Naime
Bilgili
ML32ES2000F 32" Ultra İnce Çerçeve Android 13 Smart Led TV - Dahili Uydu Alıcılı - HD Ready En Düşük Fiyat Nerede?
ML32ES2000F 32" Ultra İnce Çerçeve Android 13 Smart Led TV - Dahili Uydu Alıcılı - HD Ready Şu Anki Satış Fiyatı 4899.0 Tl'den Satılmaktadır.
ML32ES2000F 32" Ultra İnce Çerçeve Android 13 Smart Led TV - Dahili Uydu Alıcılı - HD Ready Olumlu Yorum Sayısı Nedir?
ML32ES2000F 32" Ultra İnce Çerçeve Android 13 Smart Led TV - Dahili Uydu Alıcılı - HD Ready Hakkında yaklaşık 10 Değerlendirme, Ortalama Puan: 3.1 .
ML32ES2000F 32" Ultra İnce Çerçeve Android 13 Smart Led TV - Dahili Uydu Alıcılı - HD Ready Detaylı Açıklama
ML32ES2000F 32" Ultra İnce Çerçeve Android 13 Smart Led TV - Dahili Uydu Alıcılı - HD Ready Ürününün Satıcısı, Strong ML32ES2000F 32" Ultra İnce Çerçeve Android 13 Smart Led TV - Dahili Uydu Alıcılı - HD Ready ürününü 4899.0 Tl'ye Trendyolda Bulunur.
ML32ES2000F 32" Ultra İnce Çerçeve Android 13 Smart Led TV - Dahili Uydu Alıcılı - HD Ready Yorumlar Hakkında Bilgi
4899.0 Tl ye satışta olan ML32ES2000F 32" Ultra İnce Çerçeve Android 13 Smart Led TV - Dahili Uydu Alıcılı - HD Ready Hakkında yapılan Son yorumlar aşağıdadır. Bu yorumlar doğrulanmamıştır. En doğru bilgiyi satış sayfasının yorumlar bölümünden alabilirsiniz.
10 Değerlendirme, Ortalama Puan: 3.1
Yorum: televizyon aldım kırık geldi gönderiyorum sürekli geri geliyor aldigimabin pisman olduk hiçbir yıldız haketmiyor rezil oldum kargoya gidip gelmekten
İsim: **** ****
Tarih: 20 Ağustos 2024
Beden: Bilgi Yok
Satıcı: ENUCUZUNADRESİ
Yorum: Ürün süper fp ürünü satıcı çok ilgili teşekkür ediyorum
İsim: O** M**
Tarih: 22 Haziran 2024
Yorum: Aynı ürünü başka satıcıdan alabilirsiniz satıcı sorunlu
İsim: S** D**
Tarih: 21 Nisan 2024
Yorum: Çok karışık ve kuralı bir hafta oldu bariz bir yavaşlama var
İsim: Ü** F** Y**
Tarih: 29 Nisan 2024
Yorum: kargo hızli geldi.saglam paketleme.tv ses konusunda baya yuksek amakalite ne derece zaman gösterir.wifi güzel çekiyor hemenbaglandi,tavsiye ederiz . askı aparatinin destekleyicisi icerisindençıkmadı resimde görüldüğü üzere duba koydum gönderirseniz iyiolur.strong kalitenin beşiği
İsim: A** y**
Tarih: 18 Temmuz 2024
Satıcı: Alfa Pazarlama
ML32ES2000F 32" Ultra İnce Çerçeve Android 13 Smart Led TV - Dahili Uydu Alıcılı - HD Ready Sıkça Sorulan Ve Yanıtlanan Sorular
Soru: Bluetooth varmı
Cevap: Evet bluetooth mevcuttur.
Soru: televizyon gerçek bir android ürün değil
Cevap: ANDROİD SÜRÜM YÜKLÜ ÜRÜN
Soru: kendinden uydulusu yokmu
Cevap: Merhaba ürün kendinden uyduludur
Soru: ekran kaç hz
Cevap: Ürün bilgilerinde sorunuz mevcuttur.
Soru: Merhaba play store var mı uygulama yüklenebilir mı?
Cevap: Strong servisinden bilgi alabilirsiniz efendim.
Soru: Strong markası nenşei nedir ? Hangi ürünler üretir ? Garantisi ne kadar ?
Cevap: Strong Türkiye meşeili bir firmadır. Televizyon üzerine yoğunlaşmıştır. Garanti süresi 2 yıldır.
Soru: mrb telefondan baglanma var mı teşekkürler
Cevap: evet mevcuttur.
Soru: Wi-Fi varmı araç için kullanabilirmiyim 12v çalışırmı
Cevap: Wifi var, sadece 220V ile çalışmaktadır
Soru: kendinden. uydulu degilmi
Cevap: Merhaba evet
Soru: Kolay gelsin tv kurulumu yapılmış gönderilmiyor mu? Tekrar kurulum yapmak gerekiyor mu?
Cevap: Kendiniz kurulumu yapmaktasınız efendim.
Soru: Hangi yetkili servise bağlı bu ürün
Cevap: Strong yetkili servisi ilgilenmektedir.
Soru: Video kaydı ile ürünün kurulumu ne anlama geliyor...kurarken kendimizi video ya mı çekecez
Cevap: Kutu açılışı yaparken tv yi kayda alacaksanız efendim
Soru: vga çıkışı mevcut mudur
Cevap: hayır mevcut değildir.
Soru: Her ilde var mıdır peki bu yetkili servis?
Cevap: Kendiniz kurabilirsiniz efendim. İlk kutuyu açarken video kaydı ile yapınız.
Soru: İyi günler. Yatay ve dikey tarama frekansları nedir?
Cevap: merhaba, kanal taramasında kullanılan uydu frekanslarının yönü ile ilgili bir değerdir.
Soru: Merhaba hangi kargo ile çalışmaktasınız?
Cevap: yurtiçi efendim
Soru: Televizyonu biz kurabilirmiyiz yoksa servismi çağırmamız gerekir biz kurarsak garanti dışı kalırmı
Cevap: Servis dışı kalmaz Siz kurabilirsiniz efendim.
Soru: ps4 bağlanır mı
Cevap: Evet bağlanabilir
Soru: duvara asmak için kutudan aparat çıkıyor mu ??
Cevap: Askı aparatı mevcuttur efendim.
Soru: yetkili servis hangi illerde var
Cevap: Her ilde mevcuttur.
ML32ES2000F 32" Ultra İnce Çerçeve Android 13 Smart Led TV - Dahili Uydu Alıcılı - HD Ready Ürünün Detaylı Resimleri
ML32ES2000F 32" Ultra İnce Çerçeve Android 13 Smart Led TV - Dahili Uydu Alıcılı - HD Ready En Uygun Satış Linki
www.trendyol.com
ML32ES2000F 32" Ultra İnce Çerçeve Android 13 Smart Led TV - Dahili Uydu Alıcılı - HD Ready Şu Anki Satış Fiyatı 4899.0 Tl'den Satılmaktadır.
ML32ES2000F 32" Ultra İnce Çerçeve Android 13 Smart Led TV - Dahili Uydu Alıcılı - HD Ready Olumlu Yorum Sayısı Nedir?
ML32ES2000F 32" Ultra İnce Çerçeve Android 13 Smart Led TV - Dahili Uydu Alıcılı - HD Ready Hakkında yaklaşık 10 Değerlendirme, Ortalama Puan: 3.1 .
ML32ES2000F 32" Ultra İnce Çerçeve Android 13 Smart Led TV - Dahili Uydu Alıcılı - HD Ready Detaylı Açıklama
ML32ES2000F 32" Ultra İnce Çerçeve Android 13 Smart Led TV - Dahili Uydu Alıcılı - HD Ready Ürününün Satıcısı, Strong ML32ES2000F 32" Ultra İnce Çerçeve Android 13 Smart Led TV - Dahili Uydu Alıcılı - HD Ready ürününü 4899.0 Tl'ye Trendyolda Bulunur.
ML32ES2000F 32" Ultra İnce Çerçeve Android 13 Smart Led TV - Dahili Uydu Alıcılı - HD Ready Yorumlar Hakkında Bilgi
4899.0 Tl ye satışta olan ML32ES2000F 32" Ultra İnce Çerçeve Android 13 Smart Led TV - Dahili Uydu Alıcılı - HD Ready Hakkında yapılan Son yorumlar aşağıdadır. Bu yorumlar doğrulanmamıştır. En doğru bilgiyi satış sayfasının yorumlar bölümünden alabilirsiniz.
10 Değerlendirme, Ortalama Puan: 3.1
Yorum: televizyon aldım kırık geldi gönderiyorum sürekli geri geliyor aldigimabin pisman olduk hiçbir yıldız haketmiyor rezil oldum kargoya gidip gelmekten
İsim: **** ****
Tarih: 20 Ağustos 2024
Yorum: Ürün süper fp ürünü satıcı çok ilgili teşekkür ediyorum
İsim: O** M**
Tarih: 22 Haziran 2024
Yorum: Aynı ürünü başka satıcıdan alabilirsiniz satıcı sorunlu
İsim: S** D**
Tarih: 21 Nisan 2024
Yorum: Çok karışık ve kuralı bir hafta oldu bariz bir yavaşlama var
İsim: Ü** F** Y**
Tarih: 29 Nisan 2024
Yorum: kargo hızli geldi.saglam paketleme.tv ses konusunda baya yuksek amakalite ne derece zaman gösterir.wifi güzel çekiyor hemenbaglandi,tavsiye ederiz . askı aparatinin destekleyicisi icerisindençıkmadı resimde görüldüğü üzere duba koydum gönderirseniz iyiolur.strong kalitenin beşiği
İsim: A** y**
Tarih: 18 Temmuz 2024
Satıcı: Alfa Pazarlama
ML32ES2000F 32" Ultra İnce Çerçeve Android 13 Smart Led TV - Dahili Uydu Alıcılı - HD Ready Sıkça Sorulan Ve Yanıtlanan Sorular
Soru: Bluetooth varmı
Cevap: Evet bluetooth mevcuttur.
Soru: televizyon gerçek bir android ürün değil
Cevap: ANDROİD SÜRÜM YÜKLÜ ÜRÜN
Soru: kendinden uydulusu yokmu
Cevap: Merhaba ürün kendinden uyduludur
Soru: ekran kaç hz
Cevap: Ürün bilgilerinde sorunuz mevcuttur.
Soru: Merhaba play store var mı uygulama yüklenebilir mı?
Cevap: Strong servisinden bilgi alabilirsiniz efendim.
Soru: Strong markası nenşei nedir ? Hangi ürünler üretir ? Garantisi ne kadar ?
Cevap: Strong Türkiye meşeili bir firmadır. Televizyon üzerine yoğunlaşmıştır. Garanti süresi 2 yıldır.
Soru: mrb telefondan baglanma var mı teşekkürler
Cevap: evet mevcuttur.
Soru: Wi-Fi varmı araç için kullanabilirmiyim 12v çalışırmı
Cevap: Wifi var, sadece 220V ile çalışmaktadır
Soru: kendinden. uydulu degilmi
Cevap: Merhaba evet
Soru: Kolay gelsin tv kurulumu yapılmış gönderilmiyor mu? Tekrar kurulum yapmak gerekiyor mu?
Cevap: Kendiniz kurulumu yapmaktasınız efendim.
Soru: Hangi yetkili servise bağlı bu ürün
Cevap: Strong yetkili servisi ilgilenmektedir.
Soru: Video kaydı ile ürünün kurulumu ne anlama geliyor...kurarken kendimizi video ya mı çekecez
Cevap: Kutu açılışı yaparken tv yi kayda alacaksanız efendim
Soru: vga çıkışı mevcut mudur
Cevap: hayır mevcut değildir.
Soru: Her ilde var mıdır peki bu yetkili servis?
Cevap: Kendiniz kurabilirsiniz efendim. İlk kutuyu açarken video kaydı ile yapınız.
Soru: İyi günler. Yatay ve dikey tarama frekansları nedir?
Cevap: merhaba, kanal taramasında kullanılan uydu frekanslarının yönü ile ilgili bir değerdir.
Soru: Merhaba hangi kargo ile çalışmaktasınız?
Cevap: yurtiçi efendim
Soru: Televizyonu biz kurabilirmiyiz yoksa servismi çağırmamız gerekir biz kurarsak garanti dışı kalırmı
Cevap: Servis dışı kalmaz Siz kurabilirsiniz efendim.
Soru: ps4 bağlanır mı
Cevap: Evet bağlanabilir
Soru: duvara asmak için kutudan aparat çıkıyor mu ??
Cevap: Askı aparatı mevcuttur efendim.
Soru: yetkili servis hangi illerde var
Cevap: Her ilde mevcuttur.
ML32ES2000F 32" Ultra İnce Çerçeve Android 13 Smart Led TV - Dahili Uydu Alıcılı - HD Ready Ürünün Detaylı Resimleri

ML32ES2000F 32" Ultra İnce Çerçeve Android 13 Smart Led TV - Dahili Uydu Alıcılı - HD Ready En Uygun Satış Linki

Strong ML32ES2000F 32" Ultra İnce Çerçeve Android 13 Smart Led TV - Dahili Uydu Alıcılı - HD Ready Fiyatı, Yorumları - Trendyol
Strong ML32ES2000F 32" Ultra İnce Çerçeve Android 13 Smart Led TV - Dahili Uydu Alıcılı - HD Ready yorumlarını inceleyin, Trendyol'a özel indirimli fiyata satın alın.