elmas

Bilgili
Erkek Slim Fit Siyah Keten Pantolon Alınmaya Değer Mi?
Erkek Slim Fit Siyah Keten Pantolon Anlık Fiyatı 459.99 Tl'den Satılmaktadır.

Erkek Slim Fit Siyah Keten Pantolon Olumlu Yorum Sayısı Nedir?

Erkek Slim Fit Siyah Keten Pantolon Hakkında yaklaşık 4426 Değerlendirme, Ortalama Puan: 4.3 .

Erkek Slim Fit Siyah Keten Pantolon Teknik Detaylar

Erkek Slim Fit Siyah Keten Pantolon Ürününün Satıcısı, Ser Joven Erkek Slim Fit Siyah Keten Pantolon ürününü 459.99 Tl'ye Trendyolda Satılıyor.

Erkek Slim Fit Siyah Keten Pantolon Kullanıcı Değerlendirmeleri
459.99 Tl ye satışta olan Erkek Slim Fit Siyah Keten Pantolon Hakkında yapılan Son yorumlar aşağıdadır. Bu yorumlar doğrulanmamıştır. En doğru bilgiyi satış sayfasının yorumlar bölümünden alabilirsiniz.
4426 Değerlendirme, Ortalama Puan: 4.3

Yorum: çok güzel durdu bir beden küçük isteyebilirsiniz ama
İsim: R** K**
Tarih: 01 Haziran 2023
Beden: Bilgi Yok
Satıcı: SERJOVEN

Yorum: tam kendi bedenimi aldım ve üzerime tam oldu şık görünüyor ve kaliteli
İsim: **** ****
Tarih: 17 Aralık 2022
Beden: Beden:32

Yorum: çok beğendim bedeninizi alin
İsim: i** C**
Tarih: 21 Ekim 2022

Yorum: Çok güzel çok beğendim kendi bedenimi aldım tam oldu
Tarih: 26 Nisan 2023
Beden: Boy:173cm

Yorum: Pantolon çok rahat çok şık lakin dizde toplama ediyor 1 küçğk beden alsaydım mükemmel otururdu. kaliteli bir pantolon kuşkum yok. te sivastan 2 güne sakaryaya adresime gelmesi zaten başka bir güzel.
İsim: M** B**
Tarih: 13 Mayıs 2022
Beden: Beden:31

Yorum: tam bedeninizi alın
İsim: O** B**
Tarih: 22 Nisan 2023

Yorum: Tam bedeninizi alabilirsiniz. Kargo cok hızlı
İsim: Ö** K**
Tarih: 13 Haziran 2022

Yorum: Ürünün kalitesi çok iyi bedeni tam uygun oldu teşekkürler
Tarih: 19 Mayıs 2022
Beden: Beden:36

Yorum: Süper tam üzerime oldu çok beğendim
İsim: M** C** K**
Tarih: 09 Eylül 2022

Yorum: Kuzenim icin aldım tam beden aldım tam oldu 👍🏻
İsim: S** A**
Tarih: Elite Üye
Beden: 17 Ekim 2022

Yorum: ürün bu bayram yogunlugunda gayet hizla geldi.tam bedenime gore oldu cok guzel urun baska bir renk hemen siparis verdim.emeginize saglik sagolun.
İsim: F** Ç**
Tarih: 19 Nisan 2023

Yorum: 1 beden üstünu alin çok şık duruyo genel anlamiyla guzel
İsim: B** K**
Tarih: 20 Mayıs 2022

Yorum: tam oldu yazlık bir ürün teşekkürler
İsim: G** T**
Tarih: 15 Nisan 2023

Yorum: bedeninizi alın 1.70 71 kiloyum 32 beden oldu.
İsim: E** B**
Tarih: 17 Nisan 2023

Yorum: Normalden bir beden büyüğünü almanızı tavsiye ederim. 34 giyiyorum 36 beden aldım o bile biraz dar. :) beğendim hoşuma gitti
İsim: Tuncay Ç.
Tarih: 10 Nisan 2023

Yorum: Çok iyi r ürün bir beden büyük alın
İsim: S** B**
Tarih: 02 Mayıs 2023
Beden: Boy:180cm

Yorum: Göründüğü gibi tam beden alın
İsim: P** K**
Tarih: Elite Üye
Beden: 07 Mayıs 2023

Yorum: on numara tam bedeninize uygun alin
Tarih: 25 Nisan 2023

Yorum: Eşim için aldık kendi bedeninizi alın. Çok beğendik
İsim: E** E**
Tarih: 09 Haziran 2022

Yorum: tam oldu rahat ve şık bir pantolon tavsiye ederim
İsim: r** y**
Tarih: 19 Haziran 2022
Beden: Beden:31

Yorum: Bedeninizi alın
İsim: S** K**
Tarih: 21 Mart 2023
Beden: Beden:34

Yorum: çok beğendim eşim için aldım tam oturdu 1 beden büyük tercih edin
İsim: e** d**
Tarih: 07 Eylül 2022
Beden: Beden:30

Yorum: Kendi bedeninizi alabilirsiniz
Tarih: 09 Ocak 2023

Yorum: Bir beden küçük alınabilir yeri ve kumaşı çok güzel kaliteli indirimdeyken aldım fiyat performans ürünü
İsim: A** T**
Tarih: 09 Mart 2023
Beden: Beden:30

Yorum: süper beğendim bedeni 1 beden büyük alın bence
İsim: E** b**
Tarih: 07 Temmuz 2022

Yorum: Eşime hediye olarak aldım düğün için gerçekten beklediğimden daha iyi geldi bedeni tam oldu kumaşı ve parlaklığı guzel kargolama hizliydi
İsim: t** d**
Tarih: 11 Eylül 2022

Yorum: gayet kaliteli bir ürün. bedeni tam oldu
Tarih: 21 Mayıs 2023

Yorum: Bu fiyata bu kadar olur tam üzerime göre oldu kesimi çok iyi, kumaşa benzer bi dokusu var.
İsim: A** E**
Tarih: 29 Mart 2023
Beden: Beden:34

Yorum: eşime hediye aldım çok beğendik yapısı çok güzel kendi bedeninizi alın
İsim: S** V**
Tarih: 12 Kasım 2022

Yorum: Çok şık ve tatminkar bir ürün. Kot pantolon bedeninizin 1 beden altını alın
İsim: E** D**
Tarih: 31 Mayıs 2023
Beden: Boy:179cm

Erkek Slim Fit Siyah Keten Pantolon Hakkında Akıllara Takılanlar

Soru: 173/105????
Cevap: Değerli Müşterimiz, Öncelikle Ser Joven'e göstermiş olduğunuz ilgiye teşekkür ederiz. Belirtmiş olduğunuz beden ölçülerine istinaden size 38 beden tavsiye ederiz. Saygılarımızla.

Soru: Boy 169,kilo 75
Cevap: Değerli Müşterimiz, Öncelikle Ser Joven'e göstermiş olduğunuz ilgiye teşekkür ederiz. Belirtmiş olduğunuz beden ölçülerine istinaden size 32 beden tavsiye ederiz. Saygılarımızla.

Soru: 1.77 64 kg?
Cevap: Değerli Müşterimiz, Öncelikle Ser Joven'e göstermiş olduğunuz ilgiye teşekkür ederiz. Belirtmiş olduğunuz beden ölçülerine istinaden size 30 beden tavsiye ederiz. Saygılarımızla.

Soru: 183 boy 85 kilo kaç beden
Cevap: Değerli Müşterimiz, Öncelikle Ser Joven'e göstermiş olduğunuz ilgiye teşekkür ederiz. Belirtmiş olduğunuz beden ölçülerine istinaden size 34 beden tavsiye ederiz. Saygılarımızla.

Soru: 171 boy kilo 70 ?
Cevap: Değerli Müşterimiz, Öncelikle Ser Joven'e göstermiş olduğunuz ilgiye teşekkür ederiz. Belirtmiş olduğunuz beden ölçülerine istinaden size 31beden tavsiye ederiz. Saygılarımızla.

Soru: 175 boy 88 kilo
Cevap: Değerli Müşterimiz, Öncelikle Ser Joven'e göstermiş olduğunuz ilgiye teşekkür ederiz. Belirtmiş olduğunuz beden ölçülerine istinaden size 34 beden tavsiye ederiz. Saygılarımızla.

Soru: 185 70kg kaç beden
Cevap: Değerli Müşterimiz, Öncelikle Ser Joven'e göstermiş olduğunuz ilgiye teşekkür ederiz. Belirtmiş olduğunuz beden ölçülerine istinaden size31 beden tavsiye ederiz. Saygılarımızla.

Soru: 1 87 95 kg
Cevap: Değerli Müşterimiz, Öncelikle Ser Joven'e göstermiş olduğunuz ilgiye teşekkür ederiz. Belirtmiş olduğunuz beden ölçülerine istinaden size 36 beden tavsiye ederiz. Saygılarımızla.

Soru: 189 69 kg kaç beden almalıyım
Cevap: Değerli Müşterimiz, Öncelikle Ser Joven'e göstermiş olduğunuz ilgiye teşekkür ederiz. Belirtmiş olduğunuz beden ölçülerine istinaden size 31 beden tavsiye ederiz. Saygılarımızla.

Soru: Boy 178 kilo 80
Cevap: Merhaba efendim 33 beden uygundur

Soru: 1.78 boy 95 kg
Cevap: Merhaba efendim 38 beden uygundur

Soru: 185 84kg kaç beden?

Soru: 168 boy 50 kilo kaç beden almalıyım
Cevap: Değerli Müşterimiz, Öncelikle Ser Joven'e göstermiş olduğunuz ilgiye teşekkür ederiz. Belirtmiş olduğunuz beden ölçülerine istinaden size29 beden tavsiye ederiz. Saygılarımızla.

Soru: 174 boy 70 kilo hangi beden?
Cevap: Değerli Müşterimiz, Öncelikle Ser Joven'e göstermiş olduğunuz ilgiye teşekkür ederiz. Belirtmiş olduğunuz beden ölçülerine istinaden size 31 beden tavsiye ederiz. Saygılarımızla.

Soru: 195 boy 75 kilo hangi benden uyugundur
Cevap: Değerli Müşterimiz, Öncelikle Ser Joven'e göstermiş olduğunuz ilgiye teşekkür ederiz.Maalesef ürün kısa olur. Saygılarımızla.

Soru: 170 boy 77 kilo
Cevap: 33 beden tavsiye ederiz efendim

Soru: 155 boy 70kilo
Cevap: Değerli Müşterimiz, Öncelikle Ser Joven'e göstermiş olduğunuz ilgiye teşekkür ederiz. Belirtmiş olduğunuz beden ölçülerine istinaden size 32 beden tavsiye ederiz. Saygılarımızla.

Soru: boy 175. kilo:96
Cevap: Değerli Müşterimiz, Öncelikle Ser Joven'e göstermiş olduğunuz ilgiye teşekkür ederiz. Belirtmiş olduğunuz beden ölçülerine istinaden size 38 beden tavsiye ederiz. Saygılarımızla.

Soru: 45 46 kiloya hangi beden uygundur
Cevap: Değerli Müşterimiz, Öncelikle Ser Joven'e göstermiş olduğunuz ilgiye teşekkür ederiz. Belirtmiş olduğunuz beden ölçülerine istinaden size 29 beden tavsiye ederiz. Saygılarımızla.

Soru: 1.80 60 kilo
Cevap: 29 beden tavsiye ederiz efendim

Erkek Slim Fit Siyah Keten Pantolon Resim Galerisi

1_org_zoom.jpg

Erkek Slim Fit Siyah Keten Pantolon En Uygun Satış Linki

Bugün itibari ile baktığımda Erkek Slim Fit Siyah Keten Pantolon 373,80 TL ile satışta.
Erkek Slim Fit Siyah Keten Pantolon 4566 Yorum Alarak Ortalama 5 üzerinden: ile Memnuniyet oranı almıştır.

Erkek Slim Fit Siyah Keten Pantolon alıcılar için gerçekten cazip bir seçenek. Çok tercih edilen Erkek Slim Fit Siyah Keten Pantolon indirim alışveriş deneyimi için ideal bir tercihtir.
Fırsatları kaçırmamak adına, bu ürünü incelemenizi öneririm. Bunu yaparken, premium kalite ve değerlendirme dikkate almak, doğru bir karar vermenizde yardımcı olacaktır.
Alışveriş dünyasında Erkek Slim Fit Siyah Keten Pantolon gibi Çok tercih edilen ürünler her zaman öne çıkmaktadır.

Sonuç olarak, baktığımda Erkek Slim Fit Siyah Keten Pantolon 373,80 TL TL ile temin edilebilir. daha fazla bilgi sahibi olmak ve alışverişin keyfini çıkarmak için ürün sayfasını ziyaret etmenizi öneririm. Eğer kaliteli bir ürün arıyorsanız, Erkek Slim Fit Siyah Keten Pantolon kesinlikle düşünmeniz gereken bir seçenek.