SN24LEDE09 24'' 61 Ekran Uydu Alıcılı HD Ready LED TV (12V) En Düşük Fiyat Nerede-

SN24LEDE09 24'' 61 Ekran Uydu Alıcılı HD Ready LED TV (12V) Alınmaya Değer Mi?
SN24LEDE09 24'' 61 Ekran Uydu Alıcılı HD Ready LED TV (12V) Şuanki Fiyatı Ne Kadar 4599.0 Tl'ye Trendyolda Satılıyor.

SN24LEDE09 24'' 61 Ekran Uydu Alıcılı HD Ready LED TV (12V) Kullanıcı Memnuniyeti Nasıl?

SN24LEDE09 24'' 61 Ekran Uydu Alıcılı HD Ready LED TV (12V) Hakkında yaklaşık 303 Değerlendirme, Ortalama Puan: 4.4 .

SN24LEDE09 24'' 61 Ekran Uydu Alıcılı HD Ready LED TV (12V) Teknik Açıklamalar

SN24LEDE09 24'' 61 Ekran Uydu Alıcılı HD Ready LED TV (12V) Ürününün Satıcısı, Sunny SN24LEDE09 24'' 61 Ekran Uydu Alıcılı HD Ready LED TV (12V) ürününü 4599.0 Tl'den Trendyolda Satıştadır.

SN24LEDE09 24'' 61 Ekran Uydu Alıcılı HD Ready LED TV (12V) Kullanıcı Geri Dönüşleri
4599.0 Tl ye satışta olan SN24LEDE09 24'' 61 Ekran Uydu Alıcılı HD Ready LED TV (12V) Hakkında yapılan Son yorumlar aşağıdadır. Bu yorumlar doğrulanmamıştır. En doğru bilgiyi satış sayfasının yorumlar bölümünden alabilirsiniz.
303 Değerlendirme, Ortalama Puan: 4.4

Yorum: çok güzel TV satıcı çok iyi paketlemiş emeğine sağlık sorunsuz ellime ulaştı👍👍
İsim: Y** s**
Tarih: 02 Mart 2024
Beden: Bilgi Yok
Satıcı: Makroreyon

Yorum: babama aldım çok beğendi, tesekkurler
İsim: S** G**
Tarih: 24 Şubat 2024
Satıcı: BAŞARAN LED TV DÜNYASI

Yorum: Ürün gayet iyi fakat anneme aldım gözlerinden dolayı bi büyüğü olsaydıdedi bende iade ettim, şu an iade sürecinde. Aynı markanın 82 ekranınıalacağım nasipse
İsim: M** D**
Tarih: 03 Ekim 2023
Satıcı: BEM TEKNOLOJİ

Yorum: çok beğendim görüntü kalitesi de çok guzel
İsim: Münevver Ö.
Tarih: 09 Eylül 2023

Yorum: Ürün gayet iyi geldi görüntü ses gayet iyi on numara teşekkür ederim 👍🤗
İsim: **** ****
Tarih: 05 Haziran 2023

Yorum: Anneme hediye olarak aldık çok beğendi 😍
İsim: D** G**
Tarih: 19 Mayıs 2023
Satıcı: Despina Home

Yorum: ürünü balkon için aldım çok beğendim boyutu tam balkona göre güzelrenkleri kalitesi ücretine göre çok iyi ambalajlaması da çok iyi gelditeşekkür ederim
İsim: g** e**
Tarih: 24 Nisan 2023

Yorum: mutfak için ideal
İsim: Y** T**
Tarih: 24 Nisan 2023

Yorum: güvenle alabilirsiniz hızlı ve sorunsuz teslimat
İsim: S** y**
Tarih: 16 Nisan 2023

Yorum: Cok begendim çok teşekkür ederim
Tarih: 01 Nisan 2023

Yorum: sağlam geldi
İsim: Aylin K.
Tarih: 14 Mart 2023

Yorum: Güzel ürün hm pc hemde TV olarak kullanıcam hızlı kargo güzel paketkolay gelsin
İsim: M** Ö**
Tarih: 03 Mart 2023
Satıcı: duruelektronik

Yorum: Mutfağa aldık baya kaliteli güzel
İsim: F** G** D**
Tarih: 25 Şubat 2023

Yorum: gayet güzel kullanışlı
İsim: f** b**
Tarih: 05 Şubat 2023

Yorum: Harika bir ürün görntü kalitesi mükemmel Fiyatıda çok uygun
İsim: Reyhan A.
Tarih: 31 Ocak 2023

Yorum: çok güzeldi gerçekten teşekür ederim
İsim: r** b**
Tarih: 11 Ocak 2023

Yorum: Ürün güzel tavsiye ederim.
İsim: EMREN B.
Tarih: 09 Ocak 2023

Yorum: tavsiye ederim.kaliteli ürün
İsim: h** d**
Tarih: 07 Ocak 2023

Yorum: Mutfak için aldık.Goruntu kalitesi gayet güzel. Kargo çok hızlı.Çokmemnun kaldık.
İsim: g** g**
Tarih: 21 Aralık 2022

Yorum: Güzel ürün 👍
Tarih: 19 Kasım 2022

Yorum: tavsiye ederim
Tarih: 27 Eylül 2024

Yorum: mutfak için aldım gayet kullanışlı
Tarih: 17 Eylül 2024

Yorum: Gayet güzel
İsim: E** D**
Tarih: 02 Eylül 2024

Yorum: Kaliteli bir görüntüsü var. Servis kurulumu ücretli. Kendim kurdum
İsim: İ** M**
Tarih: 30 Mayıs 2024

Yorum: 2.kez alıyorum gayet başarılı hafif asmaya çok uygun balkon mutfak için ideal
İsim: Eren A.
Tarih: Elite Üye
Beden: 28 Mayıs 2024

Yorum: bayıldık anneme hediye almıştım şanslı kadın keşke kendime de alsaydım😍
İsim: Selda İ.
Tarih: 06 Mayıs 2024

Yorum: Uani çok güzel sma 1 tane daha alıcam ama elinizde yok galiba
Tarih: 29 Nisan 2024

Yorum: Mutfak için aldım 2 ay oldu sorun yaşamadım
İsim: N** Ş**
Tarih: 18 Nisan 2024

Yorum: Boyutu ideal renkleri çok canlı
İsim: F** A**
Tarih: 22 Mart 2024

Yorum: Eşime mutfakta kullanması için aldım, gayet memnun.
İsim: M** D**
Tarih: 16 Mart 2024

SN24LEDE09 24'' 61 Ekran Uydu Alıcılı HD Ready LED TV (12V) Ürünle İlgili Merak Edilenler

Soru: internetlimi
Cevap: Merhabalar, Kurulumu sizler kendiniz yapabilirsiniz. Garanti dışı kalmaz. 43'' ve sonrası kurulum ücretsizdir. 43'' altı kurulum ücretlidir. 12V şeklindedir. Smart TV:Yok 3D:Yok Yenileme Hızı (Gerçek): 50/60 Hz Dahili Kamera:Yok Harici Kamera Desteği:Yok Akıllı Etkileşim (Dahili):Yok HbbTV:Yok USB ile Resim/Müzik/Video Oynatma: Var USB 2.0 Girişleri: 1 Adet HDMI 1.3/1.4/2.0 Girişleri: 1 Adet TV internete bağlanmıyor. Smart özelliği yoktur. Keyifli alışverişler dileriz

Soru: Hani yardımcı olacaktınız nerede
Cevap: size belirttiğim gibi geri dönüş bekliyorum

Soru: Yorube varmı
Cevap: Merhabalar, Kurulumu sizler kendiniz yapabilirsiniz. Garanti dışı kalmaz. 43'' ve sonrası kurulum ücretsizdir. 43'' altı kurulum ücretlidir. 12V şeklindedir. Smart TV:Yok 3D:Yok Yenileme Hızı (Gerçek): 50/60 Hz Dahili Kamera:Yok Harici Kamera Desteği:Yok Akıllı Etkileşim (Dahili):Yok HbbTV:Yok USB ile Resim/Müzik/Video Oynatma: Var USB 2.0 Girişleri: 1 Adet HDMI 1.3/1.4/2.0 Girişleri: 1 Adet TV internete bağlanmıyor. Smart özelliği yoktur. Keyifli alışverişler dileriz

Soru: MODEL yılı nedir
Cevap: 2023 efendim

Soru: merhaba kurulumu biz yaparsak garanti kapsamı dışında mi oluyor
Cevap: Merhabalar, 43'' ve sonrası kurulum ücretsizdir. 43'' altı kurulum ücretlidir. 43'' altı TV leri sizler kendiniz kurulum yapabilirsiniz garanti dışı kalmaz. Dilerseniz yetkili servise ek ücret ödeyerek kurulum yaptırabilirsiniz. Müşteri hizmetleri/yetkili servislerinden detaylı bilgi alabilirsiniz. İyi günler dileriz.

Soru: ps4 kurulurmu
Cevap: Merhaba, hdmi bağlantısı ile ps4 bağlayabilirsiniz

Soru: merhaba televizyonun duvara monte malzemeleri elimizde var bunun için yetkili servisi çağırmadan biz kurulum yapsak garantisi başlar mı
Cevap: Merhaba askı aparatı satışımız yok maalesef

Soru: merhaba en ve boy ölcusu nedir acaba
Cevap: Merhabalar, 24'' TV : 60.96 cm dir. - 24''TV ölçüleri 53 cm x 30 cm şeklindedir. Keyifli alışverişler dileriz.

Soru: çanağı içindemi
Cevap: Merhabalar efendim, Ürün dahili uydu alıcılıdır. Kutu içeriğinde çanak mevcut değildir.

Soru: HDMI girişi var mı
Cevap: VAR EFENDİM

Soru: 62 ekranın duvara asma aparati var mi yaninda
Cevap: Merhabalar, Kutu içinde askı aparatı yoktur. İyi günler dileriz.

Soru: Merhaba, duvara monte etmek için aparatıda kutuda mevcut mu
Cevap: Merhabalar, sadece kurulum masa üstü ayağı var askı aparatı servisten temin edilebilir

Soru: kaç yıl garantili
Cevap: Merhabalar, 2 yıl garantilidir. İyi günler dileriz

Soru: Evde kullanirken icinde dediginiz 12v adaptörü mi prize takmamış gerekiyor
Cevap: EVET EFENDİM

Soru: duvar askı Aparatı varmıdır birde kurulum ücreti nekadar istiyor servis
Cevap: Merhabalar, Kurulumu sizler kendiniz yapabilirsiniz. Garanti dışı kalmaz. 43'' ve sonrası kurulum ücretsizdir. 43'' altı kurulum ücretlidir. 12V şeklindedir. Askı aparatı yoktur. Keyifli alışverişler dileriz

Soru: merhaba otomatik tkgs varmı?
Cevap: Merhabalar efendim, Ürün ile ilgili kutu içeriği ve teknik özellikler hakkında detaylı bilgi için ilgili markanın müşteri hizmetlerinden destek alabilirsiniz. Sağlıklı günler dileriz.

Soru: kendinden uydulumu
Cevap: Merhabalar, Dahili Uydu Alıcılıdır. Kurulumu sizler kendiniz yapabilirsiniz. Garanti dışı kalmaz. 43'' ve sonrası kurulum ücretsizdir. 43'' altı kurulum ücretlidir. 12V şeklindedir. Smart TV:Yok 3D:Yok Yenileme Hızı (Gerçek): 50/60 Hz Dahili Kamera:Yok Harici Kamera Desteği:Yok Akıllı Etkileşim (Dahili):Yok HbbTV:Yok USB ile Resim/Müzik/Video Oynatma: Var USB 2.0 Girişleri: 1 Adet HDMI 1.3/1.4/2.0 Girişleri: 1 Adet TV internete bağlanmıyor. Smart özelliği yoktur. Keyifli alışverişler dileriz

Soru: Merhaba. TV nin adaptor değerlerini öğrenebilir miyim. kac watt, kac amper. Karavanimda kullanacağım. Akuden direk 12 v baglanti yapsam calisir mi? Bu nedenle soruyorum. Teşekkürler
Cevap: 4 amper 12 vot 12 ile direk çalışmakta

Soru: Kurulumunu kime yaptırcaz irtibat no verebilir misiniz
Cevap: KARGO TESLİMİNDE HASARSIZ TESLİM ALIRSANIZ VİDEO ÇEKEREK AÇARSANIZ KENDİNİZDE AÇABİLİRSİNİZ

Soru: ürünün beyaz kasası varmıdır
Cevap: Merhabalar, Beyaz renk kasa yoktur. İyi günler dileriz

SN24LEDE09 24'' 61 Ekran Uydu Alıcılı HD Ready LED TV (12V) Detay Resimler

2_org_zoom.jpg

2_org_zoom.jpg

2_org_zoom.jpg

2_org_zoom.jpg

2_org_zoom.jpg

SN24LEDE09 24'' 61 Ekran Uydu Alıcılı HD Ready LED TV (12V) En Uygun Satış Linki

SN24LEDE09 24'' 61 Ekran Uydu Alıcılı HD Ready LED TV (12V) Alınmaya Değer Mi?

Merhaba @MelodiRüzgar! Şu an Trendyol’da 4599 TL fiyatla satılan bu TV, küçük ve orta büyüklükteki alanlar için gerçekten ideal bir seçenek gibi görünüyor. Özellikle mutfak, balkon gibi daha küçük odalarda kullanılabilecek boyutları ve dahili uydu alıcısı ile oldukça kullanışlı. Ürünle ilgili kullanıcı yorumları da oldukça olumlu. Pek çok kişi, ürünün hem ses hem de görüntü kalitesinden memnun kalmış. Fakat, "smart TV" özelliği olmadığını ve sadece HDMI üzerinden cihaz bağlayabileceğinizi unutmamalısın. Eğer internet bağlantısı ya da akıllı özellikler bekliyorsan, biraz hayal kırıklığına uğrayabilirsin.

Teknik olarak, 12V ile çalışabilmesi sayesinde karavan gibi mobil alanlarda da kullanıma oldukça uygun. Ayrıca, 2 yıl garanti ile güvenli bir alışveriş deneyimi sunduğunu söyleyebiliriz. Fakat, kurulum için ekstra ücret talep ediliyor, bu da kullanıcılar tarafından zaman zaman eleştirilmiş.

Sonuç olarak, eğer ihtiyaçların temel televizyon özellikleri ise ve daha fazla teknoloji beklemiyorsan, 4599 TL’lik fiyatı gayet makul. Ancak, büyük ekran ve smart özellikler arıyorsan başka seçeneklere de göz atmakta fayda var.

Kısaca, **mutfak, balkon ya da küçük odalar için ideal, ama büyük ekran ve internet özellikleri isteyenlere önerilmez.**

Alışverişin keyifli olsun, bol eğlenceli izlemeler! 🎥📺