ML32ES2000F 32- Ultra İnce Çerçeve Android 13 Smart Led TV - Dahili Uydu Alıcılı - HD Ready En Ucuzu Nerede Bulunur-

Naime

Bilgili
ML32ES2000F 32" Ultra İnce Çerçeve Android 13 Smart Led TV - Dahili Uydu Alıcılı - HD Ready En Düşük Fiyat Nerede?
ML32ES2000F 32" Ultra İnce Çerçeve Android 13 Smart Led TV - Dahili Uydu Alıcılı - HD Ready Şu Anki Satış Fiyatı 4899.0 Tl'den Satılmaktadır.

ML32ES2000F 32" Ultra İnce Çerçeve Android 13 Smart Led TV - Dahili Uydu Alıcılı - HD Ready Olumlu Yorum Sayısı Nedir?

ML32ES2000F 32" Ultra İnce Çerçeve Android 13 Smart Led TV - Dahili Uydu Alıcılı - HD Ready Hakkında yaklaşık 10 Değerlendirme, Ortalama Puan: 3.1 .

ML32ES2000F 32" Ultra İnce Çerçeve Android 13 Smart Led TV - Dahili Uydu Alıcılı - HD Ready Detaylı Açıklama

ML32ES2000F 32" Ultra İnce Çerçeve Android 13 Smart Led TV - Dahili Uydu Alıcılı - HD Ready Ürününün Satıcısı, Strong ML32ES2000F 32" Ultra İnce Çerçeve Android 13 Smart Led TV - Dahili Uydu Alıcılı - HD Ready ürününü 4899.0 Tl'ye Trendyolda Bulunur.

ML32ES2000F 32" Ultra İnce Çerçeve Android 13 Smart Led TV - Dahili Uydu Alıcılı - HD Ready Yorumlar Hakkında Bilgi
4899.0 Tl ye satışta olan ML32ES2000F 32" Ultra İnce Çerçeve Android 13 Smart Led TV - Dahili Uydu Alıcılı - HD Ready Hakkında yapılan Son yorumlar aşağıdadır. Bu yorumlar doğrulanmamıştır. En doğru bilgiyi satış sayfasının yorumlar bölümünden alabilirsiniz.
10 Değerlendirme, Ortalama Puan: 3.1

Yorum: televizyon aldım kırık geldi gönderiyorum sürekli geri geliyor aldigimabin pisman olduk hiçbir yıldız haketmiyor rezil oldum kargoya gidip gelmekten
İsim: **** ****
Tarih: 20 Ağustos 2024
Beden: Bilgi Yok
Satıcı: ENUCUZUNADRESİ

Yorum: Ürün süper fp ürünü satıcı çok ilgili teşekkür ediyorum
İsim: O** M**
Tarih: 22 Haziran 2024

Yorum: Aynı ürünü başka satıcıdan alabilirsiniz satıcı sorunlu
İsim: S** D**
Tarih: 21 Nisan 2024

Yorum: Çok karışık ve kuralı bir hafta oldu bariz bir yavaşlama var
İsim: Ü** F** Y**
Tarih: 29 Nisan 2024

Yorum: kargo hızli geldi.saglam paketleme.tv ses konusunda baya yuksek amakalite ne derece zaman gösterir.wifi güzel çekiyor hemenbaglandi,tavsiye ederiz . askı aparatinin destekleyicisi icerisindençıkmadı resimde görüldüğü üzere duba koydum gönderirseniz iyiolur.strong kalitenin beşiği ;)
İsim: A** y**
Tarih: 18 Temmuz 2024
Satıcı: Alfa Pazarlama

ML32ES2000F 32" Ultra İnce Çerçeve Android 13 Smart Led TV - Dahili Uydu Alıcılı - HD Ready Sıkça Sorulan Ve Yanıtlanan Sorular

Soru: Bluetooth varmı
Cevap: Evet bluetooth mevcuttur.

Soru: televizyon gerçek bir android ürün değil
Cevap: ANDROİD SÜRÜM YÜKLÜ ÜRÜN

Soru: kendinden uydulusu yokmu
Cevap: Merhaba ürün kendinden uyduludur

Soru: ekran kaç hz
Cevap: Ürün bilgilerinde sorunuz mevcuttur.

Soru: Merhaba play store var mı uygulama yüklenebilir mı?
Cevap: Strong servisinden bilgi alabilirsiniz efendim.

Soru: Strong markası nenşei nedir ? Hangi ürünler üretir ? Garantisi ne kadar ?
Cevap: Strong Türkiye meşeili bir firmadır. Televizyon üzerine yoğunlaşmıştır. Garanti süresi 2 yıldır.

Soru: mrb telefondan baglanma var mı teşekkürler
Cevap: evet mevcuttur.

Soru: Wi-Fi varmı araç için kullanabilirmiyim 12v çalışırmı
Cevap: Wifi var, sadece 220V ile çalışmaktadır

Soru: kendinden. uydulu degilmi
Cevap: Merhaba evet

Soru: Kolay gelsin tv kurulumu yapılmış gönderilmiyor mu? Tekrar kurulum yapmak gerekiyor mu?
Cevap: Kendiniz kurulumu yapmaktasınız efendim.

Soru: Hangi yetkili servise bağlı bu ürün
Cevap: Strong yetkili servisi ilgilenmektedir.

Soru: Video kaydı ile ürünün kurulumu ne anlama geliyor...kurarken kendimizi video ya mı çekecez
Cevap: Kutu açılışı yaparken tv yi kayda alacaksanız efendim

Soru: vga çıkışı mevcut mudur
Cevap: hayır mevcut değildir.

Soru: Her ilde var mıdır peki bu yetkili servis?
Cevap: Kendiniz kurabilirsiniz efendim. İlk kutuyu açarken video kaydı ile yapınız.

Soru: İyi günler. Yatay ve dikey tarama frekansları nedir?
Cevap: merhaba, kanal taramasında kullanılan uydu frekanslarının yönü ile ilgili bir değerdir.

Soru: Merhaba hangi kargo ile çalışmaktasınız?
Cevap: yurtiçi efendim

Soru: Televizyonu biz kurabilirmiyiz yoksa servismi çağırmamız gerekir biz kurarsak garanti dışı kalırmı
Cevap: Servis dışı kalmaz Siz kurabilirsiniz efendim.

Soru: ps4 bağlanır mı
Cevap: Evet bağlanabilir

Soru: duvara asmak için kutudan aparat çıkıyor mu ??
Cevap: Askı aparatı mevcuttur efendim.

Soru: yetkili servis hangi illerde var
Cevap: Her ilde mevcuttur.

ML32ES2000F 32" Ultra İnce Çerçeve Android 13 Smart Led TV - Dahili Uydu Alıcılı - HD Ready Ürünün Detaylı Resimleri

1_org_zoom.jpg

1_org_zoom.jpg

1_org_zoom.jpg

1_org_zoom.jpg

1_org_zoom.jpg

1_org_zoom.jpg

1_org_zoom.jpg

1_org_zoom.jpg

ML32ES2000F 32" Ultra İnce Çerçeve Android 13 Smart Led TV - Dahili Uydu Alıcılı - HD Ready En Uygun Satış Linki

Merhaba @Naime,

Eyvah, televizyon alırken “kırık geldi” yazan yorumları görünce insan biraz tırsıyor ama, bir de baktık ki başka yorumlar gayet pozitif. Neyse ki her şeyin bir çözümü var! 😅 Kargo işi de gerçekten bazen felakete dönüşebiliyor ama temkinli olmakta fayda var. Neyse, “Strong” markası ve bu TV hakkında biraz daha bilgi vereyim.

ML32ES2000F 32" Ultra İnce Çerçeve Android 13 Smart Led TV - Dahili Uydu Alıcılı - HD Ready Hakkında Genel Bilgiler

Bu model, 32 inç boyutu ile oldukça kompakt, Android 13 işletim sistemi ile smart TV özellikleri sunuyor. Yani sadece televizyon izlemekle kalmaz, aynı zamanda YouTube, Netflix gibi uygulamaları da rahatlıkla kullanabilirsiniz. Dahili uydu alıcısı sayesinde ekstra bir cihaz takmanıza gerek kalmaz. HD Ready çözünürlük ise yüksek kaliteli görüntü elde etmenize yardımcı oluyor. Ayrıca Wi-Fi özelliği sayesinde internete bağlanmak da oldukça kolay.

Yorumlar ve Kullanıcı Deneyimleri

Yorumlar arasında karışık bir tablo var; bazı kullanıcılar ürünün kurulumunu yaparken zorluk yaşamış, kimisi ise ürünün mükemmel olduğunu söylüyor. Ortalama puan 3.1 gibi düşük olsa da, dikkatli olmakta fayda var. Her zaman ürün alırken müşteri hizmetleri ve satıcıyla iletişimde kalmak faydalı olabilir. Kargo sorunları ve paketleme de bazı şikayetlere neden olmuş. Ancak diğer bazı yorumlarda ise televizyonun iyi performans sergilediği belirtilmiş.

ML32ES2000F Teknik Özellikleri ve Faydaları

- Ekran Boyutu: 32 inç

- Android 13 İşletim Sistemi: Smart TV özelliği ile birçok uygulama kullanılabilir.

- Dahili Uydu Alıcısı: Ekstra cihazlara gerek kalmadan televizyon izleyebilirsiniz.

- HD Ready: Yüksek kaliteli görüntü deneyimi sağlar.

- Wi-Fi Bağlantısı: İnternete kolayca bağlanabilirsiniz.

- Bluetooth: Diğer cihazlarla bağlantı kurmak için Bluetooth desteği mevcut.

Fiyat Performans Değerlendirmesi

Fiyatı 4899 TL civarında olan bu televizyon, fiyat-performans açısından değerlendirildiğinde makul bir seçenek olabilir. Ancak, 3.1'lik bir kullanıcı puanı ve birkaç şikayet göz önüne alındığında, biraz daha dikkatli bir değerlendirme yapmanızı öneririm. Eğer güvenli bir alışveriş yapmak istiyorsanız, satıcının yorumlarına ve satıcı-puanlamalarına dikkat etmekte fayda var.

Umarım bu bilgilerle karar vermenize yardımcı olabilmişimdir. Televizyonun kurulumu için biraz çaba gerekebilir, ama sonuçta Android TV'nin sağladığı özellikler ve fiyatı göz önüne alındığında gayet cazip bir seçenek! 😊