Sezen
Bilgili
Gr-f802hlhu Çift Kapılı No Frost Inox Buzdolabı En İyi Fiyatı Nerede Bulabilirim?
Gr-f802hlhu Çift Kapılı No Frost Inox Buzdolabı Şu Anki Değeri 46599.0 Tl Den Trendyolda Satıştadır.
Gr-f802hlhu Çift Kapılı No Frost Inox Buzdolabı Kaç Kişi Olumlu Yorum Yapmış?
Gr-f802hlhu Çift Kapılı No Frost Inox Buzdolabı Hakkında yaklaşık 34 Değerlendirme, Ortalama Puan: 4.7 .
Gr-f802hlhu Çift Kapılı No Frost Inox Buzdolabı Açıklama Ve Özellikler
Gr-f802hlhu Çift Kapılı No Frost Inox Buzdolabı Ürününün Satıcısı, LG Gr-f802hlhu Çift Kapılı No Frost Inox Buzdolabı ürününü 46599.0 Tl'ye Trendyolda Satılıyor.
Gr-f802hlhu Çift Kapılı No Frost Inox Buzdolabı Son Yorumlar
46599.0 Tl ye satışta olan Gr-f802hlhu Çift Kapılı No Frost Inox Buzdolabı Hakkında yapılan Son yorumlar aşağıdadır. Bu yorumlar doğrulanmamıştır. En doğru bilgiyi satış sayfasının yorumlar bölümünden alabilirsiniz.
34 Değerlendirme, Ortalama Puan: 4.7
Yorum: çok iyi gayet büyük parasına değer memnunuz...
İsim: **** ****
Tarih: Elite Üye
Beden: 11 Ağustos 2024
Satıcı: Teknosa
Yorum: Dolabı 20 şubatta aldım çok güzel muhteşem büyük bir dolap ama dahaküçük bir eve taşınacağım için satmk zorundayım isteyen olursa çokuyguna vereceğim insta merve.zihni_
İsim: Merve N. Z.
Tarih: 30 Ocak 2024
Beden: Bilgi Yok
Yorum: geniş iç hacim ve dondurucu bölümü kullanoşlı ve güzel bir ürün sesdüzeyi biraz fazla ama öyle rahatsız edici değil
İsim: S** B**
Tarih: 27 Kasım 2023
Satıcı: GALA Teknoloji
Yorum: Buzdolabını daha önce kardeşim almıştı çok memnun kaldı ozaman bana daalmamı söylemişti keşke ozaman alsaymıştım çok harika bir buzdolabısessiz geniş çok güzel
İsim: s** T**
Tarih: 14 Eylül 2023
Satıcı: SetEv
Yorum: Çok büyük ve çok güzel
İsim: E** D**
Tarih: 11 Temmuz 2023
Satıcı: EGENİN EFESİ
Yorum: gayet geniş iç kısmı var. sessiz ve LG elektronikte başarılı bir marka.
Tarih: 16 Haziran 2023
Satıcı: modatrend34
Yorum: Çok araştırarak bulup aldım bu dolabı . Bence çok iyi ve geniş . 2saatte buz dondurdu diyebilirim . Uzun süreli kullanılacak ise ilktercih sebebi olmalı . Lg ürünleri kaliteli ve sorun yaratmıyor . Kuranekip arkadaşlarda çok ilgililerdi. Genel olarak memnunum .
İsim: r** a**
Tarih: 31 Mayıs 2023
Yorum: artısı su haznesi tam 5 litre alıyor yaz günlerinde süper olmuş eksisisebze bölmeleri dolaba göre çok küçük tasarımı çok güzel
İsim: T** c**
Tarih: 10 Mayıs 2023
Satıcı: HOMEFORTECH
Yorum: Hacmi gayet büyük ve kullanışlı, sessiz çalışıyor
İsim: A** Ö**
Tarih: 18 Nisan 2023
Satıcı: doludepo
Yorum: Süper bir buzdolabı hiç düşünmeden alın geldiğinde tahmin ettiğimden çokdaha büyüktü ürünün boyutları ve iyice ölçüm yapıp karar verin mutlakasoğutması estetiği harika bir ürün ve inanın ses dahi duymuyorsunuzşiddetle tavsiye
İsim: Murat Y.
Tarih: 14 Ekim 2022
Yorum: tesekür ederim cok güzel bir ürün. herkese tavsiye ederim Instagram:Aslan_Selfmade 3Mio
İsim: A** O** Ö**
Tarih: 14 Mart 2022
Satıcı: BUİHTİYAC
Yorum: Ürün mükemmel teşekkürler.
İsim: h** y** p**
Tarih: 21 Aralık 2021
Satıcı: FixKırmızıBeyaz
Yorum: Mükemmel, çok kullanışlı. Mutfağın havasını değiştirdi. Belki sebilkısmı daha fazla su alsa daha iyi olurdu.
İsim: İ** B**
Tarih: 29 Kasım 2021
Satıcı: Lider Beyaz Eşya
Yorum: Ürün çok güzel hızlı teslimat sıkıntısız kurulum

İsim: Abdullah G.
Tarih: 22 Kasım 2021
Satıcı: KırmızıElma
Yorum: Fiyatına göre çok iyi
Tarih: 21 Ekim 2021
Satıcı: CarrefourSA
Yorum: çok sessiz (diger 15 yillik dolabima göre
tavsiyem su haznesinindeğişebilir olmasıdır. kışın kapağını çıkarıp kullanabilirim yine de...wifi gerek duymuyorum ama sebil işime yarıyor. iç kapasite bana yeterli.beğendim memnunum
İsim: s** k**
Tarih: 03 Ağustos 2024
Yorum: öncelikle çok büyük bir buzdolabı estetik görünüşü mükemmel içeriğikullanım alanı çok iyi. Telefonunuza wi fi ile bağlayıp digital hasarakadar bilgi alabiliyor sıcaklık ayarları yapabiliyorsunuz. KESİNLİKLEçok doğru bir seçim yapmışım. Stokcu yapıya sahip olanlar içinmükemmel
Ayrıca trendyolun kendi lojistik firması "octovanlojistik" ile geldi. BDevamını Oku
İsim: D** E**
Beden: 09 Haziran 2023
Yorum: ürün sorunsuz şekilde teslim edildi.Horoz lojistik personeli ürünü daireiçine kadar getirerek teslim etti.Horoz lojistiğe ve ürünün kurulumunuyapan sinop/Gerze Lg yetkili servisi star elektroniğe ayrıca teşekkürediyorum.Ürünü şiddetle tavsiye ederim…Teşekkürler trendyol
İsim: Batuhan S.
Tarih: 16 Mayıs 2023
Yorum: ilk başta bir ses geliyordu ama duvara çok yaklaştığından geliyormuşhalloldu çekince. eski evime de aynı dolaptan almıştım 8 sene sorunsuzkullandım şimdi babaannemiz kullanıyor o evde. Taşınınca yeni dolapbakmaya başladım aradım taradım yine en mantıklısı bu geldi. akşamsipariş verdim sabah aradılar evde misiniz diye. Firmanın kendisigetirdi. ServiDevamını Oku
İsim: z** e**
Tarih: 11 Eylül 2023
Yorum: Ürün çok güzel, çok beğendik ama horoz lojistik ısrar etmemize rağmeneve çıkartamam yaptı ve sırf eve çıkartabilmek için 1000 lirayanakliyeci ayarladık. Yüzeyinin parmak izi bırakacağını düşünüyordum amaöyle değilmiş çok sevindim. Ayrıca çok sessiz, harika. Mersin Mezitli Lgservisi de güzel bir şekilde kurulumunu yapıp bilgi verdiler, teşekkür ederDevamını Oku
İsim: M** N** A**
Tarih: 23 Haziran 2023
Yorum: Kurulumu yapılınca yeni fotograf eklerim
İsim: H** K**
Tarih: 08 Aralık 2022
Yorum: Üründen memnunum ancak kargo firması için aynı şeyi söyleyemem çünkükargo firması binanın asansörünü bozup şikayet etmeme rağmen ilgisizdavrandılar. asansörü cebimden tamir ettirdim.
Tarih: 28 Haziran 2023
Yorum: doludepo firmasından uzak durun , Satıcı telefonlara bakmıyor ,sorduğum sorular verilen cevaplar klasik cevaplar ilgeliniyoruz vshikaye , kargo kata çıkarmadı kapının önüne bıraktı giiti alacaklariçin söylüyorum , kargoda satıcı doludepo firmada ilgisiz , para veripkata çıkartırdım başka insanlara , beş yıldız vermemin sebebi görünmesi içindir
Yorum: İki aylık ürün ve su alma haznesi çalışmıyor başka bir şey söylemiyorum.
İsim: H** C**
Tarih: 09 Mayıs 2022
Yorum: Yanlış ürün gönderdiler o süre zarfında buzdolabı olmadan bekledik
Tarih: 08 Aralık 2021
Gr-f802hlhu Çift Kapılı No Frost Inox Buzdolabı Sorulan Sorular Ve Cevaplar
Soru: merhaba LG buzdolabı ürünümüz geldi teşekkürler mağazanız ile nasıl irtibata geçebiliriz
Cevap: merhaba hayırlı olsun efendin, sağlıklı ve hayırlı günlerde kullanınız
Soru: merhaba hangi kargoyla gnderim yapmaktasınız
Cevap: Merhaba, trendyolexpres, mng ve horoz lojistik ile gönderim yapılmaktadır. İyi günler dileriz.
Soru: merhaba kac litre yani xxl mi
Cevap: Merhaba toplam 592 Litre Buzdolabı 418 Litre Derindondurucu 174 TL
Soru: çok tşkler
Cevap: İYİ GÜNLER
Soru: Dondurucu bölümünü soğutucu olarak kullanabiliyormuyuz böyle özelliği varmı yoksa bu özelliğe sahip buzdolabı önerebilirmisiniz
Cevap: Kullanamazsınız efendim
Soru: Merhaba, ürünü hangi lojistik firması ile ve nereden gönderiyorsunuz? Teşekkürler
Cevap: Merhaba, Horoz Lojistik ile Trendyol anlaşmalı olarak kata teslim gönderim sağlıyoruz. Firma, genelde 4-5 işgününde teslimatları sağlıyor. Horoz Lojistik çağrı merkezinden ne zaman teslim edileceğini öğrenebilirsiniz.
Soru: beyaz rengi varmi
Cevap: merhaba ürünün sebilli modelde beyaz üretimi yoktur beyaz olarak 802HQHJ modeline bakabilirsiniz iyi alışverişler dileriz
Soru: koku ayrıştırma ( birbirine karıştırmama)özelliği var mi?
Cevap: Evet karıştırmaz. 7 katmanlı filtre var kokuyu çekiyor
Soru: selam sayın satıcı ürünün kompresör markasını öğrenmek istiyorum.
Cevap: İnverter liner kompresör
Soru: Ölçüsü öğrenebilir miyim ?
Cevap: MERHABA ilgilendiğiniz LG buzdolabı 86cm eninde 184cm.yükseklik / 73cm derinliğinde ölçülere sahiptir.
Soru: kapı boyutu 80 cm taşımada sorun olur mu
Cevap: Ürün sağdan sola 86 cm
Soru: merhaba mağazada baktığım buzdolabı kodu GR-F802HLHU su sebili olmayan modeli aynı kodu internete yazınca çıkan dolap Bardaklı ve su hazneli olan cikiyor 631 litre yazan dolabin ölçülerine baktığımda mağazadaki ile burada satılan arasında fark görüyorum sebebini ogrenebilirmiyim lütfen
Cevap: Sayfamda o üründe var ebatlar aynı efendim
Soru: Lg buzdolabı 415kwh/annum /367L /127L
/43 db
model GN- B702GSPW su sebili haznesi kırıldı nereden alabilirim ilgilenirseniz sevinirim
Cevap: Değerli Müşterimiz, LG yetkili servis ile görüşerek destek alabilirsiniz. Saygılarımızla.
Soru: çoruma gönderim sagliyormusunuz.
Cevap: Efendim merhabalar gönderim sağlıyoruz
Soru: buz verme özelliği var mı
Cevap: Hayır su veriyor
Soru: Merhaba servisin numarasını nasıl bulabilirim acaba
Cevap: Merhaba, konu hakkında detaylı bilgi için ilgili markanın web sitesinden iletişim bilgilerine ulaşabilirsiniz. İyi günler dileriz.
Soru: 2021 e göre eneeji sınıfı nedir
Cevap: Merhaba, yeni etiket sistemine göre E sınıfıdır.
Soru: ön kısımdaki aletin işlevi nedir
Cevap: Su sebilidir efendim
Soru: Merhaba genişliği kaç cm’dir? Yani girmesi için kaç cm gerekiyor
Cevap: Genişlik 86 cm Derinlik 73 cm Yükseklik 184 cm efendim buna göre ölçebilirsiniz ama bina girişine merdivenlere göre de ölçmelisiniz efendim
Soru: su tankı kaç litre iyi günler.
Cevap: 1,5 litrelik sebil hacmi vardir
Gr-f802hlhu Çift Kapılı No Frost Inox Buzdolabı Ürünün Detaylı Resimleri
Gr-f802hlhu Çift Kapılı No Frost Inox Buzdolabı En Uygun Satış Linki
www.trendyol.com
Gr-f802hlhu Çift Kapılı No Frost Inox Buzdolabı Şu Anki Değeri 46599.0 Tl Den Trendyolda Satıştadır.
Gr-f802hlhu Çift Kapılı No Frost Inox Buzdolabı Kaç Kişi Olumlu Yorum Yapmış?
Gr-f802hlhu Çift Kapılı No Frost Inox Buzdolabı Hakkında yaklaşık 34 Değerlendirme, Ortalama Puan: 4.7 .
Gr-f802hlhu Çift Kapılı No Frost Inox Buzdolabı Açıklama Ve Özellikler
Gr-f802hlhu Çift Kapılı No Frost Inox Buzdolabı Ürününün Satıcısı, LG Gr-f802hlhu Çift Kapılı No Frost Inox Buzdolabı ürününü 46599.0 Tl'ye Trendyolda Satılıyor.
Gr-f802hlhu Çift Kapılı No Frost Inox Buzdolabı Son Yorumlar
46599.0 Tl ye satışta olan Gr-f802hlhu Çift Kapılı No Frost Inox Buzdolabı Hakkında yapılan Son yorumlar aşağıdadır. Bu yorumlar doğrulanmamıştır. En doğru bilgiyi satış sayfasının yorumlar bölümünden alabilirsiniz.
34 Değerlendirme, Ortalama Puan: 4.7
Yorum: çok iyi gayet büyük parasına değer memnunuz...
Beden: 11 Ağustos 2024
Yorum: Dolabı 20 şubatta aldım çok güzel muhteşem büyük bir dolap ama dahaküçük bir eve taşınacağım için satmk zorundayım isteyen olursa çokuyguna vereceğim insta merve.zihni_
İsim: Merve N. Z.
Tarih: 30 Ocak 2024
Yorum: geniş iç hacim ve dondurucu bölümü kullanoşlı ve güzel bir ürün sesdüzeyi biraz fazla ama öyle rahatsız edici değil
İsim: S** B**
Tarih: 27 Kasım 2023
Satıcı: GALA Teknoloji
Yorum: Buzdolabını daha önce kardeşim almıştı çok memnun kaldı ozaman bana daalmamı söylemişti keşke ozaman alsaymıştım çok harika bir buzdolabısessiz geniş çok güzel
İsim: s** T**
Tarih: 14 Eylül 2023
Satıcı: SetEv
Yorum: Çok büyük ve çok güzel
İsim: E** D**
Tarih: 11 Temmuz 2023
Yorum: gayet geniş iç kısmı var. sessiz ve LG elektronikte başarılı bir marka.
Tarih: 16 Haziran 2023
Yorum: Çok araştırarak bulup aldım bu dolabı . Bence çok iyi ve geniş . 2saatte buz dondurdu diyebilirim . Uzun süreli kullanılacak ise ilktercih sebebi olmalı . Lg ürünleri kaliteli ve sorun yaratmıyor . Kuranekip arkadaşlarda çok ilgililerdi. Genel olarak memnunum .
İsim: r** a**
Tarih: 31 Mayıs 2023
Yorum: artısı su haznesi tam 5 litre alıyor yaz günlerinde süper olmuş eksisisebze bölmeleri dolaba göre çok küçük tasarımı çok güzel
İsim: T** c**
Tarih: 10 Mayıs 2023
Yorum: Hacmi gayet büyük ve kullanışlı, sessiz çalışıyor
İsim: A** Ö**
Tarih: 18 Nisan 2023
Yorum: Süper bir buzdolabı hiç düşünmeden alın geldiğinde tahmin ettiğimden çokdaha büyüktü ürünün boyutları ve iyice ölçüm yapıp karar verin mutlakasoğutması estetiği harika bir ürün ve inanın ses dahi duymuyorsunuzşiddetle tavsiye

İsim: Murat Y.
Tarih: 14 Ekim 2022
Yorum: tesekür ederim cok güzel bir ürün. herkese tavsiye ederim Instagram:Aslan_Selfmade 3Mio
İsim: A** O** Ö**
Tarih: 14 Mart 2022
Satıcı: BUİHTİYAC
Yorum: Ürün mükemmel teşekkürler.
İsim: h** y** p**
Tarih: 21 Aralık 2021
Yorum: Mükemmel, çok kullanışlı. Mutfağın havasını değiştirdi. Belki sebilkısmı daha fazla su alsa daha iyi olurdu.
İsim: İ** B**
Tarih: 29 Kasım 2021
Satıcı: Lider Beyaz Eşya
Yorum: Ürün çok güzel hızlı teslimat sıkıntısız kurulum

İsim: Abdullah G.
Tarih: 22 Kasım 2021
Satıcı: KırmızıElma
Yorum: Fiyatına göre çok iyi
Tarih: 21 Ekim 2021
Yorum: çok sessiz (diger 15 yillik dolabima göre
İsim: s** k**
Tarih: 03 Ağustos 2024
Yorum: öncelikle çok büyük bir buzdolabı estetik görünüşü mükemmel içeriğikullanım alanı çok iyi. Telefonunuza wi fi ile bağlayıp digital hasarakadar bilgi alabiliyor sıcaklık ayarları yapabiliyorsunuz. KESİNLİKLEçok doğru bir seçim yapmışım. Stokcu yapıya sahip olanlar içinmükemmel
İsim: D** E**
Beden: 09 Haziran 2023
Yorum: ürün sorunsuz şekilde teslim edildi.Horoz lojistik personeli ürünü daireiçine kadar getirerek teslim etti.Horoz lojistiğe ve ürünün kurulumunuyapan sinop/Gerze Lg yetkili servisi star elektroniğe ayrıca teşekkürediyorum.Ürünü şiddetle tavsiye ederim…Teşekkürler trendyol
İsim: Batuhan S.
Yorum: ilk başta bir ses geliyordu ama duvara çok yaklaştığından geliyormuşhalloldu çekince. eski evime de aynı dolaptan almıştım 8 sene sorunsuzkullandım şimdi babaannemiz kullanıyor o evde. Taşınınca yeni dolapbakmaya başladım aradım taradım yine en mantıklısı bu geldi. akşamsipariş verdim sabah aradılar evde misiniz diye. Firmanın kendisigetirdi. ServiDevamını Oku
İsim: z** e**
Tarih: 11 Eylül 2023
Yorum: Ürün çok güzel, çok beğendik ama horoz lojistik ısrar etmemize rağmeneve çıkartamam yaptı ve sırf eve çıkartabilmek için 1000 lirayanakliyeci ayarladık. Yüzeyinin parmak izi bırakacağını düşünüyordum amaöyle değilmiş çok sevindim. Ayrıca çok sessiz, harika. Mersin Mezitli Lgservisi de güzel bir şekilde kurulumunu yapıp bilgi verdiler, teşekkür ederDevamını Oku
İsim: M** N** A**
Tarih: 23 Haziran 2023
Yorum: Kurulumu yapılınca yeni fotograf eklerim
İsim: H** K**
Tarih: 08 Aralık 2022
Yorum: Üründen memnunum ancak kargo firması için aynı şeyi söyleyemem çünkükargo firması binanın asansörünü bozup şikayet etmeme rağmen ilgisizdavrandılar. asansörü cebimden tamir ettirdim.
Tarih: 28 Haziran 2023
Yorum: doludepo firmasından uzak durun , Satıcı telefonlara bakmıyor ,sorduğum sorular verilen cevaplar klasik cevaplar ilgeliniyoruz vshikaye , kargo kata çıkarmadı kapının önüne bıraktı giiti alacaklariçin söylüyorum , kargoda satıcı doludepo firmada ilgisiz , para veripkata çıkartırdım başka insanlara , beş yıldız vermemin sebebi görünmesi içindir
Yorum: İki aylık ürün ve su alma haznesi çalışmıyor başka bir şey söylemiyorum.
İsim: H** C**
Tarih: 09 Mayıs 2022
Yorum: Yanlış ürün gönderdiler o süre zarfında buzdolabı olmadan bekledik
Tarih: 08 Aralık 2021
Gr-f802hlhu Çift Kapılı No Frost Inox Buzdolabı Sorulan Sorular Ve Cevaplar
Soru: merhaba LG buzdolabı ürünümüz geldi teşekkürler mağazanız ile nasıl irtibata geçebiliriz
Cevap: merhaba hayırlı olsun efendin, sağlıklı ve hayırlı günlerde kullanınız
Soru: merhaba hangi kargoyla gnderim yapmaktasınız
Cevap: Merhaba, trendyolexpres, mng ve horoz lojistik ile gönderim yapılmaktadır. İyi günler dileriz.
Soru: merhaba kac litre yani xxl mi
Cevap: Merhaba toplam 592 Litre Buzdolabı 418 Litre Derindondurucu 174 TL
Soru: çok tşkler
Cevap: İYİ GÜNLER
Soru: Dondurucu bölümünü soğutucu olarak kullanabiliyormuyuz böyle özelliği varmı yoksa bu özelliğe sahip buzdolabı önerebilirmisiniz
Cevap: Kullanamazsınız efendim
Soru: Merhaba, ürünü hangi lojistik firması ile ve nereden gönderiyorsunuz? Teşekkürler
Cevap: Merhaba, Horoz Lojistik ile Trendyol anlaşmalı olarak kata teslim gönderim sağlıyoruz. Firma, genelde 4-5 işgününde teslimatları sağlıyor. Horoz Lojistik çağrı merkezinden ne zaman teslim edileceğini öğrenebilirsiniz.
Soru: beyaz rengi varmi
Cevap: merhaba ürünün sebilli modelde beyaz üretimi yoktur beyaz olarak 802HQHJ modeline bakabilirsiniz iyi alışverişler dileriz
Soru: koku ayrıştırma ( birbirine karıştırmama)özelliği var mi?
Cevap: Evet karıştırmaz. 7 katmanlı filtre var kokuyu çekiyor
Soru: selam sayın satıcı ürünün kompresör markasını öğrenmek istiyorum.
Cevap: İnverter liner kompresör
Soru: Ölçüsü öğrenebilir miyim ?
Cevap: MERHABA ilgilendiğiniz LG buzdolabı 86cm eninde 184cm.yükseklik / 73cm derinliğinde ölçülere sahiptir.
Soru: kapı boyutu 80 cm taşımada sorun olur mu
Cevap: Ürün sağdan sola 86 cm
Soru: merhaba mağazada baktığım buzdolabı kodu GR-F802HLHU su sebili olmayan modeli aynı kodu internete yazınca çıkan dolap Bardaklı ve su hazneli olan cikiyor 631 litre yazan dolabin ölçülerine baktığımda mağazadaki ile burada satılan arasında fark görüyorum sebebini ogrenebilirmiyim lütfen
Cevap: Sayfamda o üründe var ebatlar aynı efendim
Soru: Lg buzdolabı 415kwh/annum /367L /127L

Cevap: Değerli Müşterimiz, LG yetkili servis ile görüşerek destek alabilirsiniz. Saygılarımızla.
Soru: çoruma gönderim sagliyormusunuz.
Cevap: Efendim merhabalar gönderim sağlıyoruz
Soru: buz verme özelliği var mı
Cevap: Hayır su veriyor
Soru: Merhaba servisin numarasını nasıl bulabilirim acaba
Cevap: Merhaba, konu hakkında detaylı bilgi için ilgili markanın web sitesinden iletişim bilgilerine ulaşabilirsiniz. İyi günler dileriz.
Soru: 2021 e göre eneeji sınıfı nedir
Cevap: Merhaba, yeni etiket sistemine göre E sınıfıdır.
Soru: ön kısımdaki aletin işlevi nedir
Cevap: Su sebilidir efendim
Soru: Merhaba genişliği kaç cm’dir? Yani girmesi için kaç cm gerekiyor

Cevap: Genişlik 86 cm Derinlik 73 cm Yükseklik 184 cm efendim buna göre ölçebilirsiniz ama bina girişine merdivenlere göre de ölçmelisiniz efendim
Soru: su tankı kaç litre iyi günler.
Cevap: 1,5 litrelik sebil hacmi vardir
Gr-f802hlhu Çift Kapılı No Frost Inox Buzdolabı Ürünün Detaylı Resimleri

Gr-f802hlhu Çift Kapılı No Frost Inox Buzdolabı En Uygun Satış Linki

LG GR-F802HLHU Wi-Fi A++ Çift Kapılı No-Frost Buzdolabı Fiyatı, Yorumları - Trendyol
LG Gr-f802hlhu 630 Litre No Frost Buzdolabı yorumlarını inceleyin, Trendyol'a özel indirimli fiyata satın alın.