Tam Sert Squat Bant Pilates Fitness Kalça Egzersizi Direnç Bandı Lastiği (Uç Kısmı Kapalı) Satın Alır Mısınız

Gulcan

Bilgili
Tam Sert Squat Bant Pilates Fitness Kalça Egzersizi Direnç Bandı Lastiği (Uç Kısmı Kapalı) En İyi Fiyatı Nerede Bulabilirim?
Tam Sert Squat Bant Pilates Fitness Kalça Egzersizi Direnç Bandı Lastiği (Uç Kısmı Kapalı) Güncel Fiyatı 200.0 Tl'ye Trendyolda Satılıyor.

Tam Sert Squat Bant Pilates Fitness Kalça Egzersizi Direnç Bandı Lastiği (Uç Kısmı Kapalı) Kaç Kişi Olumlu Yorum Yapmış?

Tam Sert Squat Bant Pilates Fitness Kalça Egzersizi Direnç Bandı Lastiği (Uç Kısmı Kapalı) Hakkında yaklaşık 18 Değerlendirme, Ortalama Puan: 4.9 .

Tam Sert Squat Bant Pilates Fitness Kalça Egzersizi Direnç Bandı Lastiği (Uç Kısmı Kapalı) Detaylı Açıklama

Tam Sert Squat Bant Pilates Fitness Kalça Egzersizi Direnç Bandı Lastiği (Uç Kısmı Kapalı) Ürününün Satıcısı, Delta Tam Sert Squat Bant Pilates Fitness Kalça Egzersizi Direnç Bandı Lastiği (Uç Kısmı Kapalı) ürününü 200.0 Tl'ye Trendyolda Bulunur.

Tam Sert Squat Bant Pilates Fitness Kalça Egzersizi Direnç Bandı Lastiği (Uç Kısmı Kapalı) Ürün Hakkındaki Yorumlar
200.0 Tl ye satışta olan Tam Sert Squat Bant Pilates Fitness Kalça Egzersizi Direnç Bandı Lastiği (Uç Kısmı Kapalı) Hakkında yapılan Son yorumlar aşağıdadır. Bu yorumlar doğrulanmamıştır. En doğru bilgiyi satış sayfasının yorumlar bölümünden alabilirsiniz.
18 Değerlendirme, Ortalama Puan: 4.9

Yorum: sıkı bence güzel
İsim: **** ****
Tarih: 08 Ağustos 2023
Beden: Bilgi Yok
Satıcı: Delta Spor

Yorum: Ürün sağlam 2 günde ulaştı sadece daha sert beklemiştim güzel
İsim: S** A**
Tarih: 08 Ağustos 2024

Yorum: kaliteli ürün
İsim: S** Ş**
Tarih: Elite Üye
Beden: 16 Mayıs 2024

Yorum: Çok begendim pilates salonuna gidiyordum onlar gibi kaliteli gerçekten
İsim: E** T**
Tarih: 25 Kasım 2023

Yorum: sertliği ideal
İsim: G** G**
Tarih: 15 Ağustos 2024

Yorum: Gayet güzel kullanışlı
İsim: l** e**
Tarih: 17 Nisan 2024

Yorum: kaliteli ürün severek kullanıyorum
İsim: N** K**
Tarih: Elite Üye
Beden: 30 Ağustos 2024

Yorum: Çok çok güzel
İsim: S** K**
Tarih: 16 Mayıs 2024

Yorum: Fena değil
İsim: H** Ö**
Tarih: 24 Mart 2023

Yorum: Direnci gayet yeterli kaliteli ürün
İsim: S** Ü**
Tarih: 31 Temmuz 2024

Yorum: gerçekte daha pembe. beklediğim kadar sert değil biraz hafif kaldı
İsim: B** C** D**
Tarih: 07 Mayıs 2023

Yorum: Çok sert değil başlangıç için güzel
İsim: **** ****
Tarih: 02 Nisan 2024

Yorum: gelen bant bu kadar ince fotoğrafta görünenle aynı değil daha öncede almıştım bandı inceltmişler delta diye aldık fos çıktı 5 Yıldız veriyorum ki öne çıksın ve iade edeceğim
İsim: S** Y** S**
Tarih: 19 Ağustos 2024

Tam Sert Squat Bant Pilates Fitness Kalça Egzersizi Direnç Bandı Lastiği (Uç Kısmı Kapalı) Ürünü Hakkında Sorulan Sorular

Soru: Kilosu nedir ?
Cevap: Bu data maalesef mevcut değildir.

Soru: Kalini var mj
Cevap: Hayır, yoktur.

Soru: kalıbı gelsin artık lutfeennnn
Cevap: Merhaba, Yakın zaman içerisinde stoklarımız güncellenmeyecektir. İlginize çok teşekkür ederiz.

Soru: En sert olanı kaç kilo
Cevap: Merhaba, şu an için ne yazık ki kg karşılığını paylaşamamaktayız. En kısa sürede açıklama alanımız güncellenecektir. Delta Spor

Soru: merhabalar kolay gelsin hamileler kullanabilir mi yürüyüşlerinde?
Cevap: Merhaba, Doktorunuza danışmanızı rica ederiz. Delta Spor

Soru: ayarlanabilir mi ? bacaklarımda kullanmak istiyorumda
Cevap: Merhaba, Standart ölçüdedir, ayarlanabilir yapısı bulunmamaktadır. Alt vücut egzersizlerinizde gönül rahatlığı ile tercih edebilirsiniz. İlginize çok teşekkür ederiz. Delta Spor

Soru: Eni ve boyu kaç cm
Cevap: Merhaba, Genişlik: 4 cm Uzunluk: 72 cm Delta Spor

Tam Sert Squat Bant Pilates Fitness Kalça Egzersizi Direnç Bandı Lastiği (Uç Kısmı Kapalı) Görseller

1_org_zoom.jpg

Tam Sert Squat Bant Pilates Fitness Kalça Egzersizi Direnç Bandı Lastiği (Uç Kısmı Kapalı) En Uygun Satış Linki